Annibannani <3

Ligger i sängen under täcket nu och har precis pratar me min saknade ANNIBANNANI som va här för en heeel vecka sen, helt sjukt va tiden går fort! Längtar redan efter henne som en gris, så de blir nog en helg i Norrping för min del nästa helg.
Hon är liksom som en magnet den här människan, så fort hon åker ifårn mig så känns de som att ja måste följa efter för att kunna stå kvar på benen! Världens underbaraste kompis är du!! Tur att ja har en så unnderbar vän som dig ANNA de skulle nog alla behöva! Tack för att du finns, du e bäst! :) <3


Min Fina Anna! <3 ;D


Nu ska ja sova men vi hörs imorgon! Sov gott alla glada! puuuuuuuuuuuuuusss


Hemmaaaa

Äntligen hemma! Sitter nu hemma i sängen och ska snart krypa ner under täcket och sova, fast ja va bara tvungen att lägga in bilderna från helgen på datan för dom va ju så gulliga!
Några bilder kommer här,  lägger in fler imorgon eller nått i den stilen. Så sjukt trött efter resan så de blir nog inte så många.












Fortsättning följer!


Home sweet home!

HOOOOLA!

Nu sitter vi på bussen på väg hem från en super duper rolig helg i Halmstad(not). Vi va 0.1 poäng från att komma till final så igår va ja galen och orkade inte skriva nått för de skulle bara bli massa fula ord som vi inte vill höra så de skiter vi fullständigt i. Nu har vi precis lämnat A6 (Jönköping), där tjocka vi oss med mcdonalds och ja måste bara lägga till att igår så drack ja en hel julmust och proppa i mig en hel chokladkaka! (tröstäta till tusen, tummen upp!). Är hemma ungefär halv 10 då ska ja äntligen få sova i min säng! :D:D:D Bilder från den roliga helgen får ni senare eller imorgon! :)

Jag saknar min Habbibi IDA (monstret) och min superduper älskling Andreas otroligt mycke! De har varit så tomt me en helg utan er!! Men på måndag så får ja träffa dom båda :D två i en smäll liksom! Kan de bli bättre?!

Happ nu har ja ingen mer kul att säga, bara att Emelie är en tönt som blir mobbad av mig och Ida (annan Ida) :D! <3

Hör kanske av mig när ja kommer hem om ja har nått trevligt att säga annars skriver ja nått roligt imorgon.  SEE YOU!




Här är den söta Ida nummer 2! :D


HALMSTAD here we are!

WIIIIIIHOOOOOOOOO!

Äntligen framme i HALMSTAD peoples!!!!!!
Resan började klockan 10:00 i Västertorp med dåliga nyheter!! Emma hade fått MATFÖRGIFTNING! Men hon följde me oss ändå men fick sitta längst fram med busschaffören Micke! Vi åkte i ungefär 3 timmar sen stanna vi på A6 som ligger i Jönköping där min superduper älskling kommer ifrån :D (Saaaknar dig BÄSTA!). Sen efter 45 minuter åkte vi vidare mot Halmstad. Vi kom fram till vårt lyxhotell (skolan) vid klockan 5. Efter att ha packat upp våra grejer och bytt om så gick vi och tjocka oss med PIZZA! :D Uppblåsta som djur gick vi till hallen och hade förträning inför friståendet och det såg faktiskit riktigt bra ut! Tummen upp BRUDAR! Nu ska jag och Tessan hjälpa superduper Emelie me hennes psykologiuppsats och äta Tom&Jerry kex! :D Sen när vi nångång blir klara me de ska vi borsta tänderna och gå och SOVA! och peppa gaalet inför imorgon!
puuuuusss och kraam!


(Bästa gymnasten i SOLFLICKORNA!!! Emelie Magnusson!! <3 <3)

Imorgon ere tävling hela dagen så ja skriver mer på kvällen för lär inte hinna göra de under dagen. Håll tummarna för oss nu för de lär vi behöva!!! Sov gott!! :D

Inte ok!

Fy på mig! Nu är de bara några minuter kvar tills Mammas pojkar börjar och ja har bara legat här i soffan och hoppats på att nån ska komma och göra allt åt mig, men där hade ja total fel! Inget gjort och inte heller någon ork för att gå och göra nått att äta. Så ja ligger kvar här och kollar på tv och väntar på att nån ska komma hem och säga åt mig att börja göra något vettigt! Så slipper ja tänka på de nu (alldeles för jobbigt).

Kom på att ja har gjort något vettigt iaf! Jag prata me min HABBIBI IDA! Hon berätta att hennes dag hade varit minst lika seg som min! Det måste ju vara något me årstiden för så här seg kan man ju inte få va. Hon va på väg hem nu hungrig och trött som fan! Tycker synd om mitt lilla monster för hon ska få va i skolan helt själv i morgon med alla haters, eftersom jag och Azzi inte är där. hur ska hon klara sig? Som tur är förhoppningsvis supersöta Emilia där så hon har någon att vara me iaf! Hoppas ni klarar er bra me alla underbara klassmembers vi har i vår kärleksfulla klass!

Mitt snygga moster!(love you)  Som ni ser tycker hon om mat och när hon säger att hon behöver mat ere bara ge de till henne annars... ojojoj!




LÅÅÅNG DAG!

Äntligen hemma från salongen, eftersom de är torsdag i dag så jobbar ja från 12 till 5 på Skvaller&Hår. Kändes som timmarna va långa som år och att ja aldrig skulle få gå hem! Men nu efter dom otroligt långa timmarna ligger ja hemma i soffan, kollar på The city och halv sover även fast ja har så mycke att göra! Måste packa, städa, ta bort nagellacket och massa annat som ja verkligen inte orkar me! Ska hinna allt de innan klockan 8 för då är de mammas pojkar och de kan man ju bara inte missa!
Just nu har ja inge mer roliga att säga så ja kanske hör av mig senare annars hörs vi i morgon, ska sitta på en buss i 7 timmar så nått måste ja ju göra då!
Ha de grymt så länge!


Duktiga jag!

Haaalloj!
Hann ju inte berätta hur duktig ja va me min städning innan ja va tvungen att åka till träningen (sista träningen innan TÄVLING). Men iaf jag städade hela garderoben och hittade en del skräp som min käre kusin ska få titta på när hon har tid att träffa mig! (saknar dig unge!!) kom också fram till att ja har alldeles för liten garderob för alla kläder, skor och väskor! Vad ska ja göra åt saken liksom? ja kan ju inte bara slänga allt! Aja de löser sig på nått vis!

TRÄNINGEN
Sista träningen innan tävlingen i Halmstad i helgen, kändes väl inte som den bästa precis! Vi har knappt folk till alla varv och jag klantig som ja är gjorde illa foten! Men eftersom ja är en krigare så ska ja så klart vara me iaf! Kan ju inte svika laget i sista sekund liksom! Peppa kötta schteeek på tävlingen i helgen bruudar! Vi kan ju för fan om vi vill!

Nu är ja trött så ska fixa lite små saker sen ska ja krypa ner i sängen och ringa min ÄLSKLING! (jag älskar dig Andreas!)







Så här glad va ja för den delen efter att ja hade städat garderoben som tog ungefär 1 timme. Som ni ser har inte skorna fått gå in i den välstädade garderoben än eftersom dOM inte får PLATS! Aja nångång i mitt liv ska ja ha världens största walk in closet som alla mina skor som ja ska köpa under alla mina år ska få plats i, plus alla kläder och annat roligt ja ska investera nångång!:D (dream on Cornelia!) 

Sov gott alla gullisar som orkar ta sin tid och läsa min otroligt roliga BLOGG! :D loooooove you!



Own made



Onödig fakta men men..
Tvungen att klämma in mitt fina armband som ja gjorde igår :D. Riktigt nöjd faktiskt och de är såklart de guldiga för aldrig i hela mitt liv att ja skulle sitta i flera timmar å trä svarta små pärlor på en tråd! NEJNEJ!


No more!

No more!
Förlåt för dom super seriösa inläggen i helgen! man måste ju börja nånstans och ja va inte så bra på de så ja fick lite hjälp och då blev det som de blev! :P Nu ska ja iaf försöka va lite seriös i gemförelse me helg inläggen!


Så bara för att måste ja berätta att ja gick på världens onödigaste lektion i dag! vi läste hela lektonen sen fick vi veta att frisör lärarens barn fortfarande va sjuk så vi hade ingen frisör! då gick vi till matteläraren och drog världens story så vi slapp matten! (tummen upp på de!) Så nu sitter ja hemma och funderar på om ja ska orka städa garderoben och packa lite eller om ja bara ska skita i allt och sova nån timme. De får vi veta lite senare för nu ska ja måla naglarna.


Galen kväll!

God morgon alla PARTY MÄNNISKOR! Som ni vet vart de ju en spårad fest kväll igår på öfre östermalm! Har inte så mycke att säga om kvällen bara att den va helt sjukt lyckad! (som vi alla redan visste innan att den skulle bli!)

Så istället för att berätta så mycke så får ni se hur sjuk snygga jag och min Anna va innan vi åkte!







Sjukt snygga va vi och de tycket såklart alla andra också! nu ska vi mysa till en film och bara ha de bra. Hörs senare!
See yoou!



Party lördagen är här!!!

Hejsansvejsan alla party männsikor ikväll smäller det!
Jag har förberett mig hela dagen på att kvällen ska komma och nu snart är den här och jag är så sjukt glaad!!
Ikväll/inatt kommer bli den bästa lördagen på väldigt länge, jag och mina vänner ska på ett galet gallej på öfre östermalm där vi kommer spendera kvällen med ett gäng sjukt taggade party människor... vi hörs imorgon, då jag kommer att vara så sjuukt bakis men jag kommer meddela er hur kvällen gick!!! ha det bra party människor :) ;)

Sjukt taggade inför kvällen!!!


God morgon!

Somnade som en stock igår me Anna breve mig! (tummen upp till de). Vakna nyss av att mammi kommer in och frågar när vi ska upp?! Aldrig så klart! så vi ligger kvar i sängen. Snart ska vi väl gå upp iallafall och äta frukost. Sedan ska jag klippa anna. Sen får vi se vad dagen erbjuder, vi hittar nog på något som vanligt, so don't worry! ;)



 typ såhär snygga är vi nu ;)

De trodde vi allt!

Vi trodde vi skulle va uppe hela natten och lägga in alla våra härliga filmer. Men de va ett jäkla pyssel me de! SÅ ÅT HELVET MED DEN IDÉN!


 :D

Istället kryper vi ner i den otroligt mysiga sängen och låter drömmara flöda. Sleep tight!


Just because..

 

Bara för jag och Anna har prata så mycke om "min" blogg som aldrig kommer fram så tar vi tillfället i akt nu när hon äntligen är tillbaka i STOCKHOLM! :D (Happy face!).

Välkommen till min nya blogg!