Nya köp :D

Härligt är det när man hittar saker man verkligen tycker om! :D Jag älskar mina grejer jag har köpt den här helgen!








 
JAG ÄLSKAR KLÄDER OCH SKOR :D Nu ska ajg drömma om alla mina nya fina saker för jag känner att John Blund kallar på mig nu! SOV GOTT!

I <3 SHOPPING :D

Dagen i staden med kusinen vart ju en  riktig höjdare med bara en dålig sak! Först dom bra sakerna vart att, Jag köpte ett par SJUKT snygga skor, ett par jeansshorts och en tröja med fina axlar! :D Den här helgen har varit en riktig shopping dag för min del känner jag! :D Och det gillar jag skarpt! Det dåliga med dagen vart att jag hittatde eett jätte gulligt"linne" eller va det var den gången jag var med min kusin och eftersom jag skulle vänta tills i helgen så finns ju skiten självklart inte kvar!!!! BAAAAAAA! Men får hoppas att den finns i Norrköping som jag ska till snart och träffa bästa Anna :D WIIIE! När affärerna stängde så gick jag och kussen till Ida och prata lite med henne medans hon åt sen så vart vi också sugna så vi delade på en foccacia och en bit cheesecake! Grymt gott men nu känns det som jag ska sprängas för min mage är stenhård!
 
Nu ska jag fixa lite bilder på mina nya köp den här helgen så ska ni få bli avundsjuka :D

 
I <3 SHOPPING! :D


Stockholms stad

Hejsan alla snygga människor! Gårdagen vart en lyckad myskväll med chips, chocklad och läsk! Och sist men inte mins härligt sällskap! Vi "kollade" film, vet inte riktigt om det var någon som såg hela filmen men vi gjorde iaf ett försök. Jätte mysig kvällmed massa skratt och andra tokigheter! Tack för det mina kära vänner!

Idag ska jag åka till staden och förhoppningsvis hitta massa fina kläder med min Kusin som jag känner att hon kommer tröttna på mig och mitt shoppande snart.. och så ska jag fika hos Ida :D.  Men får hoppas att hon gillar läget lika mycke som jag! :D 
Ses i staden människor!


 
Doris ville också va me på myskväll!


Bästa mielluutt är i Åre nu men kommer tillbaka på fredag. Då jäklar taggar vi för partajj! :D

Flytt på G!

God morgon, eller kanske eftermiddag! Jag somnade 5 minuter efter att jag satt på filme i går! KANON! Och idag vakna jag av att det lät som huset skulle braka ihop.. Men det var bara min käre bror Alexander som bärde nersin säng. Han flyttar ifrån oss idag :(Lite tråkigt men också rätt skönt (A) MEN jag kommer sakna dig bror! Tur att jag har Oliver kvar :D Så jah har nån att bråka me när det behövs. Idag är det LÖRDAG :D WIIIE och för min del blir det en slApp sådan, ska vara hemma, kolla på film och äta mig tjocki på gOdis och sånt! :D Fast först ska jag dra på mig nått skönt och sticka till min mormor som behövde hjälp med sitt hår. Sen blir den en promenix hem från henne till mitt stökiga rum som ska bli så rent så att golvet glittrar och väggarna lyser :D Så ska de vara hela tiden egentligen men eftersom jag är en sån slarv pella så går de inga vidare! Måste bättre mig!!


Självklart kommer jag sakna dig bror!


WANTED!

Ne nu jäklar tänker jag bädda ner mig framför tvn med täcket och ett stor glas vatten. För att inte sova bort hela lovet så börjar jag de med att lägga mig tidigt så jag hinner me massa skojsiga saker imorgon :D Hoppas på att jag kan sova hela natten utan att frysa ihjäl..Det är nämligen så att jag har sjukt kallt i mitt rum så jag är tvungen att sova med overall, dubbla täcken, mössa, vantar  och allt annat jag kan hitta för att inte frysa till is!

Sov gott allesammans, nu visar min tv WANTED!


DAGENS

DAGENS!

HUMÖR:
Pigg och glad , det är ju lov!
KLÄDSEL: Leggings, blå rutig ralphi skjorta och en stor grå munktröja.
FRISYR: Plattat.
MUSIK: We are the world 25!!
FILM: Hitta Nemo
MAT: Sallad med parma, feta och melon.
SAKNAD: Min baby!
LÄNGTAN: Till Anna!
HAT: SKOLAN
VILL: Ha massa pengar!
VILL INTE: Sova än.
VILL VERKLIGEN INTE: Ha mera snö!
MYS: Soffan med pyjamas och täcket!
GÅ UPP: 07:00
JAG ÄR: Glad över att det är lov :D


Inte bara fredag utan LOV också! :D

Fy fan va härligt det känns att bara sitta här i soffan, kolla på Disney channel (FAVORIT KANALEN) och bara tänka på att det är LOV! Igår var jag som sagt med min kussegullebulle i stan. Jag hitta massor me snygga saker men eftersom jag lova mig själv att vänta tills idag så köpte jag bara en super snygg kjol. Idag efter school var jag i forum i några timmar med min mammi och köpte lite av det jag hittade igår men eftersom inte allt fanns där så ska jag till staden imorgon och köpa det som fattas :D Idag ska jag bara känna hur skönt det är att inte göra nånting och bara sittahär och dricka läsk och kolla tv!

MOHAHAH

Staden med kussen :)

Solen lyser men himlen är grå, ja men de funkar väl ändå! Idag ska jag träffa min härliga kusin inne i stan. Vi ska leta paket. Men vem paketen är till har jag ingen aning om! Det blir spännande att se :) Sen så blir det nog en god fika som vanligt OCH MASSA PRAT! De vi är bra på helt enkelt, shoppa, prata och fika :D Jag ska försöka håll mig borta från alla nya fina kläder som har kommit in! Kan bli rätt jobbigt men måste.. Imorgon blir jag rik då får jag festa till det iaf! Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig ite sen drar jag mig iväg till Stockholms innerstad! BYE BYE!


Den bjuder vi på  ;)

TAPPAR HAKAN!



Vad ska man säga liksom?! Kan ju bara erkänna att jag fick rysningar på kinderna!!


Det ska hända alla...

Ny dag...
Idag har jag legat hemma och tagit de lugnt. Sov jätte dåligt i natt för tankarna, frågorna och sorgen flög runt som virvelvindar i huvet på mig. Men men det är ju så att det måste hända alla.
Tog mig ut i några timmar på eftermiddagen för att knäcka ryggen och nacken lite, har haft så sjukt ont i ryggen senaste månaderna så va tvungen att få mig en liten behandling. Riktigt skönt i 5 min efteråt sen kommer ju skiten tillbaka igen!! Skit rygg! Nu sitter jag och degar i soffan, kollar lite tv och väntar på mat. Får se om jag orkar ta mig en dusch sen lite senare annars blir det bums i sängen med en gång!


BLÄÄÄÄ FÖR ALLT!

WOOHOOW! Va jag en av alla andra i Stockholm idag som fick sitta ute i 24 minus grader i morse och frysa rumpan av sig!! Fy fan va kallt de är och fy fan va sur jag blir på sl!Jag satt och väntade i 30 min sen när jag kom på att jag kunde gå hem så kommer buss jäkeln!! INTE OK!

Kom hem för en timme sen ungefär. Va barnvakt efter skolan som alla andra måndagar och sen när jag väl skulle försöka ta mig där ifrån och göra något nyttigt som att åka till gymmet så är det självklart att inte bussarna går, men som tur va så körde barnens mammi mig till Björknäs centrum så kom bussen me en gång! Dom som stod där innan hade väntat i 40 minuter, lyckliga jag! Sl tycke jag hade väntat för länge idag, trodde jag... Men nej nej nej , inte de inte!  Kommer till slussen och där får jag vänta i 58 timmar på tunnelbanan! Så jag kom till gymmet 40 min innan vi skulle bli hämtade så det blev en härlig sömn i solariumet för min del!

Nu ligger jag i sängen och tänker, jag vill verkligen inte gå upp imorgon , jag vill verkligen inte att den här dagen ska finnas på riktigt,  jag vill verkligen inte tro att de är sant! Men det går inte att ljuga för sanningen. Imorgon är det begravning och jag kan inte säga så mycke mer. JAG ÄLSKAR DIG KÅRE!



SNÖN KANSKE INTE ÄR SÅ FEL?

Nu är vi inne igen från kylan!  Fan va kallt de är måste jag få säga! Men man kan ändå ha ganska kul med snön ett tack och en bror :D 

 Resultatet:



Nu ska vi ÄTA  sen blire träning :D

Bortglömd..

GOD MORGON! :D Jag hade världens planer för dagen men så blev jag bortglömd.. WOW! Jag skulle åka med min bror till jobbbet så jag kunde sola och träna lite , sen skulle jag strosa runt lite i stan sen kolla på hockey, Men så blir man väckt av att telefonen ringer och pappi säger att dom råka glömma bort mig. TACK! Så nu sitter jag här i sängen helt lost och funderar på hur jag ska göra!

Oliver kom nyss in i mitt rum och sa att kusinerna hoppar  från taket! Fan va kul tänkte jag så nu ska vi ut och leka :D:D Träningen och de kommer sen! LOVE


Bortglömd..

GOD MORGON! :D Jag hade världens planer för dagen men så blev jag bortglömd.. WOW! Jag skulle åka med min bror till jobbbet så jag kunde sola och träna lite , sen skulle jag strosa runt lite i stan sen kolla på hockey, Men så blir man väckt av att telefonen ringer och pappi säger att dom råka glömma bort mig. TACK! Så nu sitter jag här i sängen helt lost och funderar på hur jag ska göra!

Oliver kom nyss in i mitt rum och sa att kusinerna hoppar  från taket! Fan va kul tänkte jag så nu ska vi ut och leka :D:D Träningen och de kommer sen! LOVE


Jag är som jag är....

Kul jäkla lördag man har! Tur att jag har bakat så jag kan sitta i soffan och äta mig tjock!! För det är precis det jag gör! Deppar över att inte jag kan få ha världens dunder party som dom har på My super sweet 16!! Jag vill ju också!! Men men alla har väl drömmar! Finns så mycke man vill här i livet som är näst intill omöjligt, men eftersom ingenting är omöjligt så har inte jag slutat kämpa för mina drömmar! Dom ska bli sanna, så är de bara! Jag ger inte uppförns jag har ALLT!
Tänkte ta mig en dusch, kanske bada lite och så ska jag nog leka lite med min kamera efter de! Va ska man göra en lördag som dennna liksom ? :S Jag gör de jag är bra på, ÄTER :D!




Jag vill va brun nu! GE mig SOL! (THAILAND)


Banankaka

Tjooolulululluul! Jag har precis bakat mig en stor fet banankaka som jag ska smälla i mig framför tvn sen med ett stort glas mjölk :D Känns ju inte riktigt rätt med tanke på hur mycke jag tränar.. MOhhaha Ligger hemma och blir tjock de är de jag gör nu för tiden! Känns lite små jobbigt att tänka på att det snart är dags att packa resväskan med bikini och massa sommar kläder... Hur ska de här sluta egentligen?!


Jag i Thailand i april?! :O


Saknar dig!

Jag längtar efter lovet för då ska jag äntligen få träffa min världens bästa ANNIBANNANI igen :D Ska bli så jäkla kul för när man är med henne så kan man garantera att man har roligare än aldrig förr! SNART SES VI :D WOOOOHOOOO!



En trevlig kväll hemma hos mig med Världens bästa Anna!

Har så sjuk mycke roliga minnen me dig ungedam! och dom blir bara fler och fler :D

Dumma snööööööööö!

Nu är äntligen filmen slut efter några timmar, blev mycke stoppande för att dom små bebisarna där upp har blivit så stora så dom springer runt och busar! Blir ju orolig att någon ska göra illa sig (A)

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på idag? De finns liksom inte så mycke att göra när de är ett sånt underbart vänder som dagen bjuder oss på idag!!!  Man kommer inte iväg för man vet ju aldrig hur bussarna går nu och för de andra så vill jag inte gå ut och frysa ihjäl, jag kan inte ta hit nån som inte har bli för att det är näst intill omöjligt att dom kommer fram idag!  Så frågan är då vad fan ska jag hitta på en snöig lördag som idag?! Jag som hade längtat efter helg och allt  men så ska man bli tvungen att sitta hemma hela helgen på grund av det förjäkliga vädret! Va är de frågon om egentligen!!   VILL HA SOMMMAR NU! och om jag inte får som jag vill blir jag tokig!!!



Är de här nått skämt?!

Nu får jag panik! Orkar inte me all SNÖ! Jag kommer knappt utanför huset och om jag skulle vilja göra ett försök skulle de ta ungefär en timma extra bara för att det är snö överallt!!! Jag som trodde det snart skulle bli vår liksom, men nej inte de inte nu kommer jag inte få se klar mark förns jag åker till Thailand i APRIL!
Jobbigt läge är de nu för alla dom som inte har bil som vill försöka ta sig någon stans, säger bara LYCKA TILL! Sl som är såååå bra klarar sig säkert super bra ute nu... NOT! Nu ska jag bädda ner mig i sängen, tycka synd om mig själv, tröst äta lite och kolla på RAISE YOUR VOICE i min ensamhet!


Det blir bra mer och mer och mer och mer.. Jag kommer snart inte kunna se ut för fan!! De här funkar inte :( Kommer typ bli in snöad och dö här inne! HJÄLP

Film kväll med pizza :D

Hallojsan! Förstår att ni har saknat mina roliga inlägg! Men nu är jag hemma :) Min fredags kväll ser väldigt lugn ut, ska städa, göra egen pizza och mysa med film i soffan :D Igår va jag hemma hos Habbibbi, vi kolla tv och mös lite men de sluta med att vi somna i soffan båda två! MYS!
Matteprovet igår gick åt skogen, tur attt man har en smart bror ibland alltså!!! Men idag hade han inte tid med mig så jag fick klara mig själv och de var ju inte de roligaste jag har gjort i mitt liv kan jag lova!

Jag håller på att städa mitt rum som blir stökigt på max 2 dagar.. Helt galet va jag är bra på att stöka ner! Har inte gått så bra med att anlita en städhjälp men förhoppningsvis dyker de upp någon snart! :D

Någon som har nått bra förslag på film som jag kan kika på ikväll? :D



Innan vi kom hem till Ida så besökte vi en fotoautomat och hade roligt :D


MATTE <3 <3 <3 <3 <3 <3

Pluggandet gick åt skogen och nu ger jag upp!! Ska fixa mig för att sen lägga mig i min mysiga säng och bara sova! och hoppas på att någon smart jävel har överfört lite smarthet till mitt lilla huve tills imorgon så jag iaf kan får ett G på de där jäkla matteprovet!! Jag hatar matte!
Imorgon sover jag borta så jag skriver nog på fredag efter jag har varit i skolan.  Veckorna går fort nu, de är liksom snart helg igen! JIPPPPPPIIE!!! 
Så ni får ha de så bra så länge :D LOVE FROM C!



Här har vi superduper Ida med ett glatt humör!
Helt annan person än den hon var idag (bakis)
Vilket fall som helst, JAG ÄLSKAR DIG :D


For the...

MOMENT , sitter i soffan och försöker plugga! Går sådär faktiskt, när datan ligger framför ögonen på mig, tvn visar Cribs på MTV och musiken pumpar i öronen. Nja kanske inte bästa sättet att plugga inför ett matteprov men har man de jobbigt så har man! Försöker ju iaf!!



Jag föredrar nudlarna!


Hallå i stugan!

Tjena kära läsare!
Mitt namn är Luca o jag är hett eftertraktad i bloggvärlden. Driver min egen blogg på Svealucasciacca.blogspot.com. kolla in! Cornelia har bett mig 1000 gånger att gästblogga men har varit rätt upptagen med min egen. Nu äntligen har hon fått sin önskan. Jag måste först hylla Cornelias blogg, fantastisk! med hela designen o allt. Om vi tittar på andra bloggar runt om i Sverige, finns ju en hel drös. Som Kissie, Kenza osv. Men den här bloggen är ju riktigt nice! Man får en liten känsla av att man kommit in i Kanye Wests wonderland! Mycket färg, vackra tjejer som gör "anorlunda" danser, nya kläder hela tiden.....STYLISH! Nummer 1 efter min egna blogg om tänker design. 

Än av våra bättre vänner Hannah Haglunden Haglund ska ha fest den 6e mars! Kommer bli hur roligt som helst. Där ska vi dansa tango förövrigt, jag och Cornelia, vi försökte med något liknande undervår bal i 9an...gick fruktansvärtdå. Cornelia trodde att hon va cool för att hon hade en rosa kjol och gick runt och sköt alla med sitt finger som en pistol, men hon skratta inte länge till för hon snubblade över en stol. 

De här var bara en liten kort visit av mig, ni vet vilken den bästa bloggen i världen e!

Den här! :D


  

Tack världens bästa pappi :D

Home sweet home! Jag förstår inte när det ska bli varmt igen! Känns som det kommer vara snö på min födelsedag för fan! (inte för att jag är hemma, men tanken) De här håller inte iaf!! HATAR snön nu faktiskt!!Ska bli riktigt skönt att komma iväg till Thailand!!!(låångt kvar!:( men iaf)

Kom nyss hem från staden, tog en fika med Habbibbi och Yadde och kollade runt lite i några affärer. Men eftersom knasbollen Ida va så sjukt "trött" så åkte vi hem.
LOVE min pappi! Han är så gullig! Kommer hem, helt seg, jätte sur för att jag har så mycke plugg och irriterad på all snö MEN så kommer han in i mitt rum med en liten present! :D Den nya Idole d'armani perfymen och ett stort leende :D TACK VÄRLDENS BÄSTA! Nu är hela dagen/kvällen räddad så jag ska försöka börja plugga lite nu, har ju som sagt MATTEPROV IMORGON.. .döda mig snälla!


Idole d'armani, TACKAR :D


KLÄNNINGARNA!

Höll helt på at glömma bort va jag lovat! Men när jag hängde upp dom så fint i garderoben så kom jag på de, här ar ni mina supersöta sommar klänningar :D

      
Den här klänningen vart det mst för att jag ÄLSKAR ryggen på den! Sjukt snygg blir den när jag är brun och fin i sommar helt enkelt! :D


Ful söt klänning! Men jag gillar den skarpt, passar perfekt till mina fina sommar skor och ett par brun brända ben :D LOVE IT!

Nu vill jag bara ha flera!

TJOCKIS DAG!

Nej men idag är det  ju  tjockis dagen och hur många semlor tror ni jag har ätit?! INGA!! Fett ledsen är jag nu! Har suttit i soffan och deppat hela kvällen eftersom jag inte fått en ända semla!
Innan jag kom hem var jag era hos mina söta kusiner och målade i My little Pony målarbok och spelade twister :D WIIIE JAG ÄLSKAR ATT LEKA!

Nu har jag några alternativ över vad jag kan göra denna tjocka tisdag.
Städa-Otroligt nödvändigt med tanken på hur de ser ut i mitt rum..
Plugga-Väldigt viktigt men eftersom jag inte fattar nått så, varför skulle jag ens försöka?
Trräna-Ett måste innan jag ska sova, annars börjar jag rulla fram här hemma!
Duscha-Skönt men inte alls nödvändigt med tanke på allt annat jag behöver göra.
Rensa garderoben-Fick massa fint av kussen så nu måste ju hon också få lite nytt :D
Bädda rent sängen-Hur många gånger bäddar man sängen egentligen? Jag gjorde det i fredags borde jag kanske byta nu igen?
Hoppar runt framför spegeln-För att vara allmänt knasig!
Ställa mig framför tvn så Ollie blir sur för att han inte ser Hockeyn och börjar jaga mig-Både motion och underhållande faktiskt!
Gå upp till Alle och vara allmänt jobbig-Helt onödigt, men varför inte liksom?
Hjälpa mammi med disken-De tråkigaste jag kunde komma på, men man kan ju alltid vara lite snäll..
Duscha hundarna-Inte för dom luktar illa men dom kanske känner sig ofräscha eftersom dom inte gör de varje dag.


Sötisen Lova i fullt twister mode


KLAGOMÅL

Fick lite klagomål av mina kära vänner över att bilden var lite för old school.. Så här har vi dom säääxiiga brudarna RIGHT NOW!

 


Blogg.se......

Blogg.se KAOS! Igår var de problem med sidan så jag kom inte in när jag kom hem.. Därför fick ni inte se mina fina klänningar som JAG har fått! Men dom kommer när jag kommer hem. Nu sitter jag på datakunskapen och ruttnar!! Vill hem till min säng NU!


Habbibbi är en fin prick! Älskar hennes nya sebra body som hon har på sig idag :D:D:D sweet!! LOVE YOU! Azzigato är en söt prick! Älskar hennes nya HÅR :D sjukt snyggt baby!
Ni är BÄST flickor, jävla tur att jag har er här i skolan annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till!


VÄLDENS BÄSTA :D


Hälsoforum





Hemma från "jobbet".. Vi har kollat barbarpappa och Mio min Mio hela eftermiddagen och jag måste ju verkligen hissa Mio min Mio! Älskar den filmen verkligen, va jätte länge sen jag såg den så den va extra bra idag!  Nu sitter jag i soffan och laddar inför träning.. Ska åka till gymmet och pumpa lite! hahaha. Sen ska jag sola :D Jag tränar och solar och allt i den stilen som sagt innan på Hälsoforum I Hammarby sjöstad. Bästa stället du kan hitta här i Stockholm ;)!  
Just nu ser de ut som jag precis vaknat från döden eller nått sånt! Blir rädd för mig själv på morgonen när jag kollar mig i spegeln!
Nu måste jag äta och göra mig i ordning annars kommer jag väl aldrig ifrån min mysiga soffa..

Klänningarna kommer upp när jag kommer hem! 

http://sjostadenshalsoforum.se/


AKUTEN

Äntligen hemma från akuten! Idag har jag nog gjort veckans klantigaste grej. Vi hade skridskor på gympan och efter som jag är största krigaren så är de självklart att de är jag som ramlar och slår ihjäl mig! (inge vidare skridsko åkning på mig inte!) Skulle jaga bollen och fastnar i båsdörren med LILLFINGRET, hur klantig får man vara?! Klart att de var samma lillfinger som jag bröt för många år sen som redan ser ut som jag vet inte vad.. Och nu ser de ännu värre ut! KUL! Men som tur var va det inget brutet i fingret men dom vill kanske operera det eftersom de ser ut som hej kom och hjälp mig. Men det skulle dom ringa tillbaka om,.(som tur va, fett läskigt!!!!)  Nu ska jag bara hämta den lilla ungen nera hos mammi och sen ta mig till syster Ellas skola och hämta henne. Så blir de film mys med dom små filurerna! Kommer hem runt 7 då ska jag visa vilka fina klänningar jag har fått! SEEE YOOU!



SÄÄXIIGT FINGER! GRR


Alla hjärtans dag!

Min mysdag spenderar jag i stan. Först blir det en fika hos Habbibbi sen står Vapiano på menyn med mina nära och kära! Hoppas alla har någon att ha de riktigt mysigt med en dag som idag! De har iaf jag! Hare gött så länge måste skynda mig nu!!




MONSTER SHOT

God morgon! Nästan iaf för min del.. Hade en väldigt speciell natt i natt så jag sov inte alls mycke.. Sov kanske max 3 timmar och är så klart sjukt trött nu! Blev väckt av att pappi kom in och börja prata mitt i allt!!! För att vara lite normal så gick jag upp och klädde på mig och följde me mammi när hon skulle lämna Ollie på träning och plocka upp Alle på vägen. För att vakna till lite så fick jag en Monster Shot av Alle när han kom :D TACKAR! Kom hem för några timmar sen och eftersom jag var så sjukt trött så la jag mig i sängen och kolla på Flickan som lekte med elden.  Började iaf med att kolla på den, efter ungefär 20 minuter somnade jag som en stock och vaknade precis!
Nu ligger jag i soffan, kollar Blåsningen och väntar på Tacos som står på menyn! Trevligt lördag kväll allesammans! :D


Monster Shot, tackar bror!


Min fredags kväll!

Spenderade hela eftermiddagen i stan med Ida och Azzi. Finns så otroligt mycke fina saker i affärerna nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag måste verkligen börja jobba nu så jag kan skaffa mig lite pengar, verkligen ett MÅSTE! Jag får panik när jag ser saker i varje affär som jag vill ha och inte har någon chans alls att köpa de!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ blir så irriterad! Efter staden blev det lite mat hemma och så la jag mig i sängen och tog mig några minuters sömn, riktigt skönt faktiskt. Men efter ett tag va de rätt så långtråkigt! Men sen så ringer Ida och gör allt roligare, hon frågar om jag vill kolla bio med henne. Självklart ville jag de så vi åkte till sicka och såg Snabba cash. Eftersom jag aldrig klarade av att läsa ut boken så tyckte jag filmen va riktigt bra faktiskt! Men otroligt sorglig va den, jag grät typ halva filmen och såg ut som en apa när jag gick ut! Knaaas.




Joel Kinnaman! Vad mer behöver jag säga? KING! Jag är iaf kär!! Skulle verkligen inte tacka nej till den där otroliga mannen. JA TACK!


Tröttmössa!

Godagens! Har spenderat hela min eftermiddag hos frisören. Vet inte riktigt va de är men varje gång jag är där så blir jag så trött så jag somnar till lite nu och då, låter hel tokigt men så är de... Somna på bussen på väg hem också och nu är jag så trött så jag tror att jag ska ladda ner någon bra film, bädda in mig i täcket och bara mysa helt enkelt! 




                                  

Färgar bort den otroligt snygga utväxten!                          Taahdaaaa! Ingen mer ful utväxt! :D





Skönt! Godnatt på de!


Frisören!

Jag glömde ju helt bort att imorgon efter skolan ska jag till frisören :D Färga lite och klippa lite! Får se hur fin jag blir senare när jag kommer hem :D







KNASBOLLEN

JAHAPP den här kvällen slutade verkligen inte som jag trodde. Min tanke var att jag skulle börja fixa med kläderna i garderoben och plugga lite Engelska efter som jag har prov i morgon!!!:O Hur ska jag klara mig när jag inte ens har koll på vart min engelska bok är... :S Aja så vart de som sagt INTE! Istället fuckade jag ur i skallen och kunde verkligen inte sitta still så de slutade så här, Bilder säger mer än tusen ord, NJUUUT!






Ja sådär nånting! Nu är de bara bums i sängen och typ drömma om engelska grammatiken för att kanske få ett halft poäng imorgon!!

cp data

Min data är lite mongo som ni ser på de där inlägget där nere... Men jag orkar inte ändra så ni får försöka förstå! :D Tror den är lite sjukt eller nått.. Måste nog lämna in den på rensing den me!




Städningen tar sig en TIMEOUT!

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
usch, så tidigt som 07:00

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
jag är bättre bakom kameran helt enkelt! 

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
SKOR!

Har någon berättat något hemligt för dig den här veckan?
nej , eller jo kanske!

Vad åt du till middag senast?
Ris och stenhård kyckling! Blev en banan till slut!

Kan du stå på händer? 
Självfallet, vem kan inte liksom? daaah

Tittade du på tecknat när du var liten?
Still LOVE IT! 

Har du gråtit offentligt? 
yesbox

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Jaaa! Längtar tills april då blir det en tattoooo! :D  

Vad har du för väder?
äcklig snö som aldrig vill försvinna :(

Vilket ämne gillar du mest i skolan? 
Frisörämnerna.. Dom andra kan ju bara brinna upp.


Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 
Den  frågan måste jag nog fråga mig själv några gånger innan jag kan svara! (har jag någonsin fungerat till 110%?)

Är dina dagar fullbokade och stressiga?
för de mesta faktiskt.. (leker lite för upptagen kanske

Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? 
TYVÄRR

Vilken svordom använder du mest?
Fan blir de nog oftast!


Känner du dig gammal?
riktigt rutten faktiskt!

Tror du på liv på andra planeter? 
självklart, jag ska iaf till nangijala!

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
skulle va sjukt coolt! men skulle aldrig våga.. tror jag?

Tycker du om att kramas?
Jag älskar att kramas :D

Äger du ett Wii?
Nej men skulle inte tacka nej till ett!
 
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? 
Är ju en själv så varför bli jämförd med andra? ;) 

 Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Jag blir skit sur!

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
nej?
 
Är du mörkrädd?
nej då , blir mest rädd för mig själv mörkret!

Tre saker du alltid har med dig? 
Mobilen, Plånboken (fylld med pengar) och NÄSSPRAY!
 

Äger du några converse? 
Japp, vita och röda, blir nog några fler till sommaaren!

När va du på bio senast? 
för länge sen för att komma ihåg när exakt de va men  såg iaf på Avatar






Dags att fortsätta rensningen!

HAPPYFACE!

WIIIIE :D Två klänningar och ett par skor skickas nu hem till min brevlåda från Nelly.se. Kändes skönt att beställa hem lite sommar kläder såhär en kall onsdagskväll som idag! Nu kan jag vara glad hela kvällen :D Ska rensa lite i garderoben och se om jag kan hitta något kul till kussen :D Hon har ju en hel säck som väntar på lilla Cornelia då måste jag ju liksom ha en lika dan till bästa Jennifer :D Så nu blir de till att rensa GARDEROBEN, eller rättare sagt BÖRJA rensa garderoben.. Kommer nog ta några dagar! HEJSVEJJS SÅ LÄNGE!



Världens bästa kusin! :D


Bebisarna börjar bli stora!

Har precis tagit mig en promenix på Broders rygg :D Nu ska jag nog ta mig en titt på Nelly.se och se iaf jag kan hitta något fint, har ju som sagt 1000 kronor där som jag fick av nån gullig människa som bara ville vara lite snäll så där en vardagskväll! :D Sånt gillar jag!


Mina små bebisar har för några dagar sen öppnat ögonen och nu är dom ju så söta så jag vet inte vad! Dom börjar bli stora nu :D Dom kan inte gå än men dom är riktigt bra på att ta sig fram iaf! Sjuk söta är dom när dom brottas med varandra! Längtar tills dom springer runt och jagar fötter och kissar överallt de är då dom är som sötast! :D 

     
 Chanel                             Cezar                              Cleo

Mina sötnosar är världens gulligaste och dom är för fan inga råttor!!!

TINGELING

Nu så har kvällen börjat närma sitt slut och vi ska göra oss klara för SÄNGEN! myspys! Idas fransar vart hur fina som helst och nu är jag så avundsjuk så jag vet inte vad! Så för att jag skulle bli lite åt de "pingliga" hållet fick jag en frans på varje sida längst ut på ögat (skit fult, men iaf) Glad! :D Vi har suttit och skrattat åt alla fula människor i tidningarna den senaste timmen! Vi hade lite homework att göra som gick ut på att vi skulle klippa ut olika ansiktsformer och vissa människor ser ju bara så TARD ut att de inte är sant! (stackars dom människorna som inte ser ut som mig och Ida, hur står ni ut?) Mohahaha! NE nu ser knappt mina ögon vad jag skriver längre och de kan ju inte betyda något annat än att jag ska SOVA! GOD NATT! 


Resultatet :D KANONERS!


Habbibbi PINGLAN ;)

Hejsan hoppsan falleralle ra!

Sitter på matbordet hemma i köket och kollar på när Mammsi gör Ida till en riktigt pingla!! Skit coolt blir det måste jag säga, men ska jag sitta här i 2 timmar och stirra kommer jag nog få panik för att inte jag får bli lika fin som IDA! :( Jag vill ju också ha!! Men jag får inte nu för det tar så lång tid :/  Så för att inte få damp eller bli galen tänkte jag ta mig en dusch! 


På bordet just nu :D


BLÖÖÖÖ

DÖÖÖ! Datakunskap är för jäkla tråkigt alltså! Nu går jag under! Vill hem till min säng och äta och ha de mysigt me HABBIBB! Vi vill inte va kvar här längre helt enkelt! TA OSS HEM TACK!
Här sitter vi liksom på en hård jäkla stol framför en ful data, blir tvungna att lyssna på en jäkla kärring som bara gapar och skriker. Så finns de andra som ligger hemma i badet och myser liksom! INTE OK!


NU ÅKER JAG HEM!

Bra dag!

Jaha då va de kväll igen och jag ska krypa ner i min mysiga säng och börja på en film hade jag tänkt mig. Kvällen vart bara en  slapp kväll och de kändes verkligen som om jag behövde de!(för jag har ju så fullt upp hela tiden, eller inte!)
 
Men när världens bästa mammi kom hem fixade hon mina naglar och gjorde super god mat :D Känns skönt att lägga sig så här tidigt kom jag på just nu när jag kolla ner på klockan i högra hörnet på min lilla data! Kommer hinna sova jätte länge idag med tanke på att jag har  sovmorgon till kvart i 10 iorgon! Så min dag i helhet har varit helt kanon!!
Imorgon ska min Habbibi sova hos mig! Hon ska fixa sina ögonfransar hos min superduper mammi som kan allt! De ska bli mysigt med lite sov sällskap! ;D


Dagens braigheter!
Tjänat pengar!
Presentkortet från Nelly!
Fixat naglarna!
Kommer i säng tidigt!
Tanken av att jag har sovmorgon imorgon! :D




"Mr.X"

Sömntutan här! Igår hann jag bara  plocka lite i mitt rum sen vart jag trött så gick och la mig i min mysiga soffa och där råkade jag somna!

Kom precis hem från mina gulliga barn jag passar på måndagar, efter en lång dag som idag känns det riktigt bra att bara kunna luta sig tillbaka i soffan och bara vara! Sen känns det självklart ännu bättre när man kollar in mailen och ser att man har fått ett presentkort på Nelly.se laddat med 1000! (Nu ska shoppas) Kan de bli bättre en måndag?! NEJ eller det kanske ploppar upp ett till presentkort till här mitt i allt! Skulle ju vara super! Nu ska jag sitta och hålla tummarna så kanske jag får en till surprise eller något annat skojj!! HOPE SO! :D Kolla på lite tv och bara ta de lugnt och kanske ta mig en frukt eller nått i den stilen (hård diet nu) Thaildan snart (hahahahah 63 dagar kvar typ)


Tackar så hemskt mycke för det här "Mr.X" uppskattas verkligen!


Tatuering

Konstig lördags kväll för min del.. Hela jag va konstig och lite små trött , sur och irriterad. Så dom jag prata me igår behöver verkligen inte ta åt sig eller typ tro att jag är galen för de är jag inte (bara igår) så ni vet.. FÖRLÅT.  Idag är en ny och förhoppningsvis bättre dag.. Hade tänkt ta mig en dusch så jag piggnar till lite sen dra mig mot staden eller nått i den stilen, måste komma ut och få lite friks luft känner jag.. Kanske blir en lång promenix runt sjön också. 

De har inte hänt så mycke för mig denna söndags morgon för jag har legat i min säng och funderat.. Jag har velat tatuera mig sen lång tid tillbaka och igår så fick prata jag me min maammi och hon sa att de va ok, innan har de varit NEJ  men nu sa hon till och med SJÄLVKLART.  Har inte haft någon aning om vad jag vill ha men nu vet jag äntligen vad jag vill, men inte riktigt vart.. De är en ett budskap så en liten text men frågan är vart jag ska ha den, Revbenen, Foten eller vid höftbenen.. Jag vill helst göra den på revbenen men har hört att de gör sjukt ont! Men va fan, vill man va fin får man väl lita lite! Jag lever ju bara en gång! Va de är för text säger jag inte än de blir mer spänning om ni får vänta lite! 



     

Inte riktigt som på bilderna men på ett ungefär.. Vart ska jag ha min?!

Små onödiga saker som bara stöör..

Lördag kväll och jag sitter hemma och typ deppar.. Kan de bli bättre? SJÄLVKLART men tyvärr inte iddag.. Sitter och tänker på att det  finns lite små grejer jag är så sjukt irriterad på just nu!

SNÖ: Alltså helt seriöst, va är det som händer egentligen?! Nu måste snön bara försvinna så man slipper alla jobbiga vinterkläder och sånt skit. Plus att det är för  jäkla kallt för att vara Februari!! Nu ska de liskom va på väg att bli vår.. Men när man kolla ut genom fönstret vill man ju bara gå och gömma sig eller nått! Så snälla jag ber nu om att det ska bli vår (helst sommar)!

Att jag inte har några PENGAR: Blir ju helt sjuk i huvet när jag går på stan och inte kan köpa det jag vill ha!! Jag måste verkligen skaffa mig pengar nu, kanske ett jobb!! så jag kan köpa allt det jag "behöver" för annars går jag under.

FOLK som inte vet hur man ska beté sig: Vissa människor är ju bara sjuka i huvet.. Speciellt små "tuffa" killar som försöker växa upp.. Herre gud vad man bara vill döda dom allesammans! Snälla försöka förstå vad som är påriktigt..

NYA facebook: Jag fattar nada och jag hatar det helt enkelt!

Några av alla små saker jag är irriterad på just nu och för att få livet lite lättare och bättre så lyssnar jag på LA LA LA med LMFAO man får ju faktiskt ett lite smile när man kollar på dom och deras härliga färger! JAG GILLAR DET! ;)








 


LÖRDAG

Ojsan hejsan svejsan! Har varit ett jäkla darg sen torsdags kväll.. Som ni ser har jag och mina vänner sjukt skoj hela tiden! Synd att inte alla får uppleva saker som jag gör på min vardag.. Helt unbelievable va kul man kan ha egentligen! När man bara skit i allt och rockar ;)

Nu är de så att jag inte har haft någon data tillgänglig dom senaste dagarna därför har det inte blivit några nya roliga inlägg..  Så därför ska jag berätta vad jag gjorde igår  (WOW FAN VA SPÄNNANDE SKA NI TÄNKA DÅ!) Jag slutat jätte tidigt för vi haade ingen frisör så efter school åkte jag och Ida in till stan för att "shoppa" lite (jag ska spara mina pengar) så de vart inte så mycke roiligt för mig.. Men jag såg en jäkla massa saker som jag bara måste köpa! Så nästa vecka ska jag börja jobba! Har inte tagit tag i mitt "telefon" jobb men de ska jag göra då..MÅSTE ha pengar så är de bra.. Efter att vi hade kollat i några affärer (typ 2) stötte vi ihop med systrarna Pavelsen som strosade runt i stan.. Linn va tvungen att gå emn vi blev med en Anna iaf :D Mysigt mysigt! Sen kom Madde och då va vi skit hundriga så de vart en sväng till kungshallen (A) mohhaha tjockis, Det är JAG de! Efter de va klockan ungefär 5 eller nått då gick vi till Gallerian ocg satte oss på en "bänk" (dom fula blåa sakerna dom har där) och kolla på allt konstigt folk som gick förbi... Skit kul va de faktiskt men man tycker ju ganska synd om typ alla som går förbi och "tror" så mycke..

Sen vart det hockey match! Åkte till hovet klockan 7 och kollade på när Djurgårn spöa Gnaget (igen) med 2-0 bra där pojkar! (dålig hockey va de men dom vann ju så de va ju bra)

Nu ska jag bubbla lite bubbel och lite annat mys!


Dance your´re ass off!

BARA FÖR ATT VI HAR ROLIGARE ÄN ALLA PÅ DENNA JORD! SUCK ON THIS!!




DE HÄR SOVER INTE BARA JAG COH MADDE GOTT AV UTAN ALLA NI ANDRA OCKSÅ!!


DATA LÄRAREN ÄR DUM...

HAHAHA knas! Våran söta data lärare sa alldeles nyss att hon var lite knäpp. Citerar: Oj men kolla va de hänger ner (snön på huset utanför) ja jag vet, jag är lite knäpp och de förstår jag att ni tycker.. Va ska men säga liksom? ja men precis, de är vi tycker för de är tyvärr precis de du ÄR!! PUCKO

Nu vill jag bara heeem! Idag ska jag och Madde fixa våra naglar hos min mammi (världens bästa nagel fixare :D haha) sen ska hon sova hos mig :D M.Y.S!  Kanske blir att baka lite idag igen som vi gjorde här om dagen :D Men jag blir bara tjockare och tjockare för varje dag så tror inte riktigt de! Måste verkligen ligga i nu, (Thailand i april) Kanske kan ta oss en liten promenix runt sjön eller nått, de skulle kännas rätt skönt tycker jag! 

Ska hålla mina små tummar också  så att min lille bibbi IDA  blir frisk tills imorgon!!!! BLI FRISK BLI FRISK BLI FRISK UNGEEE!  

JAG VILL HA SOMMAR! IRRITERAD SOM EN GRIS PÅ ALL SNÖÖÖ!

THAILAND!


GAMER

Städningen gick helt åt skogen, de ser bara mer ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG här nu än va de gjorde innan jag börja "städa" så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till me all jäkla städning.. Måste nog skaffa mig hemhjälp eller kanske en slav! De skulle va så sjukt skönt att ha någon som bara gjorde allt man sa typ, jag vill ha de, kan du hämta de, städa mitt rum!, massera mig, ge mig kärlek ;) och en massa andra saker! Fan, är de någon som är frivillig? (A)haha
Aja jag får fundera lite över de.. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på GAMER och mysa me alla mina kuddar! Och så hoppas jag att jag drömmer något mysigt inatt som jag kan vakna upp och va glad över! Hela dagen blir liksom räddad då :) Sussa så sött sötnosar!



Svarthårig? Njaaae!


STÄDA ÄR DE BÄSTA JAG VET!

JAG HATAR ATT STÄDA!!! NÅGON SOM KAN HJÄLPA TILL?!!!

Sommar ? NJAAAEEE!

Va händer med Sverige?!!! Ska det aldrig sluta snöa eller!! Jag kommer ju försvinna så småningom för att jag kommer blåsa med snön och bli ner snöad i ett dike! För jag fryser så mycke att jag inte klarar av att röra mig så ramlar jag ihop och dör i ett dike!!! Så kan de ju inte sluta tycker jag inte riktigt iaf... Så ge mig sommar nu innan jag dör TACKAR!

Ja som ni ser har jag haft en kall dag idag.. Jag börjar ogilla snön nuu!! Men längtar ändå efter skidtrippen med kusinerna och familjerna! Ska bli kul att se fall jag fortfarande kan nått.. mohahah (tror inte de) Skolan är som vanligt skit tårkig så nu ska jag nog sluta skriva om den ,om det inte har varit typ världens superdag eller nått i den stilen! Men eftersom det aldrig kommer ske så skiter vi i skolan helt enkelt! Jag ska vara duktig idag, hade tänkt städa mitt rum, ta och träna lite och så ska jag nog ta mig ett långbad med mysig musik :D haha mupp! Nu är det dags att börja göra lite nytta!!  


HABBIBIBIBIA

HABBIBBI! Sjuklingen ligger hemma med ont i halsen och huvet. Lille bebis då! Jag tycker så synd om dig och jag förstår verkligen att du saknar mig otroligt mycke! Men jag ska göra det mycke lättare för dig gumman! haha Vi har de skit tråkigt utan dig, men de förstod du nog redan.. Men iaf, jag hoppas du kommer i morgon annars vet jag inte hur jag ska klara mig.. Hoppas du liter riktigt mycke av att vara där hemma så du lääängtar efter att få träffa mig imorgon :D Just so you know, I call you after SCHOOOL!


Stolt fotograf ;) Snygga jävel!


Till min GAMBIAN! <3

Azzi sitter och skriker på mig nu för att hon vill ha nått kul att läsa om.. Och va kan vara roligare än Min otroligt gulliga Gambian? Man skrattar bara man tittar på henne (ingeet illa menat) FÖR hon är så sjukt gullig!! Hon ser ut som en liten köttbulle och är mjuk som jag vet inte vad! Helt galet är de iaf och jag älskar det :D Du är knasig Azzi! Älskar när hon pratar, hon klockar eller glockar eller vafan man ska säga fram orden och det låter precis som om hon är med i den sjukt sköna filmen "Shottas"!! DU ÄR KUNGLIG! 



VILKEN JÄKLA RUMPA!!!!!!


"kalla mig inte manlig"

tjuuulololoLOLOLO! Madde är hos mig och gör min måndag mycket trevlig. Jag ville bara säga hej till er alla finingar där ute men nu är de PH och morotskaka som står på schemat!!!!!!!! MUMMMMS!  Sen ska vi kolla film och sleeeepa! Hello and goodbye!
Madde är inte en MAN!