Home

Hemma från dagens alla aktiviteter. Seg dag med alldeles för många minusgrader! Mina tår höll på att försvinna och min lilla nästa va helt röd och fryst när jag kolla mig i spegeln senast! Inte ok!! Matchen vart en riktigt spännande jäkel till slut men den slutade ju så klart me att Huddinge vann me 4-2 och dom körde över råttorna (förlåt Oscar men dom va inte  bra alls...) Nu ska jag äta varma mackor sen krypa ner i soffan och kolla på den otroligt spännande serien The vampire diaries. Grymt bra för alla som tycker omTwilight! Så om ni inte har nått annatr för er den sån här iskall kväll säger jag bara en sak: LADDA NER NUU!!



God natt alla glada! Imorgon blir de tidig träning och stan igen! Blir nog inget inlägg förns jag kommer hem med förhoppningsvis mycke roligt fynd! :D


Plans for today!

Igår va de yttligare en såndär skit dag som ingen vill vara me om men alla ändå måste. Jag tog mig i alla fall i kragen och åka till gymmet för att ta ut all illska där istället för här hemma. Känndes skönt efteråt måste jag säga!! Men sen va de inga mer roligheter me går dagen för allt va bara helt enkelt UPSIDE DOWN för min del.
Men idag är det en ny dag med nya förväntningar. Planerna för idag är väl inte så mycke men så här ser dom ut:
Långpromenad, bra start på dagen!
Stan, nytt försök på att hitta någonting roligt på rean och kanske ta mig en fika.
Hemma och städa, rummet ser ut som ett bombnedslag igen.. Jag är fan inte bra på att hålla de fint.(nyårslöfte kanske? skulle va rätt skönt att kunna hålla kolla på saker och ting)
Hockeymatch, Broder spelar match mot råttorna Aik idag i Björkängshallen halv 8 eller nått i den stilen, så där spänderar jag min kväll! WOW  ;)
Film, Hittar säkert nån skön film som jag kan kolla på innan dagen är slut.
SOVA, dagens höjdpunkt? nja inte för min del inte. Jag sover sjukt dåligt på nätterna så de e ingen höjdpunkt de inte. Men eftersom de är viktigt att sova så tar jag nya tag varje kväll och försöker sova. Får se hur länge jag ligger uppe  i natt. Kanske blir en Nattbloggning om jag har lyst me de. Men humöret är inte riktigt 110 så ha inge stora förväntningar.

Time to get some air!!


Långpromenix, see you!!


New day!

Time to wake up! Dags att leva dagarna som om de var den sista. Så bara för att de ska blir måånga sådana dagar börjar jag min lovely day med att ta en långpromenix i solen me musik  i öronen på högsta volym. Sen blire en dusch kanske ett litet bad om jag har tid, (bara för uppfriskningen) Måste förbereda mig riktigt ordentligen innan jag beger mig till stan eftersom de va sån kaos där igår så lär de ju inte va bättre idag! Men men om man vill fynda så ere bara ta sig i kragen och göra något åt saken. Så vi får hoppas på många påsar när jag kommer hem i eftermiddag! BYE!


Time to walk! :D


:D

Jahappsan Svejsan! Hade fullt upp igår hela dagen efter träningen och de. Kan ju iaf säga att mitt mål inte gick i uppfyllelse efter första träningsdagen men hoppas på att de blir ett bättre resultat innan sommaren kommer.
 Jag va och åt på restaurang me mammi, pappi och Ida efter träningen. Sen åkte vi hem och kolla tv hela kvällen. Jag och Ida som egentligen vet va som skedde denna kalla fredagskväll/lördagmorgon kan ju skratta åt saken och leva vidare ;) Ni andra kan sukta vidare på vad de va men tyvärr kommer ni inte få veta de. Alla kan inte få va me om lika sjuka saker som jag och min bästa Habibbi!
Idag var jag och Ida i stan för att kolla läget på rean men vi fick panik när vi gick in i första affären så vi gick därifrån och tog oss en kaffe och prata lite om gårdagen, sen åkte jag hem och la mig i soffan. Nu sitter jag i sängen och funderar på va jag ska ta mig till i morgon. Blir nog ett nytt försök på stan i lugn och ro och UTVILAD! Förhoppningsvis hittar jag en massa roliga saker som ska få säg en plats i min proppfulla garderob. 

Nu får ni ha en fortsatt trevlig lördag kväll alla trevliga människor som läser mig superblogg ;) sen får ni sova gott om ni nu ska göra de!  


Va kanske inte lika pigga idag i stan som vi är på våra roliga frisörlektioner. Den bjuder vi på Habbibbi ;)


Sommar 10

Hell yeah! Nu jäklar börjar träningen, ska åka iväg nu ett tag och träna sen blire nog lite sol på de. Börjar i tid för sommaren 10, kan bli bra resultat då tror jag! (HOPPAS IAF).


Hoppas på världens magrutor efter dagens träning och brun som en pepparkaka! Får se hur resultatet blir sen. Jag tror själv inte att jag kommer lyckas me de men men. Drömma kan man alltid göra!



Igår då vare jul som sagt, riktigt överskattat men jag fick en del fina julisar iaf! även fast jag inte varit snäll alls i år, min favorit måste jag säga va armbandet och ringen av min älskade MIELUTT! tack så jätte mycke gumman! :D sen fick ja nytt täcke och kudde, kläder, skor , andra smycken, pengar och en massa annat skojj!

Ringen och armbandet! Jag älskar dom!! Sjukt fina, tack igen bästa mielutt! :D <3



God jul , god jävla jul!

Måste väl säga nånting så ni vet att jag lever. Så tänkte bara hälsa alla en riktigt trevligt jul. Men vill också säga att julen är så sjukt överskattad! Men men man får väl göra de bästa av situationen. Så ja tröst äter hur mycke som helst och öppnar mina julklappar för mig själv! Hoppas alla har haft/har en super dag!


STORA JUL KRAMAR FRÅN MIG!

Say maaa name bitch

Holaaaaa pepole!

Då var de Ida här som skriver efter som Cornelia inte är på top...

ja gott folk det känns som allt rullar på mkt bra har helt glömt bort att de e faktist jul i dag för 15 min sen men ska sova på saken så förhoppnings vis känns de i morgon!
Har alla paket på plats men kom på att jag inte hade nått till mormor så jag har stått hela dagen och funderat på jobbet vad jag kan ge till henne kanske en muffins? haha neehh... fattigt! Men får springa till till konsum i morgon och hitta nått!

I dag var en lika flummig dag som vanligt. jobbade men de va väligt lungt så har bara sprungit runt i kungshallen och drivit med människor (alla trodde att jag var hög dock) men neeej de va jag inte! Va på välidgt bra humör varför skulle jag inte vara de?? LIVET E JUU SÅ UNDERBART:) haha nej nu ska jag försöka komma ner till verkligheten är fortfarande full av allt koffin jag har fått i mig:P
 Fick besök på kvällen av cornelia och hennes bror oliver vi hade de så trevligt sååå. Bjöd på fika och jag stog och bablade om ointressant saker (tror inte äns att som lyssna , dom var väligt inne i deras muffins) sen var de massa andra människor som hälsa på men dom e inte lika vikitga att nämna här :P

vilket onödigt inlägg känner jag haha men jaja vill bara sprida lite KÄRLEK till alla nu!!<3<3
Och speciellt till min underbara vän cornelia så fatastisk som hon e! blev lite chockad efter hennes förra inlägg men vi alla har ju dagar när allt känns lite jobbigt men å andra sidan hon har ju en glädje spridare (jag) vid hennes sida så hon klara sig utmärkt! :) 

så jag känner att jag håller på att somna av drinken jag fick på jobbet innan jag gick hem.. haha
goooodnight hoppas ni har en bra juuul :)


KUL JÄVLA JUL!

Jippie! fan va jag ser fram emot julen och allt roligt här i livet!! JAG BARA ÄLSAR MITT LIV :D Kan ett liv bli roligare än mitt egentligen, jag som har de så sjukt jävla bra.. svar: JA! Verkligen.. Jag har de fan inte så bra som alla tror här i världen. Jag har nog sämre än dom flesta måste jag nog säga. Fan va allt ska va jobbigt och bara helt jälva överkört! Jag trodde så mycker mer men allt blev nog fel. Och vems fel är de egentligen? JO MITT. Cornelia Josefine Leone Madicken Styf ALLT ÄR DITT FEL! Vad ska jag göra me mitt liv egentligen? jag är fan inte framgångsrik någonstans, om jag klarar mig extra bra kanske jag får jobb som städare i slussen eller nått i den stilen. Jag hade drömmar, mål och förhoppningar men dom försvann helt och hållet. Inget finns kvar länge, jag kommer aldrig lyckas med de jag vill me mitt liv, så jag kan helt enkelt sluta hoppas och tro på allt. Fan hur kunde jag va så dum? hur kunde jag ens tänka den tanekn, hur kunde jag tro?! Har alltid kännt mig som den fula ankungen och hur mycke jag gör de nu.... OJ OJ OJ De går inte ens att beskriva! Fan jag är den fulaste och äckligaste och sämsta och allt jävligt man kan komma på i den här världen. JAG är värdelös! punkt slut!


All day long in city

  • Så va den måndagen över och jag har hunnit me massor! Hann lämna in kameran innan jag täffade Mielutt inne i stan klockan halv 2. Vi skulle va hos Elli 2 men blev lite sena för vi gick igenom stan och letade efter presentpapper så vi kunde slå in Alis present. Vi va där några timmar, prata skit, fika och fick se hennes sjukt fina bröllopsvideo! Sen så blev klockan rätt mycke så vi va tvungna att gå om vi skulle hinna me att hitta lite julklappar. Jag hittade till min mammi och pappi och Mielutt till sin käre vän Nicolina. Efter ett tag vart vi hungriga så vi besökte min Habbibbi Ida på cafét och tog oss nått jätte gott som jag inte vet va de hette och prata lite skit där me! Sen var de hemfärd runt halv 8-8 så de vart en hel dag i vackra Stockholm för oss. När jag kom hem började en skön film på kanal plushits, Wanted va namnet! skit  bra film faktiskt! Tummen uppåt :D Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att de blir en lika fin dag imorgon! Sleep tight!


    Så kan man också se ut ;)

Heeeej beebisen :D

God fucking morgon! Vakna för ungefär en kvart sen men är fortfarande lika seg som seeg cola! Sov skit dåligt i natt, tack vara de är jag helt död idag. Men ska ta och hoppa in i duschen nu och förhoppningsvis blir de bättre. Måste va pigg nu de är ju för fan lov! Plus att idag ska jag träffa Mielutt inne i stan och se om vi kan hitta dom sista julklapparna och så ska vi hälsa på Elahe och hennes ny födda bebis Ali! :D Men måste öka nu för innan de måste jag hinna lämna in min kamera uppe i orminge för jag och pappi råkade ta ett bad me den här om dagen(A) sånt som händer ibland.
See you soon!


Här kommer vi Elahe :D (suug på den bliden ;) mohaha)

LEKT I SNÖN!

Tjollahopp!

Hoppas alla hade en lika rolig kväll som mig igår! Min dag såg ut såhär,  Började me att jag kom till m7 för att fixa smink och hår till modevisningen, SNOW SHOW  som den hetten. Sen när allt va fixat gick vi igenom lite små saker innan den första visningen skulle börja. Båda visningarna gick bra men va lite nervös inför första för att min ena klack på skorna va lös.. Men men sånt man får leva me, ja kinga ändå, (såklart) Efter den sista visningen va ju tvungen att skynda mig, bytte om på typ 2 minuter och sprang ut i bilen med sminket och håret jag hade, (fick många förvfrågande blickar) men de strunta ja i :D Poppe (morbror) köra mig till Golden eftersom han bor precis när jag va och han skulle också dit :D När vi kom dit fick vi nån förrätt sen börja showen där. SJUKT BRA VA DEN! många tummar upp till den!! HISS HISS HISS! Dom som spela upp den va så sköna så ja vet inte va! när vi hade fått alla mat och showen va slut vart de party! 3 dansgolv och massa knasig musig (mest gammlingar där) Men efter ett tag när de börja bli för varmt me alla gammlingar så drog vi oss mot Grodan! Där fick vi ju så klart gå för i kön och vippen vänta på oss ;) Sjukt lyckad kväll och jag är lite ledsen att inte min Habbibbi va me! Men nästa gång då jäklar gumman :D På väg hem vart de donken me alla som skulle me hem. 7 big mac och 5 cheeseburgare plus 8 cola på de! :D WE ALL LOVE MCDONALDS! Förstår inte vem som va så hungrig.. Va iaf hemma vid 4 halv 5 nån gång och då vare bara bums i sängen så trött som jag va! Min super lördag var iaf lyckad! Hoppas eran va nästan lika rolig, Den kan ju tyvärr inte varit lika kul som min efter som ni inte va me mig *blink*


Jag kom nyss in från SNÖN! :D De har ju kommit så sjukt mycke snö så jag och min morbror och hans flickvän Eva-Lotta packade på oss en massa kläder och hade pulkarace och snöbollskrig :D Mycket roligt måste jag få säga (A) Men man vart så klart helt snöig och dyngsur plus att jag håller på att frysa rumpan av mig!! Så nu för att klara mig (innan jag fryser till is) så ska jag bubbla lite bubbelpool och hare bra! :D Trevlig söndags kväll gott folk ;)

Bilder från gårdagen kommer när jag själv har fått dom , hade ingen kamera så får hoppas på att jag kan få bilder av andra :)



Den här hade jag på mig igår med mina fina paljett leggings och en galen sminkning och en stor ruffsig boll på huvet! Super snyggt ;) mohaha


Day of showbizzz!

Igår va de en ruggigt seeg fredagskväll, va "hundvakt" (till mina egna hundar) och helt själv kunde inte bli bättre!
Lördag! Schemat är smockat och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll!! Wow great! Nej men idag är de ju lördag och jag ska "jobba" hela dagen. Två shower på en dag de är bra jobbat! Modevisning på dieselverkastaden idag, ska dra iväg om nån timme, ska vara där från 12 till sent ikväll. Men eftersom jag ska på julbord på Golden hits så måste jag tyvärr lämna den sista showen lite tidigare, men sånt som händer när man har fullt upp! Skorna som jag skulle ha idag hitta jag inte heller och de känns lite surt faktiskt.. Så nu får jag ha ett par andra som jag riskerar att tappa plus att dom är typ sönder! :O Känns lite halv bra. Men men sånt som händer när man är slarvig! Men största frågan är ju nu, Vad fan ska ja klä på mig ikväll? Börjar bli lite smått stressad nu när jag sitter här och tänker på att jag har massor att packa. Så nu ska ja dram ig , bilder och annat kul får ni se imorgon för jag kommer nog hem rätt så sent ikväll. Hoppas alla får en lika fullspäckad rolig lördag som jag! Pusss puss!



Mohaha, bujder på den! Ser ut som en kines (inget ont menat mot dom) men men de är väl så de ska va! (eller?)

LOOOV!!

WIIIIIIIEHOOOOOOEE! Nu är de LOV LOV och LOV!! Och de betyder typ hur mycke som helst! De betyder att jag kan sova hur länge jag vill, att jag kan va uppe hur länge jag vill(utan att få dåligtsammmvete när jag går upp tidigt till skolan) ja helt enkelt att jag kan göra va fan ja vill! och de kan ju inte bli bättre :D FAN VA SKÖNT De va de ville säga just nu. För ni har jag annat att hitta på! Hörs senare om jag hinner! Ha en super härlig fredag!!!
STORA KRAMAR!


TJOHOOO NU HAR IAF JAG LOV :D


:D

HALLOOJJJEE!

Nu är vi ännu en dag närmare julafton och nu kan jag iaf få säga att de är lov! Jag har varit i skolan 1 och ½ dag den här veckan. Imorgon är de sista "skoldagen" vi ska fika och få oss en spännande julklapp sen får vi åka hem, då ere äntligen LOV! De här lovet är verkligen efterlängtat av mig måste jag få säga! Jag har varit så sjukt trött hela den här treminen kan jag nog påstå och de är ju tack vare de gråa tråkiga höst vädret som nog vi alla ogillar! Men nu är de snart jul och de kan man ju inte tacka nej till :D Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska få i julklapp i år, (om jag ens får något) eller jag vet va ja ska få av mina börder eftersom jag beställde den själv (A)  Sjukt snygg kommer jag va iden julklappen! ;)
Har inte gjort ett skit idag måste jag säga.. Jag har legat och degat i soffan och sen så har jag ätit och gått tillbaka igen! Ser fram emot beach 10 ? :S oooh nooo! Inte alls, får nog börja jobba på den snart!
Nu ska jag iaf inte bry mig om de för jag ska bumsa ner i sängen nu och hoppas på att de är lite bättre väder då än va de var idag så jag kommer i väg..  Trevlig kväll allesammans ;)



Bjuder på en lat bild, så här har jag gått runt hela dagen :D myspys!
GOD NATT!


Snö snö snööö!

Herre jesus va de snöar! jag kommer ingenstans ju! Tur att jag inte tog mig till skolan idag för då skulle jag inte kommit hem på hela dagen! De va tur att jag va så sjukt trött i morse! Tack för de! Och tack mammi som lät mig ligga kvar i sängen och sova :D:D:D Nu har jag precis ätit lite och ska få massage! De förtjänar jag verkligen för jag har så sjuuuukt ont i ryggen! Känns som jag ska dö varje gång jag andas och så fort jag rör på mig knakar hela ryggen så de låter som att jag ska gå sönder vilken sekund som helst! Men jag som trodde att jag och Pappi skulle ta oss till kamera butiken och lämna in min kamera som har helt gått och dött! Sorgligt men sånt är livet, alla klarar sig inte lika länge som andra! Men de blev ju inget me de då, eftersom vi inte kommer någon stans!  Jag får vänta till nästa vecka eller nått!
Nu ska jag fortsätta leta efter mina skor som är försvunna och jag kommer dö vilken sekund som helst om jag inte hittar dom! Om någon av mina fina vänner har en liten aning vart jag kan leta så får ni gärna tipsa mig!!


Så här ser mina borttappade skor ut ungefär, bara att dom är blanka och lite snyggare ;) Så om någon vet vart dom är! Tell me!!!!!!! Jag måste verkligen ha dom!


Home!

God afton!

Hemma från en dag som inte alls va planerad till en dag med kaos, trodde de skulle bli en skön seg dag me bara fika sen hem och sova, jag hade nämligen helt förträngt träninge..Men så blev de en dag me fullt ös. Hade komp dag i skolan så vi började inte förns kvart i 1 så innan de låg jag bara och mös i soffan och kolla på barnprogram så de va inte så kaosigt! Men sen efter skolan eller efter den lektionen jag var på, de va frisör och vi fikade bara och snacka skit en va jag tvungen att åka till sickla för att prova kläder som jag ska ha på modevisningen på lördag! Ska bli super kul faktiskt, eftersom de va länge sen jag gjorde nått sånt, så de ser ja fram emot!När jag va klar me kläderna och så drog jag mig hemåt. Kom hem runt 10 i 4 och va tvungen att slänga i mig nått att äta för klockan 5 så började min träning som vi fick skynda oss till. De va sista träningen för den här terminen och vi hade julklapps utdeling. Man skulle köpa något för 40 kr! Alltså 40kr?! de är ju för lite.. de finns ju knappt nått att köpa som kostar 40kr.. Men men , jag fick iaf ett lila nagellack, de va faktiskt fint men hade tyvärr ett lika dant redan. PH när jag kom hem, de blir ju bara sjukare och sjukare de där måste jag säga. Den nya killen är ju dum i huvet! Nu ska ja leta efter mina skor och nått jag kan klä på mig imorgon, de är alltid bra att fixa kvällen innan för då kan man såva 5-10 min extra på morgonen, hur bra är inte de egentligen?! Jag älskar att ligga kvar och dra mig i sängen så jag ger de många tummar upp!



Kommer bli sjukt tomt me en jul utan mina kära kusiner Jennifer och Oscar.. Men de får vi ta igen när ni kommer hem :D Då blire lilljulafton :D Trevlig resa och god jul och gott nytt år på er! Sola mycke till mig, tack! älskar er!


GÄSTblogg

Hallådäär , Cornelias lilla kusin är och hälsar på här på bloggen! ;Dd
Har inte direkt nåt extremt speciellt att berätta! sista veckan nu .. och den går i typ sniigelfart(?) så jag har i princip vart på ett rättså dåligt humör i veckan MEN snart snart snart är det lov :)
En luugn vecka har det endå varit! hade svenska prov i tisdags fick MVG på det, bara ett halv fel! :D så jag hööjde mej i svenska, könns skönt pga av min sänkning i englskan >< 

Den här julaftonen blir det inte HELLER att fira me Cornelia :(  för jag draar mej mot värmen! THAIIII! ska bli hur grymt som helst. ska sattsa på att bli något i form av en .. pepperkaka :) då syftar jag på färgen och inte formen :) Men måste ju erkänna att man saknar jularna lite här i sverige me kussarna!
Dock har jag ingen bikini till thailand, apropå inget :) det måste inskaffas! fasr det lääär ju inte finnas direkt  många i affäreerna nu .. men man kan ju alltid kika 8)

NU har jag fett tråååkigt . lyssnar på min musik  ! sjukt bra! *.*
Bulletproof-La Roux    den e nice.!
precis gjort en ny spotify lista ! okej .. typ 10 låtar! men den fylls på , den e grym! :) fall ni undrar det.

måste dra och fixa mat till mina hundar nu! ena hunden börjar bli FETare. aj aj aj , inge vidare på hundutställning vaa? får kommentarer som om vi matat hunden me en bulle för mkt! men vem vet , min hund kanske inte har världens bästa ämnesomsättning :) men iaf , de hungrar ihjäl nu , och de får ju inte hända! då bli mamma arg :)
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅÅR! :*
Cornelia, vi hörs snart!

här är då cornelia och jag , julen 1998!
hah , här e då Cornelia och jag! julen 1998. typ.


HEJ SÅ LÄNGEE! <3



Blind?

God snödag!

Vaknade upp med ögonen ihop klistrade och trodde jag va blind. Men så va de så klart inte. Jag va helt enkelt stöört trött bara, så jag låg kvar i sängen och fortsatte va "blind" så råka jag tyvärr somna om! Så de vart ingen städning i skolan för mig inte. Nu letar jag julklappar till mina bröder på datan och jag tror jag har hittat dom perfekt paketen till dom :D Vad det är kan jag tyvärr inte visa i fall att dom skulle gå in och tjuv titta. Då skulle de inte bli lika roligt! För de är ju såå mycke roligare att få julklappar som man inte har någon aning om va det är, Eller?  Så va de är får ni veta efrter jul, som bara är om 9 dagar! De är helt sjuk!  Jag som tyckte jag precis börja skolan efter sommaren men no no no! Nu är de jul! (snart iaf) Nu ska jag fixa lite i mitt rum, kanske sorterar lite prylar som jag kan donera till min kusse , eller någon annan som har behov av de! Tjolahoppsan svenjsan tjoheeej!



MVG!!

Hallelujah! Jag höll ju nästan på att glömma dagens höjdpunkt! :O Vi hade ju frisörprov i fredags och fick tillbaka våra resultat idag. Som ni kanske redan förstått så fick jag Mvg, 69/71 poäng! Stålt över mig själv faktiskt för första gången på länge! Jag va skit osäker innan provet men de slutade ju superduper, så jag ska nog börja me de lite oftare!Va osäker innan alltså. De va dagens höjdpunkt och vi kan ju hoppas de kommer en ny imorgon! Sånt tycker vi om när de går bra!! SÅ håller tummarna för en ny höjdpunkt!


Vänta lite? Jag?
Yes! Helt riktigt, jag fick mvg.. omöjligt men så sant!


Sov på saken så känns de lättare! ;)


God natt gott folk!

Dags för sängen, efter dagens alla "aktiviteter". Skolan, luciatåg, förelösning och PH!
Luciatåget var super gulligt och alla barnen sjöng jätte fint men Lova va ju så klart bäst (eftersom hon tar efter sin kusins talanger, snyggast och helt klart en stjärna. De är ju bara så jag! eller? ) Hon var pepparkaksgumma med sin pepparkaksgubbe Ruben som också var super söt!Dom höll varandra i handen hela tiden och såg ut som ett nykärt par, så sjukt gulliga va dom tillsammans!
Föreläsningen var jag nog lite hård mot innan måste jag säga. Underskattade det totalt eftersom jag inte hade nån aning om va "gubben" skulle snacka om. Men när vi  väl kom dit och han börja prata så märkte jag ju faktiskt att han va skit skönt! As rolig dialekt och snackade bra! Så han får en tumme upp för sitt goda intryck!



Lova och Ruben, Hur söta får man va egentligen?! :O



Äsch nu ska ja sova som en stock för de känns som att ja inte har sovit på ett år! Så sov gott alla fina människor!

Dagarna gåår fort!

Tjollahoppsan!

Dagarna bara rinner på som om dom gick på räls och snart är de JULLOV! :D
Snart ska jag dra mig till min gulliga kusin Lovas dagis och kolla när hon går Lucia tåg. Sen efter de ska jag sitta i 3 hela timmar och lyssna på en gubbe (tror jag) som ska prata, fast ja har ingen aning om vad han ska prata om! De är nått jag ser fram emot enormt! (inte alls) men men de är nog nyttigt! :D Får se hur roligt jag har haft de efter, så vi hörs då! Tjingeling! :D



Här är min sötnos Lova som ska gå Lucia tÅg nu. <3




Film mys heeela dagen

Halllojjjj! :D


Nu har Ida dragit säg hemåt och jag sitter i soffan och kolla på tv, de är nån beck film solstorm tror jag den hette. Verkar lite spännande faktiskt. Men jag och Ida hade en hel dag framför tvn me mycket skratt till världens sköönaste film THE HANGOVER!! Fan finns ingen film man skrattar så mycke till som man gör till den! Den är ju bara föör skön! 5 av 5 tostar till den filmen och tummen höögt upp! :D Efter den filmen va slut kolla vi runt va som fanns på tvn och hitta yttligare en super film. Honey hette den som jag tror alla i hela världen förmodligen har kolla på et antal gånger. Grymt bra film också. Nu ska jag fortsätta min dag i soffan! Förhoppningsvis blire en dusch sen nån gång innan PH sen efter de bumsar jag ner i min nybäddade säng :D





PUUUUSSSS OCH SOV GOTT! :D

Good morgon! :D

God morgon sunshines! Hoppas alla har sovit lika bra som ja gjorde inatt! Jag somnade till en sjukt bra film! Den hette The blind side, de var länge sen jag såg en så bra film faktiskt. Ena stunden skratta jag och den andra stunden grät jag så de va en film med mycke blandade känslor! Men den va som sagt grym.

Eftersom de är rätt så mycke eftermiddag nu så har jag hunnit med att städa köket och lite i vardagsrummet men resten orka jag inte så de får dom andra fixa!  Nu sitter jag i soffan och kollar sex and the city med mina hundar och väntar på min Habbibbi Ida som är på väg :D Va vi hittar på vet man aldrig men de kan ni får veta sen när de är avklarat. :D
Så ha en fortsatt mysig söndag i de "mysiga" vädret så hörs vi se senare!




Fiiiina Habbibbi :D I LOOOVE YOU! <3


DIF

AAlooohaaaa!

Hemma från en faktiskt spännande match mellan DIF-AIK J20 superElit. De var bra drag på lektarten och på planen, Tummen upp till Djurgården! :D Kul att titta då liksom.

Matchen slutade 6-2 till Dif såklart och min Stjärna gjorde 2 mål och 1 assist, duktig som han är! Men de var inte bara han som var duktigt utan hela laget va bra och dom körde verkligen över Aik. Skönt faktiskt för dom är ju inte bra..
Mielutt och HH tycket de va super kul så dom lär följa me fler gånger :D Efter matchen åkte vi till mcdonalds för att dom va så sugna på cheeseburgare(som vi absolut inte fick nog av igår), LOVE TO cheeseburgare! <3
Nu ska jag kolla på tv medans min bror och pojkvän sitter och nördar FM i soffan och stöter ut mig.. :( Men ska ändå inte kolla så länge eftersom jag är sjukt trött och känner hur sängen bara ropar efter mig! Så jag hör av mig imorgon när jag förhoppningsvis vaknar och är super glad! ;D
Mammi och Pappi har varit borta hela helgen men imorgon kommer dom hem, har faktiskt längtat lite efter dom måste ja säga :$



Min sötnos är KING! Så de så! <3


Aja sov gott alla trötta människor! :D


SADFZHDGJKFH FAAAAAAAAAAAN!!!

Ååå nu brinner jag upp på riktigt! Jag hade skrivit om hela min vecka och var nästan klar med den lååånga fredagen som va en av dom roligaste i mitt liv! SEN KOMMER KATTEN OCH FÖRSTÖR HELA SKITEN!!! Ja hon tar ju så klart bort allt jag har skrivit och så biter hon mig i fingret!!!! Jävla kattskrälle!!

Men som alla ser så har min fina blogg fått sig en riktig renovering! Så jag måste börja me att tacka den otroligt snygga Fanny http://roethlisberger.blogg.se/ som har hjälpt mig me de! TACK TACK TACK TACK!
Sen eftersom jag är så sjukt sur så orkar jag inte ta om de och då får ni fantisera hur jäkla roligt vi hade!

Idag ska jag , mielutt och HH kolla på min älskling som har match mot råttorna på Hovet men den börjar inte förns halv 8 så innan vet jag inte vad jag ska hitta på, de blir väl nått roligt får man hoppas på, så  att min dag kan bli bättre än va den börjat! Efter matchen ska vi iaf äta tacos och ha en trevlig lördags kväll framför tv!!!
 Nu ska jag gå en låång promenad me mina hundar sen får ja se vad som gäller. TJOLLAHOPPP SÅ LÄNGE! 


Och tack för en Sjukt rolig, mysig och ssuper kväll igår alla :D <3<3  






Jag vill för den här delan att de blir sommar nuuuu! JAG VILL VA BRUN OCH GLAD och de är man bara på sommaren!
Geee mig THAILAND! <3


Cornelias ända vän

shuuuuuuululuuu


Gott folk då va det Ida som skriver här:) Cornelia har tjatat på mig att skriva ett inlägg nu så här kommer det!:)  Vet inte riktigt vad miss styf tänkte när hon ber mig att skriva eftersom jag har dyslexi och ig i svenska liksom men men får göra mitt bästa ;)

Jaha du då va måndagen över och jag har bara lega på sängen och tyckt synd om mig sjäv eftersom jag har varit sjuk sen i torsdags! Så min helg såg inte ut som jag hade tänkt mig..
Började med att jag gick och jobba på fredagen, för att dra in lite extra cash ;) Varje gång jag e på dåligt humör så får jag dom mest konstiga kunderna på cafet!! Asså jag vet inte om dom dra till mig eller om dom bara finns överallt?? 
I dont know men det finns många tjejer som t.ex kan säga en komplimang och det e bara rolig att höra t.ex va fint hår du har eller tröja eller nått liknande. Men i helgen så står en tjej och glor på mig medans jag jobbar på och jag fråga snäll om hon behöver hjälp men hon skakar på huvet och säger -Jag måste bara säga gud vilka fina läppar du har! Asså ??? De låter ju helt fel? va svarar man? tack desamma hahah de låter ju som man stöter på varandra! Aja jag blev jätte obekväm men efter jobbat där i ett år så lär man sig hur man tar han om obekväma situationer! (eftersom varje gång jag jobbar e jag med om många konstiga kunder) Ska sluta nu och prata om kunder skulle kunna fortsätta skriva en bok om allt jag e med om där haha ni skulle bara veta men nog om de!:)

Just nu sitter jag och lyssnar på min spotify som jag precis har fått :D:D haha helt efter men vad gör man inte för bra musik!!? Eftersom jag döör för bra musik så skulle ni ha sätt min leende när jag fick de! med lite mat till de här skulle livet inte kunna bli bättre ;)

saknar min lilla cornii som bara den!! Ska bli kul att träffa henne i morgon! nu ska jag lämna över bloggen till min sweetii har inte så mkt att skriva efter en väldigt lång tråkig helg!..

PEAAAAAACE<3<3 


Go kväll!

Ny duschad och super pigg! :D Kom precis upp från den kokheta bubbelpoolen med russin fingrar och nytvättat hår! Bubblade längre än vanligt i dag faktiskit, tyckte att min kropp var värd de. Men jag va tvungen att ta lite pauser mitt i allt för de var sjukt varmt, annars skulle jag nog kokat sönder. Så jag satte mig på poolkanten vid fönstret och läste lite i min frisörbok men kom inte fram till så mycke eftersom de bara står massa skit i den. Men när jag satt där i fönstret helt för mig själv så kändes det helt plötsligt som att det var någon som tittar på mig, så jag kollar ut genom fönstret och ser ett par ögon! Jaaa! jag höll på att svimma! men istället ramla ja ner i poolen me handduken och fick nästan me mig mobil men den klara sig som tur va! Sen vart jag ju tvungen att kolla va fan de va som kolla på mig så jag kravlar mig upp till fönstret igen och ser min jävla katt DORIS  som står och kollar på mig som om jag var dum i huvet! och så kände jag mig också! helt dum i huvet men fan jag vart ju svin rädd! Skulle ni också blivit kan jag såå lova!! De va min story för dagen känner  jag  faktiskt.
 Nu sitter jag i sängen och funderar på om jag ska orka gå till kylskåpet och kolla om vi har nått gott elller om jag ska sätta mig i soffan och bara dö med min bror :D De lär bli soffan! Men de får ni veta senare. Hallulluuuuul hej då!




Hitta tyvärr ingen bild på min nyfikna katt men på mina två bebisar :D och Queeni (den til höger) ska snart få sina egna bebisar :D JIPPIE!!!

Bubbel Bubbel

Tjabba tjena hallå!
Måste börja med att säga att helgen gick för fort och att jag redan längtar tills nästa gång jag träffar Anna. Vi hade så klart sjukt kul som jag redan visste innan jag åkte ner dit att vi skulle ha. Så min helg vart så lyckad!  
Nu sitter ja nere me mammis småungar hon jobbar me och göder upp dom me lussebullar och banan. Ska snart hoppa ner i bubbelpoolen och försöka plugga lite till frisörprovet som vi har på fredag. Ja tack vare mig så fick vi flytta det till fredag istället för att ha det imorgon. JIPPIE :D För om vi skulle ha de imorgon så vet jag vem som precis fick feber (CORNELIA STYF). Får se om de blir så mycke plugg för min del men ska försäka eftersom de är vikitgt. Men jag är så sjukt trött så jag lär väl somna och drunkna eller nått i den stilen.
Min Habbibbi Ida är fortfarande sjuk och jag har inte träffat henne sen i torsdags och de känns väldigt sorgligt så nu får du ta och pallra dig till skolan ungedam! Längtar efter dig!!! :D Så ja hoppas vi ses imorgon!
Hörs senare när ja vaknar upp från min skönhetssömn i Bubblet! <3




Simma lugnt! ;D


DÅLIGT AV MIG

Dålig uppdatering av mig igår men de va för ja va helt slut efter den otroligt "lååånga" resan. Okej den va inte så lång men de va proppat me folk och alla va galna för dom fick stå för allt platser va bokade. Kom iaf hem till Anna tillslut och vi va barnvakt åt hennes gulliga syster Clara men sen när hon gick och la sig så kinga vi sönder på singstar! ;) ELIIIT! Idag ska vi åka till stan och försöka hitta julklappar men tyvärr kan de bli lite jobbigt eftersom e är så sjukt svårt att köpa julklappar nu för tiden. Helt galet ju! Aja får hoppas på massa kassar när vi kommer hem från stan så allt de är klart sen (håller tummarna). Nu ska vi fixa oss/klä på oss och lite sånt sen åka så vi hörs senare om ja har tid. Annars får ni ha en superduper Lördag! Hare göött! :D

Rubrik

Nu är tv tittandet slut och ja ska börja packa till imorgon, för då ska ja till Norrköping och träffa min ANNIBANNANI! :D De ska bli så sjukt kul att träffa henne igen för varje gång ja träffar henne så har vi så sjukt kul! Vi hittar alltid på en massa knasiga saker. Men frågan är då, vad ska ja packa? har ingen aning om vad ja ska ha me mig och då blir allt så himla jobbigt för ja är inte så bra på att packa tyvärr. Brukar bli så att ja packar för mycke eller för lite. Men ja ska försöka så gott ja kan och kanske få lite hjälp av den lille fröken. Men innan ja börjar me de jobbiga ska ja ta en dusch. Så nu ikväll får in inte höra mer av mig för ja ska bumsa ner i sängen när ja är klar med allt. Så sov gott :D <33




Alltid lika kul me dig snygging! ses imorgon :D <3

Tjholahopp! :D

OTROLIGT! Äntligen klar me städningen lite perfekt sådär innan mammas pojkar! Ja e nog den segaste människan som finns när de gäller städning och sånt pyssel. Ja brukar börjar i ena hörnet och när ja märker att fan de va jobbigt då lägger ja mig ner på marken och vägrar röra mig och hoppas att allt bara försvinner. Men så lätt är de ju inte, så efter ett tag tar ja nya tag och försöker igen på ett annat ställe, men så klart slutar de lika dant som innan! Fan va dålig ja är! Men nu som sagt så är ja äntligen klar och ja är såå stolt över mig själv för de såg verkligen ut som fan här inne innan! Nu ska ja äta och kolla mammis pojkar och PH! Sen när de är överstökat så hör ja av mig. Hare blra så länge och HABBIBI och kussen krya på er! ja tänker på er :D <3


Så här såg de ut innan städningen:

I garderoben




I sovrummet:




Efter städningen! :





Heelt stolt! :D Nu blire tv!







Hej kom och hjälp mig!

Hallluuu!
Äntligen är skoldagen avklarad.. Torsdag idag och så vare ju engelskaprov wiihoooe! De gick åt skogen och ja känner mig som världens pucko! Men sånt händer när man inte orkar förstå, that's it! Inge mer tråkigheter nu vare ju så att ja skulle va tomte igår till ida och ni skulle få se va hon fick men ja va så sur och trött igår så ja orka inte visa er så de får ja ta och göra nu.

TOMTEN CORNELIA gav sin habbibbbi ett par true religion jeans som är mörka med oranga sömmar. Svårt att förklar men så här såg dom:

 

Satt skit snyggt på henne såklart! :D God Jul Habbibi! <3 (håller tummarna för att du ska bli fin i håret! skicka bild till mig när du är klar!)
Någon annan som önskar sig något av tomte Cornelia? :D



Sen så fixa vi naglarna också men de blev de ingen bild på.
Nu sitter ja och pratar me min gulliga kusin Jennifer som är sjuk, tummen ner på de! Hon har varit sjuk enda sen i måndags!! De tycker vi inte om, vi som skulle fikat i veckan. Hon har feber å så är hon förkyld och har SJUKT ont i halsen! Stackars liten!! Ja tycker iaf synd om min lille kusin som faktiskt är hela 11 månader yngren mig, hon är ju så liten <3



Här är sötnosen frisk och glad :D som ni ser är hon inte så lite som ja tycker men för mig kommer hon alltid vara min lillebebis :D Love you kusin! <3



Nu ere så att mitt rum ser ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG och ja har fått höra av mammi ett bra tag nu att ja måste städa så de blir väl de ja får göra nu i några timmar framåt.. JIPPIE! loove it! Fy fan säger ja bara! Önska mig lycka till. SEEE YAA!


Pavelsen besöker Styfs välstädade rum!

Shulululuuuuuu! :D

Sitter äntligen hemma i mitt välstädade rum me min HABBIBI :D efter en lång och sjukt seg dag in school, tills vi fick BROWNIE OCH GRÄDDE i matsalen då vart vi glada. Men eftersom ja har nyttig månad me Ida nummer 2 så vart de inget för mig, sad :( aja inge mer om den roliga skoldagen. Ja och Habibbi har pluggat som djur nu sen vi kom hem, eftersom vi har engelska prov imorgon och de är typ 200 glosor som vi måste kunna och en jävla massa mer skit.. (vi plugga på riktigt idag)Men nu tycker vi att vi har varit så duktiga att vi måste belöna oss själv me lite nagelfix och annat pyssel! :D Sen får vi se hur mycke mer plugg de blir efter de. Jag har också sagt till Ida att tomten har varit här så sen ska hon få en surprise, (jag är tomten) Hörs sen så får ni se hur fina vöra nglar blev och vad ghon får av tomten :D 
HÖÖÖRES SOON!

Dagens låt

Dagens skönaste sound!



Fram röstat av IDA&CORNELIA :D Va tycks?



Plugg me HABBIBI!

ALOHAA!

Pluggpluggplugg..

 Igår vart de "plugg" i kungshallen me Ida på hennes caffé (där hon jobbar).Fast innan vi skulle börja plugga så hämtade vi oss lite mat och sen börja vi prata om helt andra saker än de vi egentligen behövde. Efter ungefär en timme kom de upp 4 jättar (som såg ut som farlig maffia människor som planera att döda någon) och satte sig vid bordet breve oss. Dom kolla på oss på konstiga sätt hela tiden, typ som om vi va helt dumma i huvet när vi satt där och prata om våra dummasaker som gjorde att vi skratta högt som fasiken! Efter ett tag ställde sig ena killen upp och luta sig framåt och då ser Ida att han har en pistol i bakfickan och blev så klart helt rädd.(Tankarna om att bli sjukten va så klart på topp!). Men sen efter en liten stund såg hon att dom hade öronsnäckor i öronen och då fatta vi att dom va sivilpoliser (vilken lättnad). Vi vart så klart skit rädda efter som vi trodde att dom skulle döda oss när dom satt och titta på oss som om dom ville skjuta oss rakt i huvet. Men sen när dom gick höll vi på att skämmas ihjäl me tanke på allt vi hade pratat om och då fatta vi också varför dom titta på oss som om vi va helt dumma i huvet. (PINSAMT). Men men inge mer om de, tillbaka till pluggandet.. Som ni förstår så gick de ju superduper bra och nu kan vi allt de vi behöver kunna inför torsdagen! NOOOOT! Grejen är den att så fort vi fösökte koncentrera oss på plugget så börja vi as garva, av nån hel sjuk anldening. Så slutet ont me de pluggandet! De gick rent ut sagt åt helvete. Så idag skulle vi ta nya tag och hur tror ni de sluta? FÖR JÄVLIGT.
Nu är ja hemma och tänkte slå upp boken och vara lite duktig men så slog de mig att ja va så sjukt drött att ja bara behöver sova just nu. Men ja har lovat min HABBIBI Ida att skriva så de är klart ja gör de då. Allt för dig min solstråle! :D

Skulle lagt upp bilder från Halmstad idag också men fan ja orkar inte de just nu, får kolla dom på face när ja väl lägger upp dom där!
Nåväl nu ska ja prata lite skit me min Habbibi och sen ska ja vila. Hörs senare eller imorgn får se hur länge ja sover. Om ja nu skulle sova i alldeles för många timmar så får ni sova så gott och så höres vi imorgon!