Söndagen den 31a januari

KALLLT! Kom hem för någon timme sen från en lång och sjukt kall dag i stan med min kusselin vittamin Jennifer :) Vi har gått omkring hela dagen och spanat kläder och andra roliga saker. Jag skulle som sagt inte shoppa något idag för att jag hade tänkt vara lite duktig och försöka  spara lite pengar! (vet inte vad jag ska spara dom till men de är ju alltid bra)  Men så vart de inte.... Jag kom hem med en massa nya grejer idag igen och nu har jagg ångest för jag  knappt vet vad det är jag har köpt.. :SMen men sånt är livet! Jag gjorde de ju av någon anledning annars skulle de aldrig hänt ,får jag helt enkelt tänka. Aja iaf när alla affärer stängde gick vi och hälsa på Ida som jobbade idag den stackaren! Hon jobba med sin snygga vän Björn! Shit va han är snygg och ida du vet att jag är såååå avundsjuk på dig som får tillbringa en hel söndag kväll me den mannen ;) mohahaha GIVE ME! Nej men så bra får ju inte alla ha så Ida keep on going ;) Nu ligger jag i sängen och tänkte att jag skulle börja kolla lite på The Wackness. Lär somna med en gång eftersom jag är så trött men alltid kul att börja liksom...


DAGENS
Humör: TRÖTT.  
Gjort: Varit i stan med kussen hela dagen :D
Planer: Krypa ner under täcket och kolla film!
Kläder: Slappis, Leggings och en skön tröja helt enkelt.
Ser på: Datan
Lyssnar på: Fireflies - Owl City
Läser: ?
TV: ..
Dricker: Vatten.
Äter: Jag går på diet!
Middag: Kött, potatis och sallad...
Bästa: Att jag ligger i min säng!
Sämsta: Skola imorgon..
Väder: ISKALLT!




Long time ago! Jag älskar dig :)


MAT :D

Hejsan svejsan och typ "jag är så ledsen för den dåliga uppdateringen" (NOT) Har helt enkelt haft så mycke roligare saker för mig än att sitta framför datan och ruttna! Bättre kan man ju verkligen ha kan jag lova! Förstår mig inte på nolifers som sitter och skriver nya inlägg varannan timme!! De funkar ju bara inte.. Aja inge mer om de. Så här är de att jag har haft en grym fredag och en grym lördag har de också varit måste jag säga! I fredags så åkte jag till sltnosen Madde efter skolan och till henne kom en annan sötsak vid namn Olivia och min Habbibi Ida (såklart, vi är ju aldrig ifrån varandra älskling :D mohaha) Vi käka lite god mat och bara mös helt enkelt! Färgade Olivias hår gjorde Madde också och de blev jätte fint! Sen försökta vi hitta på nått att göra men det blev så att vi satt i Maddes säng, käka morötter med dipp och prata skit! Riktigt trevligt måste jag säga! Blev övernattining hos Maadde för min del så jag vaknade upp breved henne imorse! MYSIGT :D HAHA. Vi käka lite frulle på sängen sen så skulle hon klippa sin pappi. När hon va klar så kom hennes Farmor och fick sig en snabb trimm runt öronen ;) HAHAH  Sen begav vi oss till stan! Madde skulle ta ut lite cash och kolla om hon hitade en jacka jag köpte när jag shoppa med Ida (sjukt snygg) men tyvärr fann vi den inte...  :( Efter att vi hade gått runt och inte hittat mycke alls bara ett par söta trosor och en T-shirt (båda köpte lika danA :D hhah) Så gick vi och tog oss en liten fika hos Min gris Ida och pratade lite med henne :) SEN VAR DE MAT SOM STOD PÅ MENYN! Vi täffade Fredrika och Mielutt och åkte till King Tan på sveavägen. De är en buffé restaurang som vi brukar flytta in i för en dag och bara äta, äta och äta ännu mera! Idag var vi där från 5 till 9. Redan när vi kom fick vi mördarblickar av personalen och dom ville verkjligen inte ha oss där kände vi! Men de sket vi i. Fast hahaha efter dom 4 timmarna vi hade suttit där så blev vi utkastade för att vi hade varit där för länge!!!! TAAASKIGT! Fasiken vi borde väl få sitta där så länge vi vill!! Dålig stil!! Dum personal skrev vi på en lapp på bordet och lämna kvar den (A) BUSIGT HAHA. Nu sitter jag hemma vid tvn med mammi och pappi och kollar på nån film på tvn. Ska nog hoppa in i duschen snart och sen mysa ner mig till en film :D



Söta Madde har vi här :D


BEYONCE! vilken legend!

Fan de vart ju inte alls lätt att sova efter att jag har "YouTubeat" på typ alla Beyonce låtar och bara dööör för henne! Hon dansar ju som en jäkla jagvetintevad och hon är ju inte bara bra på de heller!! Hon sjunger som en gud  och hon är sjukt snygg också!  Fan kan hon inte dela med sig lite? Själv har man ingenting och bara hoppas på att livet ska ge me sig lite nån jäkla gång! Nu är jag sur!


VILKEN LEGEND!!


SOVA SOVA SÄNG SÄNG SÄNG!

Hejsan hoppsan falleralle raaa!!! JAG ÄR INTE ALLS GLAD. Blev en "lite" powernap när jag kom hem efter en lång slitig dag i skolan! INTE ALLS SKÖNT kan jag säga med storaa bokstäver! Kanske inte kan säga att den vart liten min powernap för jag sov i alldeles för många timmar! Nu sitter jag på golvet i mitt rum och har ångest för allt och är fortfarande trött (K.N.A.S) Så istället för att ta tag i allt jag behöver ta tag i så ska jag bara klä av mig helt jäkla naken och krypa ner under täcket och bara SOVA helt enkelt! Och hoppas på att någon ska fixa allt åt mig och att livet kan finna sig en LJUS jäkla sida!Fan va jag svär och fan va trött jag är! Imorgon är de en ny dag och förhoppningsvis en mycke roligare, piggare och gladare sådan! Får se vad fredagen har att komma med imorgon och hoppas på att de är nått jäkla DRAG! Nu längtar jag så efter att få sova i min underbara säng så jag ska nog röra mig från golvet och borsta tänderna och dunsa i sängen! Sweet Dreams!


At school!

Vart en jäkla myskväll me världensbästa IDA och hennes härliga syster! TACK FÖR DE :D Vi åt fisksoppa och vitlöksbröd (nice lukta vi sen) och så vart de pannacotta och choklad glass till eftrrätt:D I LOVE FOOOD!
Natten vart längre än va den var planerad me tanke på att vi skulle upp till skolan idag! Helt slut pallra vi oss iväg imorse iaf för att vi är så duktiga... och så älskar vi ju så klart skolan!  Mer om gårdagen och allt sen nu är vår gulliga lärare inte lycklig längre!

DAGENS
Humör: Trött som en gris men gladdag iag.  
Gjort: Pallrat mig till skolan, Ätit mars och pratat me Fanny och Amanda
Planer: Hem och lägga mig på soffan och kolla vampire diaries sen sova för dagen!
Kläder: Svarta jeans, jeansshorta, brunt flätat skärp och ett utav mina skor jag köpte i tisdags.
Ser på: Min söta datakunskaps lärare.
Lyssnar på: LÄRAREN
Läser: NADA!
TV: Inget roligt på torsdagar...
Dricker: Skulle behöva ett stort glas mjölk! :D
Äter: Choklad.
Middag: Så långt har jag inte planerat än.
Bästa: Att Ida är som hon är. :D
Sämsta: Mohaha att jag sitter i skolan när sängen står tom hemma..
Väder: Det snöar! IGEN?!

Idas house!

Tjolahopp! Måste bara påminna alla om min trevliga dag igår, tycker också lite synd om alla er som inte fick va me! Men men är dag kommer väl också nån gång. Eftersom de vart så trevligt igår så tänker jag och Ida ta oss dit ikväll igen. Vem passar på de liksom?! INGEN, we love what we do! Måste hinna packa kläder tills imorgon, för de blir övernattning hos Ida också. Sovmorgon imorgon, lill lördag idag klart vi ska piffa till de lite liskom!
Innan jag åker måste jag skriva en personbeskrivning om filmen LEON och gå ut me hundarna! Så här kan jag inte sitta längre! Tar nog me mig datan för jagk ommer inte hinna klart så vi hörs senare! :D



Young Forever" Jay-Z | Mr. Hudson


Skönaste låten just nu! Young Forever" Jay-Z | Mr. Hudson

Tid för att sova! Frågan är då om jag kan de? är helt pigg och inte alls sugen på att sova och verkligen inte sugen på att gå upp tidigt imorgon och ta mig till SKOLAN !! Aja jag ger de ett försök! NIGHT!! :D

LOVE MY LOVELY IDILICIOUS!

Day after tomorrow! Skolan , sög så klart så inge mer om den! Efter den va vi iväg, The biggest SHOPPER IN THE WORLD AND MY BEST FRIEND! Ja de va ju så att jag skulle hjälpa Ida med att köpa saker på rean men va hände? jo istället för att hitta saker till min älskade vän så fick jag själv en massa nyheter i garderoben! ABSOLUT inte meningen men så vart de, tyvärr.. (ingen aning om vart jag får mina pengar ifrån!) Men de kändes bra att få lite nytt! Sjukt kul, mysigt och underbart har jag med dig IDA  du är fan bäst!! DU GÖR MIG SÅ GLAAAAD :D (Nu dom svåra tiderna är de precis en sådan som dig jag behöver!!!!) OCH såklart alla andra dagar ;) Efter alla galen shopping blev de så att vi åkte till Idas supersöta syster ANNA som jobbar på stället brevid WC, (kommer inte ihåg va de heter) men där hade vi iaf jätte mydigt! Visade vad vi köpt och sen fick vi lite "efterrätt" :D tack snygging :D Alltså en sammanfattning av dagen är helt enkelT: EN UNDERBAR DAG MED MIN BÄSTA BÄSTA VÄN :D!
Nu är de ph så hann tyvärr inte berätta så detalierat av dagen men de kommer kanske efter programmet! HÖRES MINA ÄLSKADE LÄSARE!!!!
Photos from today!

    Love you my best IDILICIOUS!


Feeling

HOLA CASEROLA! Eller nått i den stilen! FAN va dagarna är på låg nivå för min del! Dom går i 1km/h och verkligen inte 110 km/h som dom skulle göra om allt va som de ska! Fast hela grejen är den att jag har så mycke i mitt lilla huvud så jag vet inte vad jag ska ta tag i först. Så de blir så att allt kommer på en gång och då blir de K.A.O.S helt enkelt! Jag tror jag behöver gå och prata me en psykolog eller nått i den stilen så jag förstår att jag är en levande människa på dennna värld, även om jag nu känner mig som en fis i rymden... Aja fett depp är jag in this case,  men de kan ju bara jag göra nått åt så nu jävlar! Ska sluta tänka så sjukt mycke hela tiden. Jag ska helt enkelt vara den jag är och bara leva dagen som den kommer! Varför ska jag bry mig om va alla andra tycker om mig egentligen?  de verkar ju bara helt dumt. Huvud saken är ju förbövelen att jag mår bra och de kommer jag ju aldrig börja göra om jag ska bry mig så mycke. Så nu är de sluta me de, jag kör mitt race och så får ni andra säga va fan ni vill!

DAGENS
Humör: Seg, uttråkad, ledsen men på bättringsvägar!  
Gjort: Varit i skolan, ätit en banan, passat barn.
Planer: Äta nått nyttigt, ta fram kläder, prata i telefon och sova.
Kläder: Svarta leggings, ny tröja från hm.
Ser på: L.A gigolo, slutet.
Lyssnar på: Aston Kutcher, på filmen.
Läser: Ingenting.
TV: PH ikväll!
Dricker: Multivitamin juice.
Äter: Inget just nu.
Middag: Blir de någon?
Bästa: Att jag är BÄST
Sämsta: Jag måste gå till skolan imorgon....
Väder: Kallt som fasiken och snö.. GE MIG SOMMAR!



Natt!

Så va man hemma igen efter en mysig dag med Kussen på stan! Vart mycke shopping för oss båda och de gillar vi skarpt! TUMMEN UPP. Nu sitter jag i sängen och funderar på om jag ska kolla på 2012 eller Johan falk (med alla jobbiga familjemedlemmar), svår fråga.... Blir nog sängen så jag kan somna när jag vill utan att slippa gå till sängen när jag börjar bli trött! (Så lat är jag!) Ska borsta tändera och så nu och kanske vara lite duktig och plocka fram kläder tills imorgon så jag slipper skrika på mammi som vanligt... Äsch de måste jag verkligen sluta med! Fy skäms på mig! god natt!

Tack för en mysig dag!


PSYKHEM!

Efter den långa dagen igår vart de en lååång natt i sängen! Vaknade vid tolv ungefär men är fortfarande trött. De finns ju så kart inte någonting att äta här så jag får ta ett glas vatten och leva på de idag! Ska åka in till stan med kusinen och kanske Josefine. Länge sen man träffa henne så de blir kul :) Skönt ska de bli att komma bort hemmifrån också för här blir man ju bara psykiskt störd och de gör ju inte livet lättare!!!!! BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Ska hoppa in i duschen nu och fica mig sen åka iväg.  Långt jävla bort!

Hannah Montana

Tjabba tjenA HALLÅ! De har varit jätte mysig men också väldigt lång dag/kväll och jag är skit trött! Ska krypa ner i sängen och kolla på Hannah Montana the movie nu, Lär somna efter en kvart men de är ju alltid mysigt att börja kolla på en film innan man somnar så GOD NATT!  (berättar mer om min dag imrogon om jag har tid)


Snygg tjej!


Happy DAY

Nu va de på tiden att vakna! Så GOD MORGON allesammans! De vart en dunder mysig, rolig, knasig , lång och allt annat bra man kan komma på natt me Mielutt igår. Nu har mormor kommit hit och de första hon gör är så klart att städa! Städa städa städa, de är de hon tänker på nu för tiden! Så gnäller hon på att jag ska göra allt så ordentligen. Citerar mormor: CORNELIA DAMMA ORDENTLIGT ANNARS BLIR DU SJUK! Fan man blir jusjuk av att damma! De får völ hon göra! (jag älskar min mormor) Men men ordentligt blev de! Nu är jag klar och allt skiner som solen en varm och mysig sommar dag! (GE MIG) Nu ska jag ta mig en dusch och bli lite snygg! Idag kommer VÄRLDENS BÄSTA KUSIN och hennes familj på besök! :D Vi ska byta julisar (bättre sent än aldrig) eftersom dom var i Thailand under jul så blev de nu. Ska bli skit mys att träffa dom! DUSCHEN KALLAR!!




MOHAHA GOD MORGON!


Hitta Nemo!

Nu va kärleken över! Hitta Nemo visas nu på min tv med isbitar och chips! Kan de bli bättre? Förstår att ingen annan har de lika bra som oss denna fredag! Så ni får helt enkelt njuta av att få läsa mitt liv och hoppas på att ert blir lika spännande som de!! You wish!!



Just so us!


LOVE IT!

ÅÅÅÅÅÅH jag är kär!!! Vi har kollat Twiligt typ i 2345 timmar nu och kan inte sluta.. De blir ju bara bättre och bättre för varje sekund! (Lutten är också kär)  Nu fortsätter vi våran galna vin kväll med mera Robert Pattinson!!


Ja må dom leva, skorna på fredag!

Nu sitter jag, Mielutt och mina nya skor på golvet i mitt mysiga rum :D Jag tog mig en promenix upp till orminge för att hämta ut mitt paket me skorna i som kom idag! Sen när jag var klar me de ringde jag Lutten och hoppade på hennes buss på vg till mig :D SÅ HAMNADE VI HÄR!  SEE YOU LATER ALIGATOR


Älska Luttens strumpor :D


Bildbomb!!!

Mohaha de där me matteboken var ju årets skämt vill jag bara säga! För de gick åt skogen helt och hållet. Jag har inte ens tagit fram boken eller försökt göra nått vettigt. No no inget för mig inte!

Jag har verkligen inte gjort nått bra allls idag! Men de är ju ändå fredag så denna dag har ju verkligen inte böjrat än! Men har inte så mycke att säga nu men vill bjuda på lite härliga minnen! :D För de är ju alltid kul me lite bilder!

Jag älskar alla mina fina vänner som jag har och för att alla ska få en del av va vi sysselsätter oss med så kommer en bildbom till ALLA  :D

Mys fredag me dom bästa!
        


Världens bästa Anna på besök!


             


Göteborg med kussen och griseknoe!

          


Härliga Gympa flickor!

                 


Lovely M!

        



Memories!
Nu har jag suttit här och plockat bilder skit länge, men de va inte ens hälften av alla underbara minnen jag har!

BEBISAR

Halloj Readers! Nu har jag äntligen tagit mig upp! Har varit en låång natt för mig. Min lilla bebis Queeni har nämligen fått valpar inatt :D Tre stycken skiiiiit ssöta, en svart, en  brun och en vit me några svarta fläckar. Jag vill bara gosa ihjäl mig me dom men de får jag tyvärr inte nu "/. Så jag har alltså varit uppe hela natten hann sova ungefär en timme... Nu har jag duschat min andra hund Vuska och gosat lite me henne. De är lite synd om henne tycker jag för hon vill också vara me dom små sötisarna men de får hon ju inte så hon blir lite mobbad stackaren! Därför måste jag vara extra snäll mot henne :D (är alltid snäll mot dom båda, men nu när valparna har kommit så blir hon lite alone.. Så ska de inte vara.) Tänkte försöka va lite duktiga och slå upp min favorit bok, matte boken! för att göra mammi lite glad, för hon är inte alls glad på mig nu och de gör ju inte alla saker lättare liksom!          So let´s do som work!


Natti natti!

ÅÅÅÅÅH PANIK!!! HADE SKRIVIT NER VÄRLDENS BOK OCH SÅ SKA MIN DATA BARA DÖ!!! KAN INTE BLI BÄTTRE! Jag är helt slut efter denna långa dag som äntligen är slut! Ska bli så sjukt skönt att bädda ner sig me mina mysiga ttäcken och bara sova som en stock! Även fast jag har legat hemma och varit sjuk i två dagar och bara sovit så är jag ändå helt död! Fan trodde aldrig jag skulle kunna hålla ögonen öppna hela dagen. Som ni såg innan så har jag , Ida , Mielutt och Jadde varit och tagit lite foton tillsammans för skoj skull. Vene om de va de roligaste jag har gjort i mitt liv , men men.... Skönt är de iaf nu när jag har kommit hem efter mycke knas hit och dit, inge busskort, mobilen dog (trodde jag skulle dö då me) och så allt annat knas. Nu somnar jag och sover helst tills jag vaknar men imorgn ringer klockfan igen och tvingar upp mig till skolan ja längtar sååå till sommar lovet! De ska jag drömma om nu! NATTI NATTI!

Lite pics från kvällen:

K IS FOR KAOS

K Står för KAOS!! Nu e de så att det är lilla ida som sitter och skriver på Cornelias säng med Lia (som jag kalla henne för) och den berömda Cornelia! 

japp de e så att vi skulle åka och fotas för the studio men det uppstog ett lite problem.. Liia och Corni är inte 18 och måste därför ha sin mamma lr någon annan släkting med sig för att skriva på papper som godkänner... så vi får se om vi kanske bokar om till någon annan dag lr så:) 
  
MEN NUUUUU jä*** slog vi ihop våra smarta hjärnor och kom på att lia ska vara cornis kusin och cornis fatser ska meeeed!:) nu är de R som gäller R står för RULLAR på som de ska :)

nu måste vi gååå jalllaaaaaaaa bye:)<3<3


DATAAAAA

Tjabba Tjena Hallå! Mohaha jag har mitt favorit ämna DATAKUNSKAP!! Sötaste lärare ever! Sitter breve Ida och eftersom hon är så stor så fick hon sina omdömmen i handen. Så vi sitter och läser dom och Ida är inte glad nu! Inte braaa!! Eftersom jag är "liten" så får inte jag mina nu utan hemskickat så mina älskade föråäldrar kan läsa dom!! (inte ok) Får se vad jag får göra efter at dom har tagit sig en titt på dom.. Nu skriker våran söta glasögon orm på oss så måste stänga ner! Vi ska göra "tabbar" idag hahaha LOVE THIS!

JAG ÄLSKAR MIG MODIGA HABBIBI IDA :D


blääää

Vart en "lång" dusch.. nu ligger jag i sängen är skit glad och bara lääängtar tills ja ska få komma till skolan imorgon! HELL NOO!!! Men men snart ere helg de glädjer mig starkt!! SOV GOTT !


Duschen kallar!

Hemma igen! Men nu kallar duschen på mig så måste skynda mig! Kanske blir lite bubbel om ja känner för de!


Solning!

Nu ska jag ta mig till Hälsoforum och sola och kanske träna lite, får se hur mycke min rygg pallar den är helt cp!  Kom dit och prova träna gratis!  Säg mitt namn och glid in i min värld ;)

Ligger på Hammarby fabriksväg 21A
http://sjostadenshalsoforum.se/



HEJSVEJJJS SÅ LÄNGE!!


JAG HAR EN FRÅGA!

Ja nu är de såhär att min kära mammi vill att jag ska rama in alla mina modellbilder som jag har och sätta upp på väggen i mitt rum, för hon tycker dom är så fina. Men de första jag tänkte då var. jag är ju inget EGO mamma!! Men sen kom jag och tänka på att de skulle bli ganska coolt, för efter ett tag skulle jag ju ha en hel vägg me olika jobb och roliga minnen! Men vad ycker ni? är jag ego om jag har bilder på mig själv i mitt rum?


Sjukling idag igen..

God morgon kära läsare! Jag ligger hemma i sängen idag igen! Ja sa ju för sig igår att jag inte skulle klaga men fan va tråkigt de är, de finns inget att göra och när jag bara ligger i sängen och kollar upp i taket så tänker jag bara på en massa jobbiga saker som finns i mitt huvud just nu så blir jag bara ledsen och så blir allt ännu mer jobbigt!! VAD SKA JAG TA MIG TILL?!


Såhär känner jag mig just nu! Sjuk, ensam och ledsen!


Sleeep tight!

Vart en lång fika me Emelie! Super mysigt å träffa henne såhär "mitt i natten". Kom hem för ungefär en timme sen så jag hann me lite PH iaf, som tur va! Fast egentligen fattar jag inte va de roliga me de där programmet är! Men men jag är ju en av alla andra puckon som tycker de är bra så de så! Nu ska jag krypa ner i sängen så jag orka gå upp till skolan i morgon så jag inte missar nått viktigt! och jag är skit trött!!! God natt kära vänner!


Tack för en mysig kväll Emelie :D (bild från Halmstad: Hanna och Emelie :D)


FIKA!

Ny duschad och glad! :D Jag behöver komma ut, få lite luft och få andra tankar i huvet, orkar inte bara ligga hemma och tänka, tycka synd om mig och bara deppa. Så jag ska åka till forum nu och fika medEmelie! :) Ska bli super mysigt, har inte träffat henna på länge! (de är för dåligt!) Så då är hon världens bästa Emelie som tar bilen till forum och fikar me mig :D TAACK!  (skönt med körkort ibland, ja ska börja övningsköra när snön försvinner! om den nu tänker göra den nån gång? :S) Ska träffa henne ungefär 10 över så nu måste jag klä på mig! LOOVE!




Blommor!

Så där ja, nu var jag klar med naglarna efter ett par timmar! Neh så seg är jag inte, jag har faktiskt sovit lite i soffan också (A)Men de vart lite blommor och lite glitter, jag gillare :D  Men duschen har jag helt glömt bort så den ska jag besöka nu!

  
Mina vart nästan lite finare (A) hahha

So Far So Good!

Äntligen har jag fått lite ork till att säga God morgon till världen! Pappi kom hem me sushi till mig och mammi så jag har ätit lite sen fick jag en halv timmes massage också! Tack pappi! Jag mår faktiskt bättre idag som tur va men jag kan inte klaga om ja blir  tvungen att va hemma i morgon också(A)  Just nu ligger jag i soffan och har precis kollat på Ett ufo i New York, haha helt sjuk film men riktigt rolig ändå! Nu ska jag ta mig en dusch och se om jag känner mig piggare utav de (förhoppningsvis) sen ska jag måla naglarna me nån crazy färg och lite fina pärlor eller nått kul, (måste ju underhålla mig själv när jag är hemma och har trååkigt!)  so far so good bye!


Ja de kulle ju inte va fel att va så här duktig!


SJUUUUK :(

Jag har feber och är sjuk och vill bara sova men kan inte, blöööööö!!!!!! GOD NATT!

       
Orginal Cornelia just nu, Sug på den!


No life!

Ja kära vänner jag måste tyvärr komma me de tråkiga beskedet, JAG CORNELIA STYF HAR INGET LIV! Jag har legat här i sängen un enda sen jag kom hem från skolan idag och jag lovar att jag skulle kunna ligga här tills nästa år! Jag tänker inte röra på mig mycke mer idag än dom 2 meterna jag behöver gå för att komma till soffan nu där jag ska äta sallad och kolla PH! Sen efter de så ska jag springa till min underbara säng igen.

Fan nu missar jag jööööö

No life!

Ja kära vänner jag måste tyvärr komma me de tråkiga beskedet, JAG CORNELIA STYF HAR INGET LIV! Jag har legat här i sängen un enda sen jag kom hem från skolan idag och jag lovar att jag skulle kunna ligga här tills nästa år! Jag tänker inte röra på mig mycke mer idag än dom 2 meterna jag behöver gå för att komma till soffan nu där jag ska äta sallad och kolla PH! Sen efter de så ska jag springa till min underbara säng igen.

Fan nu missar jag jööööö

No life!

Ja kära vänner jag måste tyvärr komma me de tråkiga beskedet, JAG CORNELIA STYF HAR INGET LIV! Jag har legat här i sängen un enda sen jag kom hem från skolan idag och jag lovar att jag skulle kunna ligga här tills nästa år! Jag tänker inte röra på mig mycke mer idag än dom 2 meterna jag behöver gå för att komma till soffan nu där jag ska äta sallad och kolla PH! Sen efter de så ska jag springa till min underbara säng igen.

Fan nu missar jag jööööö

Film tips!


Har lovat min söta classmate Azzi att hon ska få lite filmtips, så här har du dom snygging! Klart tilldelade till alla andra fina läsare också! Ni blir bara fler och fler har jag allt koll på ;) so enjoi it!

The blind side 
The hangover
G.I. Joe: The Rise of Cobra
Jumper
Twilight 1-2 (Love it)
Avatar
The Holiday
Finding neverland
The rocker
Green street hooligans
21
Batman the dark night (jag är kär i jokern!!)
Shottas
Never back down
Stick it

Några filmer som ploppa upp just nu..Kommer inte på så mycke nytt, så de blev några ganska gamla men riktigt sköna movies! Varsom en ko Azzigattoo! och alla andra! Hoppas de finns nån du/ni inte har kollat på! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa me mina hundisar! heejsvejjjs


Måndag måndag måndag, sega jäkla måndag!

Jahaja , då va den här jobbiga skoldagen över en sån här snöig måndags eftermiddag! Seg som vanligt var dagen och eftersom jag känner mig sjuk så vart den ännu jobbigare! Jag har ont i halsen och huvet och sen så är jag förkyld på de OCKSÅ !! Kan de bli bättre! Självklart! Japp för nu är de så här att när man känner sig som jag gör just nu me allt knas å min "sjukdom" som är de lika bra att göra något som jag är riktigt bra på! SOVA :D jippoiee!! jag älskar de och de är såå uppfriskande (A) Jag tänkte iaf köra på den idag. Får se om jag lägger mig i min nya soffa och drar i gång någon skön rulle eller om jag tar sängen och så får datan visa va den har att ge mig. Jag har egentligen träning men eftersom jag är sjuk och så så blir de ingen sådan för mig idag inte, Måste bli frisk och pigg igen sen är den riktiga Cornelia förhoppningsvis uppe på benen igen!


Idag så är de en sån dag då man bara tänker att man vill stanna kvar i sängen och ha de bra! Man orkar verkligen inte klä på sig eller gå upp från sängen! Men eftersom de tyvärr är så att man blir tvingad upp så får man göra de bästa av situationen! Så här gjorde jag:


"Glansiga leggings" - gina
Brun lång tröja - gina
Svart lång tröja (under den bruna) - Vero moda
Stor halsduk - Thailand!


Jätte slappa kläder (A) men tanken va ju att de skulle gå fort och att de skulle va bekvämt! Går ju inte att jämföra me mitt mysiga täcke men...

Ha det bra så länge!


En helt ny värld!

Ja men suuuper! Nu är jag äntligen klar me allt. Känns väldigt skönt måste jag säga och riktigt mysigt har de blivit här nu. Förut va de ganska tomt och tråkigt men nu känns de som en helt ny värld! :D superduper mysigt! Blev en konstig dag för mig idag men nu är jag iaf hemma och ska snart få något att äta och sen vid 9 är de Johan falk igen som vi alla i familjen styf har längtat efter. Efter de är de time tooo sleeep för då är klockan massor. Måste också bara klämma in att min nya kamera är super bra och jag är så nöjd :D TACK pappi för att du kom på idén att bada me den! tihhiih :)  Sov gott alla fina läsare!


FÖRE:




EFTER:


JAG ÄLSKARE :D


Mitt i allt!

Nu tar städingen en lite break mitt i allt, hann inte så långt haha nu ser rrummet ut som jag vet inte vad! Men men de fixar jag sen när jag kommer hem för nu ska jag träffa min bror i stan, fika lite, kolla affärer och lite hockey! BRÅÅÅDIS BÅÅÅDIS!! HEEEEJ SVEJS!

STORSTÄDNING!

Hemma igen!!! Nu är jag hemma igen och de är dags för städning. Den nya kameran var en nikon D60 bättre än min va de jag visst och de är den så jag är gald. Nu är de stor städning som gäller! Ska städa heeeela hela huset och möblera om i mitt rum! Bild resultat får ni se när jag är klar me allt (om jag blir klar) HA DE GÖTT SÅ LÄGE! 




Så här ser de ut nu!


ST TROPEZ!!

Gooood mooorning ST TROPEZ! Skulle va sköönt att vakna upp där i morse kom jag på när jag vaknade! Men nej tyvärr, sån tur hade jag verkligen inte! "/ saaaad! Men men jag har iaf fått mig en god frukost så här sent på morgon kvisten. "Vaknade" typ vid 11 så jag har inte hunnit me så mycke.Men eftersom jag sover så dåligt på nätterna så 11 är inte så mycke om maan räknar ihop dom få timmara jag sov inatt.. MAX 1,5 timmar typ. Om ca en halv timme ska jag och pappi åka och hämta min nya KAMERA! spännande, ska få en ny eftersom jag och pappi "råkade" bada me min (A) Så nu blir de en heelt ny modell och de enda jag vet är att den är bättre än den gammla! Så efter denna dag kommer det komma upp väldigt mycke bilder så hoppas ni tycker om bilder mina käära läsar! :D Bye så länge!


 JA TACK!


NÄSSPRAY!

Kom på nu när jag ligger här i min säng helt ensam att mina bästa bästaste bästa köp idag var ju mina NÄSSPRAY! Jag är helt beroende av nässpray, de är något jag absolut inte kan leva utan för utan de är jag inte hel! Jag kan inte sova utan de och jag kan inte gå runt en dag utan att ha tagit mig min dos när jag vaknar på morgonen. De är helt sjukt jag vet men sånt är livet, är man beroende så är man. That's life! De va allt för mig innan jag somnar denna natt!


LOVE IT!


Jimmy choo

Hoppsan hejsan! Nu va dagen redan slut och jag kom precis hem. Var först i forum som jag sa och sen när jag kom hem så kom mormor hem till oss och frågade om någon ville följa me henne till forum, säger man nej? klart inte! De är ju tätamormor som snackar ;) Så jag tog mig tillbaka till forum me käremormor och fikade och shoppade en del roliga saker. Mina fynd i dag är jag faktiskt riktigt nöjd me! Men bästa fyndet var nog skorna. Ett par svarta jimmy choo som jaag alltid har velat ha, nu är dom mina :D LOVE IT! Efter vi var i forum var vi hos mammis kusin och åt för hon fyllde år. Men nu så är jag entligen hemma och tänkte snart krypa ner i sängen. Först ska ajg gå runt lite i mina nya skor :D



SOV GOTT FRÅN MINA SKOOOOR!!


HELLO AND GOOD BYE!

HELLO! Idag är en ny dag och förhoppningsvis en lite bättre dag. Jag sov inge vidare bra i natt, men är inte sten död i dag som jag skulle varit om de va en skoldag. Ska klä på mig lite nu och följa me min mammi, morbror och hsns flickvän till Forum. Vi ska kolla present till deras kusin och så hittar jag säkert något rolig (A) Även fast de är sjukt utplockat överallt så är de så att, om man tar lite tid och letar så hittar man till 100% alltid något kul! (de gör iaf jag) Nu skriver dom på mig så jag måste kila. Kommer kanske me lite tips och andra roliga inlägg senare eftersom att jag bara ligger hemma hela dagarna så måste jag ju kunna hitta på massa rolig till er läsare.
AND GOOD BYE!



I do not know who I am anymore ...


SOV GOTT

Nu är de dags för den super glada Cornelia Josefine Leone Madicken Styf att gå till sängs.Men helst av allt skulle jag  vilja va en björn! som bara kan gå i ide och när jag vaknar igen skulle jag vilja att allt va bra, allt va som vanligt och alla bara va glada. Men så lätt är inte livet och de är jag själv som har gjort de såhär. Jag får helt enkelt suga på den sura karamellen själv! Och göra nått åt saken. Jag vet själv att inget blir bättre om man inte försöker ta tag i de, så långt har jag iaf lär mig tänka! Tankar just nu bara......
Min kväll såg ut som jag sa innan, soffan va min ända vän och jag vägra lämna den! Men nu blev jag tvungen att flytta in till sängen och jag hoppas jag kan få leva kvar här! Jag har kollat på DÅLIG  tv hela kvällen, har inte varit ett ända bra program inte heller nån bra film! BAJS! Nu hade jag tänkt att gråta mig till sömns igen och hoppas på att aldrig vakna! GOD NATT OCH SOV GOTT!


Top model!

Det är fredag partypeople! Men som att jag bryr mig? nej faktiskt inte ett dugg.. De jag ska göra idag är nog att gräva ner mig i täcket och bara hoppas på ljusare tider! Sätta på en film äta massa tjocka saker och bara va. Jag ska helt henkelt sitta hemma denna fredag. Jag ska hålla tummarna för en superduktig hockeyspelare som aldrig riktigt har fått chansen men om han bara visar va han går för kommer alla förstå vad jag menar. Som dagt jag håller tummarna för DIG!
Dagen har varit en jävligt seg och depp dag.. som den kommer fortsätta vara dåra. Men nu ligger jag iaf i min superduper soffa med täcket och allt känns lite bättre när man är i hemma miljö! Ska försöka rycke upp mig lite och kanske ta mig de jobbiga beslutet att städa nu igen.. Jag förstår inte hur jag kan stöka ner så sjukt fort! De är helt sjukt, de går en dag sen är allt hullerombuller igen! NOT GOOD! Så får se om de blir av. Annars blire en soffdag helt enkelt! Kolla roliga program och lite bra filmer och så. Skriver senare om va som sker i mitt "kråkslott" 





JUSTE NU: TOP MODEL 6!


No no no no

Dagen har fått sitt känner jag! En hel Cornelia ? nej skulle inte tro de.. och allt är mitt fel, jag har gjort de så här, jag har helt enkelt förstört de. Finns inte så mycke ja kan säga juste nu. Men nu kommer inläggen bara vara depp och inge pepp alls!  Så tänkte bara förvarna lite.. GOD JÄVLA NATT!


DATAKUNSKAP!

Sitter på data kunskapen och lyssnar på våran otroligt gulliga lärare som undrar om vi vet hur man gör mellan rum när vi skriver på Word! Alltså  MAMMA MIA! Jag är inte född igår för andra gången! Är de här ett skämt eller är de på riktigt? Tanten frågar om vi kan trycka ner sidor som vi inte vill ha kvar, om vi vet hur man förhandsgranskar, hur man skriver med fet stil och en massa andra svåra saker! Ursäkta kan någon hjälpa mig? JAG KAN INTE SJÄLV! Nej men som tur va är de här sista lektionen sen blir de att dra sin mot storstaden med Habbibi, hon ska jobba (slava åt mig) när jag sitter och dricker hennes goooda latte som hon gör till mig *special* SÅ KLART ;) Sen kanske jag tar en sväng i lite affärer men drar mig nog snabbt tillbaka till BÖNAN igen. SEE YOU BROTHER!




Sweet home Alabama!

Hemma igen!! Nu är jag hemma i mitt "väl städade" rum. Va i forum en sväng men hittade inte så mycke, de va nämligen väldigt utplockat! Men nått måste man ju ha me sig hem när man har varit och shoppat! Så jag fick me mig en grå längre tunn tröja med silvriga axeldetaljer, SKIT SNYGG va den och jag är nöjd me mitt köp. Men de va tyvärr ett probelm me den... Ena sidans axel kedjor är borta :O låter helt dumt att jag köpte en tröja som var paj! men den va så sjukt snygg så de sket jag i och köpte den iaf. Jag ska göra egna snygg detaljer på den axeln som är paj så ingen annan kommer ha en lika dan tröja som jag, för min kommer va ONE OF A KIND! :D
Nu ska jag kolla lite tv me min familj och sen ska jag bumsa ner i sängen för ytterligare en tråkig skoldag imorgon.. Efterskolan ska jag vara med Ida (habbibbi) fika lite, kanske ta en liten titt förbi bönan (A) mohahaha Kanske tar me mig datan och lägger ett skönt inlägg när vi fikar men de lär ni ju se ;)



Ha en fortsatt trevlig onsdag allesammans :P haha SOV GOTT! (utan mig) LOVE!

Ha en fortsatt trevlig onsdag allesammans :P haha SOV GOTT! (utan mig) LOVE!


FORUM NACKA

Tjoolahoppp i galoppen!!! Ännu en tråkig skol dag är avklarad! Ja va ska jag säga? har varit i skolan som alla andra dagar, en skit seg dag va de dag.. hade frisör i massa timmar och de enda vi gjorde va att rulla parmanent på ett huve och de går mig såååå på nerverna!! Får panik om de inte blir som jag vill då lägger jag ner och sitter och pratar me min bebeeis istället, mycke bättre!
Eftersom Hon och Azzi är i skolan klarar man sig men annars.... oj oj oj säger jag bara, not goooood! Dom andra i klassen...... :S KNAS!
Skulle tränat idag men jag gjorde illa ryggen i måndags på träningen så pappi tyckte jag skulle vila i dag för säkerhetens skull sen imorgon ska vi kolla upp den så jag inte går och dör nästa träning eller nått liknande. Istället för träning tror jag de blir lite shopping i Forum Nacka! De är också en mycke bra träning tycker jag. Jag måste hitta nått fint till min kusin men jag har ingen aning om vad hon villa ha! PANIK! hjälp mig kära kusin och säg va du vill ha! Kanske hinner me att städa lite efter jag har fyndat (om jag orkar). Annars vet jag inte vad jag ska hittapå mer idag.
 
sötnosar! kan man bli något annat än glad? NO!


Sov gott världen!

Nu ligger jag ner grävd under mina täcken och ska sova som en stock! Upp 7 i morgon för ännu en rolig dag i skolan! Slutar vi 3 nånting då ska ajg nog till forum och kolla om jag hittar något roligt, har ju tjänat money idag! :D Sen blire träning i 3 timmar!! Have a happy period people!


JAG SAKNAR DIG! SÅ ÄR DE BARA!

Mitt i städningen!

Försöker städa garderoben, som jag skulle gjort för länge länge sen! men nu är jag iaf igång men de, men de är  klart att de ska komma något annat jobbigt i vägen nu för min städning!!! MITT HUVUD SPRÄNGS! Jag har så sjult ont i huvet så jag vet inte vad! känns som att vilken sekund som helst ligger mitt huvud utspritt i bitar i hela mitt rum! Men jag biter i hopp och städar vidare för här ska inte längre se ut som de gör!!


aaaaaaaaahhhh!!! ONT SOM F*N!

I bilen!

Den här dagen måste jag säga har gått otroligt långsamt. I skolan kändes de som att jag skulle gå under vilken sekund som helst för allt va bara segt och tråkigt! Hade första lektionen datakunsap idag och va gör vi liksom? :S Jo vi får ett papper där vi ska  skriva vart knapparna på tangentbord sitter! HALLÅ?! Jag föddes inte igår och jag är heller inte ett UFO!! Första dagen me dom gulliga barnen va iaf dagens höjdpunkt tror jag. Dom är så otroligt söta och så himla glad hela tiden så man kan ju inte vara något annat än glad när man är me dom! :D Nu sitter jag i bilen på väg hem och när jag kommer hem har jag lovat mig själv att jag ska städa så de är de jag för i några timmar nu innan PH!! seeee yoou!!!


Ella , en av mina söta ungar! :)


PARADISE HOTEL!!!

Bajs träning, bajs allt idag faktiskt. Ska kolla ph nu sen sova. Skola imorgon igen halv 9 sen första dagen som NANNY! får se hur de går. Barnen har iaf sagt till deras mammi att jag är BÄSTA BARNVAKTEN! redan och jag va bara me och kolla runt i deras hus och så, så de känns bra! Har skaffat mig ett till jobb nu också, ska bli telefon säljare och sälja gymkort, de blir spännande!
bråttooom!!!!!! HEJ DÅÅÅÅ!

PUST!

Helt otroligt! Jag klarade mig heeela dagen. Första dagen gick bättre än va jag trodde. Hade förväntningar om att den skulle kännas lång som fan och va jätte seg men nej nej, där hade jag fel! Den gick hyfsat fort och flöt på bra, kan ju inte säga att de va kul eller något sånt för då ljuger jag. Men som sagt jag klara mig och de va huvudsaken! Nu ska jag äta nått litet sen försöka mig på den där fruktansvärt stökiga garderoben jag har här hemma. Efter de(om jag ens hinner städa) så är de träning som gäller! Kan ju säga att jag har en regäl träningsvärk i revbenen i dag på nått knasigt vänster! Men de är skönt att känna lite smärta för då vet jag ju att ja har jobbat på bra ;)! Men i revbenen? :S knaaas!
Nu blir de städing till tusen!

Måste bara lägga till att Ida inte va i skolan!!!! Va de inte hon som sa att "VI HAR JU VARANDRA" till att klara oss hela dagen? Jo men så vare ju absolut inte idag, HON LÅG HEMMA OCH SOV!!! fyyyyyy fan! (AVIS!!) :p


Anledningen till att min garderob ser ut som den gör är helt enkelt att jag använder den som ett förvaringsrum när jag "städar" resten av rummet! mohaha


Johan Falk

Sådär ja, nu har jag duschat och ätit lite mat. Ska lägga mig i soffan med täcket och kolla på Johan Falk med mammi, pappi och ollie! Får se om jag orkar se hela, ska ju upp rätt så tidigt imorgon tyvärr!! Börjar halv 9 med engelska... JIPPIE!! Får se om jag klarar mig hela dagen i skolan eller om jag lyckas bli "sjuk" efter halva. Måste hinna ta fram nått skönt att klä på mig till imorgon innan de börjar, så kanske jag hinner sova lite längre imorgon bitti. Så de blir ett god natt nu fall jag råkar somna i soffan eller nått sånt. Trevlig söndag, eller nått!


Träningen avklarad!

Helt död är jag nu vill jag lova! Vi va bara 5 stycken, tror jag de va iaf, som tränade idag. Sjukt jobbigt vart de då efter som de var första träningen på länge och man va tvungen och köra hela tilden så kan jag inte var något annat än helt slut nu helt enkelt! Men de va faktiskt riktigt roligt och skönt att träna igen måste jag säga. De gick väl som de skulle då idag, lite sisådär.. Men men de va bara "uppvärmningen" haha de kommer nog va de för mig några träningar! Men men jag är de för att ha kul och för att få rolig träning och så är de ju ett plus om man blir lite bra också! Nu ska jag hoppa in i duschen och lite sånt. Seeeee yooou later aligator!



Bild från senaste tävlingen i Halmstad.


Duktig?

Nope inte alls, jag trodde jag skulle vakna upp tidigt idag och städa mitt rum och göra mammi glad. Men hur slutade de tro? Jo jag gick upp på morgonen drack ett glas smoothie som mammi gjorde åt mig sen gick jag och la mig framför datan igen! MOhahah jag är helt fast i den här serien (nööörd, jätte pinsamt) Men men.. Nu ligger jag här, ska snart ta mig en banan eller något i den stilen till lunch sen så är de dags att klä på sig tränings kläderna för klockan 4 idag har jag träning. Första träningen på läge, ska som sagt bli kul men får se hur bra de kommer gå! good question! De lär jag ge er svar på efter träningen! Bye bye bitches!  

 

sweet dreams!

Legat i sängen hela kvällen, hela sista dagen av mitt lov har jag bara legat?! not good! Har börjat kolla andra sesongen av 90210 och nu kommer jag inte låss i från de helt enkelt. Så min natt spenderas i sängen med min lilla rosa laptop som har full koll på how to play 90210! Tänka på annat har jag helt suddat bort för jag orkar inte sitta hemma själv en lördags kväll, min sista lov dag och va knasig! De funkar bara inte. Så är de bara. De får bli en annan dag när jag har koll på vad jag vill och känner, för det har jag absolute not now!       Sleep tigiht bitches! / The one and only!




*KNAAS*

Kan bara alla puzzelbitar falla på plats?!! jag orkar inte me de här längre, alla tankar, frågor och allt skit!! qaTF,UI.YDTXMFZ NDSML., SÅ KÄNNS ALLT  NU! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ


AAAAAAAAH!!!!

Tack Ida för ditt gulliga inlägg, vi alla lider me dig! :P Men nu tycker jag alla kan lida lite med mig också!! Jag sitter hemma heelt själv ingen är hemma eller villig att komma hit! De är lovets sista dag och jag bara sitter här?!! själv, inlindad i mitt nya duntäcka som jag fick i julklapp av bästa mormor, eftersom jag fryser som en naken liten unge ute i snöstorm och vet inte alls vad jag ska göra! Ska ja bara sitta här och låta dagen rinna iväg och inte göra ett skit?!!! PAAAANIK!! De är funkar inte! För de andra har de här lovet bara varit kallt och jobbig! Jag har blivit feeet och måste verkligen börja tänka på att jag ska till mitt hus i Thailand i april och kan verkligen inte se ut SÅHÄR!! Tur att jag har gympa träning imorgn (första på läge) de ska bli riktigt kul iaf. Nu ska jag ta mig i kragen och hitta på nått!!! TRÄNA KANSKE??



Jag och mina vänner i sommar?!!!

We live and we learn



Cornelia: vill du gästblogga??:)
Ida:A de kan jag väääl va ska jag skriva om?
Cornelia: skriv bara allt du har i huvet:)
Ida:OJ haha

Som ni kanska fattar så pratar jag(Ida) ganska mkt för jag har så mkt i huvet, så de va inte bästa svaret som jag fick av henne! :)

Well tequila.. Bara de säger ju ganska mycket! Jag och mina kyckligar var ute igår väääldigt trevligt... nej men kul hade vi ett tag, tills mitt betende ändas totalt och jag förvandlades till en riktigt snorunge haha(jag blev en sån brud,som jag kolla snett på) det var ett stort tecken på att sluta shota tequila men lyssna jag på de?? neeeeej eftersom jag firade min födelsedag för typ 6e gången så kunde inget stoppa mej:) kvällen slutade inte som jag hade tänkt mej men.. sånt får man leva med! De var en galen kväll som jag kommer minnas? nja de lilla jag minns i allafall;)

Har inte gjort ett skit på hela dagen efter frukosten hos cornelia "fukosten" alltså ett glas vatten för min del.
Men eftersom de e helg och jag e ledig så känns det nästan som jag måste göra nått!! Känner jag mig själv rätt så blir de nått tokigt:) (klara inte av att bara vara hemma) får väl hitta någon stranger på tunnelbanna som kan bli min nya vän.. hhahaha





   


                                       

























summer! long time ago




Frukost på sängen!

Imorse när jag vakna fick jag ett mycke mycke konstigt sms från Ida!! Jag kan inte säga va de stod men efter ett tag ringde hon mig och kunde knappt prata. (de säger rätt mycke) Men de va efter att jag ring typ 12345 gånger!! Då säger hon att hon är på väg till mig iaf, tur de. Så hade hon me sig frukost till mig och de va de enda  bra me att hon kom för jag tyckte bara synd om henne! Hon pratade så klart masssor som vanligt och va gjorde jag? jo jag satt och lyssna som ett ufo!:D men men de va en trevlig :S berättelse.. Nja ja vet inte riktigt om den va trevlig men otroligt underhållande! Men efter att vi har suttit och pratat ett tag ringer min mammi och säger att hon är på väg för att hämta mig så då va de roliga samtalet tyvärr slut. Nu sitter jag hemma och väntar på att alla ska komma hem, då ska vi göra egen pizza (tjockaste familjen). Så ska jag så klart lägga mig i soffan efter de!



BYE BYE

Morsning korsning! Nu är jag hemma igen. Barnen var huuur söta som helst! Alva , Ella och Axel heter dom och är 3 spralliga super charminga ungar! Ser fram emot nästa vecka och veckora därpå :D
Nu ska jag packa ihop en väska me lite kläder till mig själv sen så en till Habbibi för hon ska ut ikväll! utan mig!! och behöver nått att klä på sig så ska se vad jag kan skrapa fram. Jag är ju som sagt lite sjuk och utgång för mig är verkligen inte de jag behöver idag, så TYVÄRR! inte idag inte. Får se hur jag mår i morgon, hoppas på att jag mår kanon! Men de här är slutet för ddagen för jag ska åka hem till dreas och kura ner mig i soffan och äta god mat som Ida ska  laga :D Så bäst att säga god natt för idag! puss&kram



Sjuk?

MOOORGON! Jag är sjuk! Eller jag är inte sjuk men jag känner mig trött och så är jag förkyld plus att jag har ont i halsen! Men halsflus kan jag inte få för att jag har opererat bort mina halsmandlar bara för att jag hade halsflus 2 gånger om månaden förut!! KANON! Men nån sjukdom har jag nog för jag är så seeeeg! Ligger i soffa och längtar tills jag ska få gå och sova igen! Men innan jag får göra de ska jag hämta barn i skolan och få se hur dom har de hemma hos sig. Jag ska nämligen bli NANNY näst vecka till TRE barn! Hur ska jag klara mig? Tur att de bara är en som har blöja *suck*  Det är klcokan tre så innan de ska jag ligga här i soffan och kolla tv som jag aldrig annanrs brukar göra (A)



Jag nästa vecka?


Lägg dags!

Nu är de så att städningen gick helt åt skogen. Jag är helt seg i hela mig och någon städning var inte de jag och min kropp behövde ,INTE! Ne verkligen inte så jag gick och la mig i min mysiga soffa och kolla tv. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och hoppas på att morgon dagen är en lite piggare och varmare dag! Jag behöver sol, bad och värme NUUU!  god natt!


Hit me sommaren för F*N!

Hemma från staden

Äntligen hemma från stan! Fan va kallt de är jag vill bort bort boort härifråm nuu tack!! Som tur va kom Ida me Kaffe som hon hade gjort till mig innan hon börja :D viklen räddare du är habbibi! Idag hitta jag ännu mer fynd! Tycker de är såå roligt när jag hittar nått jag tycker om! nackdelen är de att jag kan åka in dit imorgon igen och hitta minst lika mycke igen (A) Jag som in te ens har ett jobb! Va får jag alla pengar ifrån egentligen? :S Men men, inne i stan träffa jag också Annibannani  i några få minuter som var här och shoppa me sina vänner :D Längtar redan efter nästa gång vi ses, inte för att de vart så mycke idag men.. Vi ska ses på sportlovet har vi planerat då ska jag till henne :D JIOPPIE! Nu ska jag städa! De är de absolut bästa jag veeet!! LOVE IT!



Ha det bra så länge :D


Town!







HEJ Å HOPP! Nu åker jag in till stan och fikar och strosar runt lite i affärerna.

Ride like the wind!

Har hjälpt mammi med barnen ett litet tag nu och så har jag börjat plocka lite i rummet, börjar bra tycker jag :D Nu ska ja klä på mig och göra mig klar för att åka till stan. Skulle vilja sätta på mig världens overall för de är så sjukt kallt!! men en sådan äger jag tyvärr inte, dagens köp? kanon!!



Skulle inte heller va fel att mysa in sig i nått av de här just nu!


SOOOVA

Slaveriet avklarat! Nu ligger jag i sängen och ska sova som en stock om några få minuter. Imorgon har jag fullt upp hela dagen. Jag har lovart att jag ska hälsa på Habbibi på jobbet för hon vart helt plötsligt tvungen att jobba mitt i allt, och sen ska jag träfffa Annibannani! hon och några kompisar kommer upp för att kolla om dom är lika bra som jag på att fynda! Får se hur de slutar.. Jag tror inte dom har någon chans mot mig! :D Sen sist men inte minst har jag lovat mig själv att stor städa rummet nu igen för de ser ut som att någon har släppt en BOMB här inne! Så de ska jag hinna me imorgon på dagen sen får vi se va kvällen ger mig fför mys!


!!GOD NATT!!

PUZZEL

Uppe från badet. De vart inga galenskaper i snön eftersom de är så sjukt kallt och de vart inte varmare för att jag låg i badet ett tag tyvärr. Nu sitter jag framför brasan med oliver och mammi och bygger eller lägger eller va man säger puzzel :D skit svårt! jag får leta bitar till Ollie för jag klarar inte av nått annat :P mohaha Nu ska jagfortsätta me mmitt slav arbete! 



De är ett kalle anka puzzel med 1000 bitar! får se hur långt vi hinner :D (viktig fakta) SEE YOU!!

SVIIIIN KALLT!!

Godagens! Hemma från storstaden. Va och fika med Habbibi 1 och habbibbi2 vid medis. Ida berättade massa roliga saker som vanligt och jag satt som ett ufo och lyssna som vanligt:D Älskar hennes historier!! :D Va inte där så länge för de va så sjuuklt kallt!! Okej de va inte utan de är!! Jag fryser ihjäl här hemma, någon som har lust att åka utomlands med mig? :D JA TACK!!
Nu ska jag hoppa ner NAKEN i bubblet och njuta av värmen ett tag! Kanske blir en runda ute i snön bara för att få igång hjärtat lite! (skulle inte tro de men.. grannarna skulle ju blivit glada iaf!) HEEEEJSVEEEJS!



Ge mig värme tack!!!!!


JVM FINAL

Precis kollat klart jvm finalen mellan Canada och USA  med brorsan. Sjukt spännanade match måste jag säga som slutar 5-6 till USA  i förlängning! Har inte så mycke mer att säga än att de va en bra match helt enkelt. Nu är jag så trött så jag snart dör. Får se hur bra kvaletutta de blir på min träning om ungefär 5 timmar... SOV GOTT!!!!


PARADISE HOTEL

Happ den här dagen blev verkligen inte som den va planerad. Jag skulle träna klockan 11 men tack vare en viss person va jag vaken hela natten och sen sov jag hela dagen , mammi kom in halv 10 för att jag skulle upp och åka till gymmet men ja låg kvar helt död i sängen(A) Sen när alla kom hem från träningen slet mammi upp mig ur sängen för jag va tvungen att följa me och köpa en liten present till våra gäster som är här nu. Familjen borgar är de som hälsar på, som har fått sig en lite gullig bebis som heter Maja :D De enda jag har gjort i dag är att äta och sova känns de som och de känns verkligen INTE  ok!! Måste jobba på kroppen till sommar för sommaren 10 är något helt speciellt! ;) party everyday helt enkelt!  

Nu är de PH som gäller allesammans!! bye bye

Kvällaa

Ja men god kväll alla guldfisar och dom som vill! Nu sitter jag i min SOFFA  och kollar ph :D Dubbelavsnitt och bästa av alla!!! Jäklar va de händer saker ;) Kvällen blev inte som planerat, jag strunta i hockeyn på kvällen. I stället åkte jag hem för att  vara hundvakt. Slutade me att jag hamnade hamma hos kusinerna idag igen. Vi hade som vanligt super roligt, (dom är 5 och 7, mina bästaste vänner :D)

             
Ja så här kul hade vi, fan va ni e gulliga ungar :D





Fler bilder från nyår kommer brudar, jag ska försöka lägga in dom imorgon :D
Nu blire tittat TV sen sleeepa :D DRÖM SÖTT, VAKNA BLÖTT!

Hockey

GOD HABBIBBIS FÖDELSEDAGS DAG! :D Nu har hon varit 18 år i ca 13 timmar och jag fråga hur hon kände så här efter några timmar: Jag är så gammal, ska börja spara pansion nu. HAHAH jag tyckte de va klockrent sagt, du är för gullig gumman! Jag har fixat mina naglar som råka gå av här om dagen, de va full aktivitet hos kusinerna, charader och annat bus! Fast de va bara högra tummen och vänstra långfingret som dog igår, dom andra sitter kvar :D Nu väntar jag på att mammi och pappi ska komma hem me mat från Korat eller va de heter. Så medans jag väntar kan jag ju inte göra något annat än att sätta mig i min älskade soffa och kolla tv! :D När jag har ätit måste jag skynda mig att klä på mig och så för klockan 2 börjar Andreas match mot nått dåligt lag så jag hoppas de blir två siffrigt annars blir jag besviken :O haha. Efter matchen blir de ny match. Oliver spelar mot råttorna igen, får se hur mycke dom vinner med idag :D Sen så ska jag förhoppningsvis träffa IDA :D 


Trevlig måndag allesammans! :D 



Kussen och jag för nått år sen i Göteborg :D
Jag saknar min kusin jätte mycke! Hon är i Thailand nu men kommer snart hem och då är jag såå säker på att jag ska träffa henne och krama sönder henne! Hoppas du har de bra där nere. Sola lite åt mig(A) men va inte för brun när du kommer hem för då blir jag så svartsjuk! :$ Love you sis!
  


GRATTIS ÄLSKADE VÄN!

Fan de andra inlägget va sååååå waste of time! För nu har de redan hunnit gått en heeel timma på min bästa Idas 18ÅRS DAG! GRATTIS VÄNNEN! Nu jäklar blire inge mer sitta hemma på helgerna och skåpsupa utan nu är de utgång onsdag, fredag och lördag som gäller eller va sa vi ? Jag är ingen poet men eftersom du är världens gulligaste tjej vill jag ju säga några "fina ord" hahaha skratta inte åt mig när du läser de här men Ida du är fan bäst! Jag är alltid glad när jag är me dig, du får mig liksom att tänka på annat. Du finns där hela tiden och är min knäppa Habbibbi som jag bara längtar efter när jag är ifrån! (jag är inte kär i dig, promise )  Du är helt enkelt oslagbar gumman! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN :D

          

Bilder säger mer än tusen ord! DU är så älskad! GRATTIS BÄSTA! :D


Onödigt!

De här känns otroligt onödigt eftersom de är mitt i natten och igen bryr sig och jag har annat viktigt att publicera. Men bara för att jag håller de jag lovar så, Mina inköp får Sickla!



Ful men skit skön mössa, kände att ja inte hade nån i garderoben så de va väl bra.(min näsa ser enorm ut)



Skit mysiga leggings :D


Tyckte om färgerna och så va de ju så billigt, så varför inte?



Man kan aldrig få för många!



Tuffaste linnet, för de lyser i mörkret!! :D:D


Super mysig sjal :D


Ett vanligt svart fodral, de är alltid bra att ha!



Sjukt snygg hängslekjl? :S eller va de heter!

Nu orkar jag inte visa mer för jag har så mycke annat att skriva! de andra får vi fantisera om för fan. känner mig jätte snäll nu


Soffdag?

ÄLSKA MIN SOFFA! Om någon vill testa på Sverges skönaste soffa är de bara att komma till mig, jag har helt klart den BÄSTA! Därför jag spenderar många timmar i min soffa om dagarna, så nu sitter jag i soffan igen, (som jag aldrig gjort förut) med täcke och med mina små bebisar i knät, vi väntar på min älsklling som är iväg och tränar. Fattar inte hur mannen orkar, han tränar 2 gånger om dagen och blir aldrig trött, går upp halv 8!!Medans jag ligger kvar och sover. Vad är de för fel på människan? Jag orkar knappt gå upp från sägen på morgonen liksom. Så de känns som vi blir kvar här hela dagen för allt är så segt just nu. Men lovade lägga upp bilder på mina nya saker som jag fyndat igår så de ska jag ta tag i lite senare. Nu blire myyyyys i soffan igen!


Söötisar , Queeni (med bebisar i magen) till vänster och Vuska till höger. Jag vet att hon har världens finaste namn! Hon är verkligen en Vuska så vi kunde ju inte bara ta de ifrån henne när vi hämtade henne då hon var 1år. Hon e från Tjeckien därför namnet är som de är. Men men hon är min ängel vilket fall som helst! :D


hABBIBBI

God kväll! Dags för att sova eller förbereda ifnör att somna till en film. Oliver kom ner med ett stort leende och frågade om vi skulle se Tom raider. Jätte gammal film men stört bra! Så de blir att somna till den ikväll. De jag köpte idag får ni se imorgon (jag lovar) för kameran hade inget minne kvar och jag kunde inte föra över bliderna till datan för jag hitta helt enkelt inte sladden. Men de löser jag imorgon som sagt.

Till min Habbibi som jag tycker synd om som får jobba hela dagarna och stänga helt själv och jag kommer aldrig och hälsar på. FY på mig , förlåt mig habbibbi! Som du vet har jag anledningar till att jag inte kan komma men när allt löser sig så kommer du be mig gå där ifrån. Jag kommer alltså va där hela tiden. Du kommer inte få en minut ensam mohahaha! :P Hoppas du sover gott nu din lilla gris! LOVE YOU!
Bild från nyår, SNYGGINGAR!

Nytt år, ny dag!

Myspys dag me hela familjen, känns som de nya året blir ett mysigt familje år me mycke familj,släkt och underbara vänner!
Började dagen med en lång promenad me hundarna i solskenet. Queeni är så söt nu för tiden när hon har blivit så tjock! Hon ska få små bebisar den 24 januari så hon beter sig som att hon är jätte sjuk så alla ska tycka synd om henne så hon ska få gulla me oss, för hon är extra kälig nu när hon är gravid :D haha SUPERSÖT! Efter promenaden gjorde mammi en ungspannkaka me äpplen i, de vart super gott me lite kanel och socker till. Sen drog vi oss till Sickla och strosa runt där några timmar. Jag hittade några fynd som jag kan visa lite senare när jag har tid att ta kort på allt och så. Nu sitter vi i soffan och äter ost och kex och dricker cola :D Sen blire bubbelbad och kanske lite rullning i snön, om de är någon som vågar! Blir alltså en lugn lördags kväll för våran familj.



  


Morgon promenix i solen :D




2010

Som ni alla har märkt så har jag inte varit en bra uppdaterare dom senaste dagarna, men jag har faktiskt många skäl till varför. Men innan jag ska berätta alla dom och vad har har gjort eftersom jag har haft så fullt upp måste jag ställa en simpel fråga. Va har dom "bloggtopparna" för liv som hinner på att skriva ett nytt inlägg stup i kvarten? Är de det dom gör på dagarna? sitter och hittar på saker som dom skulle vilja ha gjort under den dagen och så skriver dom ner de. så tror fan jag för annars är de ett under! Om dom hinner me allt dom skriver samtisigt som dom ska hinna me och göra de måste de ju var någon som skriver åt dom eller nått för jag skulle verkligen ALDRIG hinna me allt. Jag hinner ju knappt skriva ett inlägg om dagen så mycke som jag gör om dagarna! Men men de va bara min tanke och fråga som skulle va rolig att får ett svar på från någon av dom där no liferna som skriver som dårar! aja de va de.


Nu är de ju så här att min otroliga uppdatering har skäl till att vara som den har varit. För de första har de varit jul och nyår och de säger ju rätt så mycke måste jag få säga. Eftersom de är rätt så mycke städa, fixa och annat man måste göra inför såna "uppvaktningar" Så de har varit mycke.
Sen kan allt inte va super bra hela tiden och nyår kanske inte alltid är den bästa dagen på året. Så vare iaf inte för mig det här nyåret. Min älskade morfar Kåre gick bort några få timmar innan 12 slaget och de förstörde ju såklart hela kvällen. Du kommer få de super bra där du är nu de lovar jag och alla andra som stod dig nära. Jag älskar dig och kommer alltid göra de! Tack för allt du har givit mig och min familj och resten av släktet. Vila i frid våran älskade Kåre! <3 Men jag gjorde allt för att alla skulle hare bra iaf.
Ja de va ju tragiskt så va gör man inte liksom? de är nyår alla super bort sina känslor och allt annat i den stilen. De klart att jag hänger på! Mådde piss men de slutade me att jag bara mådde ännu sämre, men som sagt Pay back is a bitch!
 
Måste också passa på att tacka alla mina underbara vänner som va me mig igår, stötta mig och gjorde så allt kändes lite bättre iaf :) Tack SNYGGINGAR! LOVE YOU!

Idag är en ny dag, nytt år och nya förväntningar kan inte börja bättre än att vakna efter  halva dagen var över och dra på en grym bio me familjen. Avatar blev de och man vart ju inte besviken! Nu sitter vi alla i soffan och kollar tv, känns som de är de enda jag gör men men. Väntar på att Emelie ska komma hit och få prata ut sig lite och förhoppningsvis känna sig bättre sen.




Ingen va fullt normal igår, men vi var nog värst.. Den bjuder vi stolt på! Gott nytt jävla år :)