Plugg me HABBIBI!

ALOHAA!

Pluggpluggplugg..

 Igår vart de "plugg" i kungshallen me Ida på hennes caffé (där hon jobbar).Fast innan vi skulle börja plugga så hämtade vi oss lite mat och sen börja vi prata om helt andra saker än de vi egentligen behövde. Efter ungefär en timme kom de upp 4 jättar (som såg ut som farlig maffia människor som planera att döda någon) och satte sig vid bordet breve oss. Dom kolla på oss på konstiga sätt hela tiden, typ som om vi va helt dumma i huvet när vi satt där och prata om våra dummasaker som gjorde att vi skratta högt som fasiken! Efter ett tag ställde sig ena killen upp och luta sig framåt och då ser Ida att han har en pistol i bakfickan och blev så klart helt rädd.(Tankarna om att bli sjukten va så klart på topp!). Men sen efter en liten stund såg hon att dom hade öronsnäckor i öronen och då fatta vi att dom va sivilpoliser (vilken lättnad). Vi vart så klart skit rädda efter som vi trodde att dom skulle döda oss när dom satt och titta på oss som om dom ville skjuta oss rakt i huvet. Men sen när dom gick höll vi på att skämmas ihjäl me tanke på allt vi hade pratat om och då fatta vi också varför dom titta på oss som om vi va helt dumma i huvet. (PINSAMT). Men men inge mer om de, tillbaka till pluggandet.. Som ni förstår så gick de ju superduper bra och nu kan vi allt de vi behöver kunna inför torsdagen! NOOOOT! Grejen är den att så fort vi fösökte koncentrera oss på plugget så börja vi as garva, av nån hel sjuk anldening. Så slutet ont me de pluggandet! De gick rent ut sagt åt helvete. Så idag skulle vi ta nya tag och hur tror ni de sluta? FÖR JÄVLIGT.
Nu är ja hemma och tänkte slå upp boken och vara lite duktig men så slog de mig att ja va så sjukt drött att ja bara behöver sova just nu. Men ja har lovat min HABBIBI Ida att skriva så de är klart ja gör de då. Allt för dig min solstråle! :D

Skulle lagt upp bilder från Halmstad idag också men fan ja orkar inte de just nu, får kolla dom på face när ja väl lägger upp dom där!
Nåväl nu ska ja prata lite skit me min Habbibi och sen ska ja vila. Hörs senare eller imorgn får se hur länge ja sover. Om ja nu skulle sova i alldeles för många timmar så får ni sova så gott och så höres vi imorgon!



Kommentarer
Postat av: habbibii

cornelia va säger du jag blev inte rädd nånstans?? jag satt där helt avslappnad och tänkte skjuter dom mot mej skjuter jag mot dom!:) helt enkelt!



nej men vi båda vet att vi måste logga ut från datan nu och börja plugga på riktigt! peazzzzzzzzz out

2009-12-01 @ 20:31:19
Postat av: coorny

okey ra förlåt, ville ju bara att de skulle bli blite spännande (A)

mm men hur gåre me de måstet? :P ingt bra!

2009-12-01 @ 21:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback