BRÅÅÅÅDIS!

Jäklar va bråttom jag fick nu helt plötsligt! Jag har inga kläder på mig och inte på länge väger klar! Så jag hinner knappt packa men det jag skulle säga va att datan får stanna hemma så kommer det en BILDBOMB när jag kommer hem! HA EN GRYM MIDSOMMAR OCH MIDSOMMAR HELG ALLA SNYGGA LÄSARE!




See you soon! :D

Midsommar, God morgon! :D

GOD MORGON HÄRLIGA MÄNNISKOR! :D
Idag är jag uppe i tid, om jag skulle sovit för länge så skulle jag helt enkelt inte hinna med ett skit! :P Men men jag är uppe fast de känns som att jag sover! Ögonen är fortfarande "grusiga" och hjärnan följer inte alls med som den ska riktigt än! (så packningen får vänta ett tag) Jag tänkte slänga min in i duschen nu sen får jag se om hjärnan har hunnit med att vakna till lite! Får ju inte glömma nått jag ska packa! Men jag har ett problem! Jag vet inte vilken klänning jag ska ha... Det måste jag ju också bestämma och det kan bli svårt! Med andra ord omöjligt! Men de löser sig, det gör det alltid , ja det ordnar sig till slut! ;D haha Ne nu måste jag skynda mig duschen kallar! :D
*
*
Mitt hår ser också ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG  just nu!

Sleeeep TIME!

Nu jäklar får min kväll vara slut! Det vart en lång super mysig kväll ute på altanen i SOLEN :D Vi skulle egentligen ut till landet och göra massa saker men det blir kaos så det vart inget idag. Istället har vi haft fullt upp här hemma!
I morgon blir jag väckt tidigt av mammsen för jag måste hinna duscha och fixa mig innan vi ska åka ut till landet vid 12 och det kan ta ett tag för mig!! Jag ska sminka mig imorgon som jag inte har gjort på MÅNADER!! (De blir nog bara lite mascara iaf haha) Får se.  Jag hinner nog skriva ett kortfattat inlägg imorgon om min dag sen får vi se hur många sms inlägg det blir (om det funkar). Sen så kanske jag tar me mig datan så jag ska försöka uppdatera så mycke som möjligt! MEN på lördag då blir det ingen data inte. Men mobilen är med! Nej nu bara sskriver jag massa skit och är as trött så nu går jag och lägger mig! SOV GOTT!
*
*

Bra kvalituttA! sleeep tight!


Super MYS! ...

p240610_19_01 (MMS)

Super MYS! Vi sitter just nu ute och dricker slumpa (idag igen mohaha) i solen och lyssnar på musik och planerar helgen! Fan va roligt de ska bli! :D


Bye Cezar <3

Idag åker lille Cezar hem, han  har bott hos oss i ungefär 2 veckor nu för att Frida - hon som jag sålde honom till och hennes familj har varit i Italien på semester och då passade det perfekt att han fick komma hit och busa lite med sina syrror :D Så han har varit här och haft super mysigt , alla tre har sovit i min säng men han har varit min halsduk alla nätter! SÅ jävla söt, är man flyttar honom kommer han tillbaka efter några minuter och somnar som en stock! Det har varit super mys att ha honom här :D Men nu ska han hem till sin familj igen, men dom träffar vi snart igen!
*
*
Söta Cezar och jag :D

Är det här ett skämt? 1,2,3 FANTA OCH ROSÉ!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jag tror jag dör! Har inte skrattat så här mycket på länge som jag gjorde när jag såg det här! Som jag tror alla vet så spelade Kissie in en musikvideo för ett tag sen som han var SÅ NÖJD MED!  Och det här är resultatet, Den feta med nolltakt känsla det är hon, ni förstår nog vem jag menar! (Det är inte låten som hon precis är klart med, utan videon hon var med i bara)

SOLEN ÄR BÄST

SOLEN ÄR BÄST, Fan va härligt det är när solen är som den är idag! :D Jag har legat ute precis hela dagen, solat och badat och läst tidningar! Det kan faktiskt inte bli bättre! Men nu vart jag mat ansvarig för kvällen så jag ,Alex (bror) och Natta (brors flickvän) Ska åka och handla nu, sen ska vi laga goood mat! :D
*
I Thailand på min födelsedag - Alex tvinga i mig och Natta tequila och Andreas tyckte det va spännande! :D (sötnos)

Oops, I overslept!

God morgon snyggingar! Hur snygga vart inte mina klänningar jag fick igår av min mammsi! :D Jag råka sova lite länge idag.. Sånt som händer när inte mammsen är hemma, eftersom det alltid är hon som kommer och väcker mig eller en gullig liten unge! Men idag har dom avslutning hos en annan dag mamma så då glömde hon bort mig (SKÖNT). Men tråkigt att jag har missat fleeera timmar sool :O Nu måste jag dra på mig bikinin och gå ut! Promenaden får vänta lite idag! LATER


Hihi, Don't tell mom! ;)

3 Klänningar

Dom här 3 klänningarna fick jag bland annat med mig hem från forum idag :D

SÄNGEN!!


SÄNGEN!!!
Jag har längtat efter dig!

Nu är jag klar med allt jag skulle göra idag, känns himla skönt faktiskt! Naglarna blev super fina! :D och faktiskt precis som jag ville ha dom! Nu ska jag göra ordning mig för sängen för imorgon ska jag upp tidigt för jag har planer hela hela dagen! Så sov så gott alla söta människor!! Vi hörs i morgon helt enkelt! :D
*
*
Så här snygga blev mina naglar ;D LOVE IT!

Shopping idag igen! :D

Jag kom nyss hem från Nacka forum där jag och min mammsi har shoppat hela eftermiddagen! :D Super mysigt! Det blev en jäkla massa saker idag igen och till och med mamman i huset släppte loss och shoppade som aldrig förr! :P
Nu ska hon fixa mina naglar :D:D (som ser ut som fan just nu) Sen kommer bilder på mina nya köp! LATER
*
Nu ska dom bli långa och fina :D jippoiiee

I min ipod!

*
*
Jag ligger som sagt innan ute i solen och dom här låtarna går nästan på repeat hela tiden i min ipod!
JAG GILLAR DOM! :D

Bilden *

Dom söta små filurerna!
Det är här bilden som skulle vart med men inte kom upp i "godmorgon inlägget" :D

Morgon promenix!

Nu ska dom små figurerna äta lunch och sova och pappsen kom och hjälpte till. Så jag tänkte ta min sväng runt sjön så jag har det gjort innan vi äter nått här hemma! Inte för att jag är sugen på mat.. Så de blir nog en stor bit melon för min del istället! :D  Sen ska jag lägga min i solen och bli brunis! Tycker tyvärr inte att det händer så mycket MEN det är ju skönt!!
*

Min första plåtning när jag var  13 år. När man är modell måste man ha en slags bok som kallas  portfolio där man lägger in alla bilder från olika jobb man har gjort  och det här är en utan mina första bilder! (Temat va nog DÖD DOCKA! HAHA)

God morgon!  Jag blev väckt av min ma...

img_6807 (MMS)

God morgon!  Jag blev väckt av min mammsi och hon tvinga ut mig till dom små skitarna för att som ville leka me Ceela! Alla älskar Ceela helt enkelt! Så just nu har vi pause i solen med vatten och riskaka! Sen lurar dom mig till att köra dom små bob bilarna eller åka kana där min rumpa inte ens får plats! Men dom tycker de är skit kul så de är klart jag ställer upp liksom! ;)


HEJ KOM OCH HJÄLP MIG!




Är det bara jag, eller finns det fler i den här världen som ser ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG när man borstar tändern? Fattar inte att efter varje jäkla gång så ser jag ut som en CLOWN när jag borstar mina tänder.. Va gick fel?!


Lång middag!

Jäklar vilken lång middag det blev helt plötsligt! 3 rätters och allt. Vi började med , en bricka med massa små plock och champagne sen blev det grillat kött och lax, till det fick vi sallad och färsk potatis och grillade tomat halvor och champinjoner, sen till sist men absolut inte minst vart det jordgubbar och glass! :D PRICKEN ÖVER I!
Nu ska jag krypa ner i min håla och kolla en film (tar mig 5 minuter sen sover jag) Imorgon ska mammsen fixa mina NAGLAR :D:D:D Love it! Min mamma kan allt!
*



Jag är så lat så jag la ihop kläderna! Sköna, nästan lite onödiga men alldeles för billiga för att inte köpa grejer!

HEMMA :D

Äntligen hemma från en dag på salongen! Vart en heldag eftersom halva familjen skulle göra sig snygga! Jag blev super nöjd, mitt ruffsiga gula hår är inte längre gult :D Men jag är väldigt blond nu så det känns lite konstigt, men jag vänjer mig nog snart! :D Nu ska jag hjälpa till med fooooden så vi får sånt i dag också sen kommer bilderna :D LATER




SNYGGT! :D

Jag hörde rätt! :D

JAPP , frisören va bokad till idag :D Så nu måste jag dra på mig ett par shorts sen så åker jag, pappsen och Oliver och klipper oss! :D Medans vi gör det ska mammsen gå runt i stan (hoppas hon hittar nått till mig *blink*)
Nu jäklar ska det blir ordning på det vit/GULA kaluffs håret :D KANON!

Nyvaken sötnos! Ja har fått b...

p220610_13_58 (MMS)

Nyvaken sötnos! Ja har fått besök av den här sötnosen i solen! :) hon vakna nyss och ville upp till Ceela! Hur söt är hon inte!!


HOPPSAN!!!

SOOLIGA HÄLSNINGAR! :D Jag lovade nog lite för mycke igår kväll.. Jag kan ju inte va inne när det är så här underbart väder och ta kort på mina kläder.. Ni hör ju själva hur förjäkligt de låter! Så jag har tillbringat heeela förmiddagen ute vid poolen! SOLAR OCH BADAR som ett litet barn! Hur skönt är inte det liksom!! Jag får helt enklat fixa med bilderna när solen har gått och lagt sig för nu vill den att jag ska vara där ute och sola så jag blir brunis :D
Det är mina planer idag och så ska jag kanske till frisören fick jag nyss reda på! Det är nått jag verkligen behöver!! SÅ jag hoppas att jag hörde rätt! :D Måste fixa tid hos min mammsi också som ska fixa mina naglar :D OCH bleka mina TÄNDER :D woooow!! Måste ju fräscha upp sig lite till Midsommar! Då ska jag, hela familjen och massa andra folk ut till kusinernas land och ha det mysigt! :D Sen dagen efter blir det Sandhamn med dom stora barnen! :D Vad ska ni hitta på för nått kul?
*

Jag såg att det va många av er som kommenterade som ville se mina modell bilder och jobb. Jag har inte fått så många bilder själv och det va ett tag sen jag gjorde nått jobb.. Men det ska bli ändringar på det. Så redan veckan efter midsommar ska jag plåtas med Hanna som har tagit den här bilden ovan på mig för många år sen (bara bilden, de som finns på bilden har en kompis gjort) . Så då ska jag ta med er på en hel dag, från morgon till kväll framför kameran och allt runt omkring, behind the scene bilder med mera. Så det hoppas jag att ni ser fram emot! :D Och eftersom min BÄSTA ANNA kommer till mig den veckan så ska hon få följa med och kika :D
NU SKA JAG UT TILL SOLEN IGEN :D PUSSSSS

Ingen idé!


(Ny duschad och klar för sängen :D )
*
Klar :D Nu har jag duschat en snabb jäkla dusch och nu är jag trött som bara d
en!! och datan vill inte att jag ska lägga in mina kläder för att det kommer ta sån tid och det är ingen som är vaken då.. :P Så nu går jag och lägger mig och så går jag upp tidigt imorgon bitti och fixar det då! :D SOV GOTT

PUSSSSSSSSS!

Såg att klockan inte va så lite som jag trodde! Jag måste hoppa in i duschen och så för mitt hår ser ut som HEJ KOM OCH HJÄLP MIG! Sen ska jag se om jag hinner lägga in bilder på alla kläder jag har köpt annars kommer dom imorgon! :) Men jag ska skynda mig nu så jag hinner! :D PUSSSSSSSSS!
CRAZY!

GoOdaaaay!

Gooday!! Nu är jag hemma rån stan, vart en del shopping idag igen! Fan va kaos det är i stan alltså.. Ibland får man panik!! Plus att jag har sjukt ont i huvet också , För i natt så kasta jag upp huvet i en glas skiva jag har vid min säng och jag lovar att om jag inte skulle va som jag är så skulle jag nog legat på sjukhus nu! :P Stor bula har jag bakom örat och en jäkla huvudverk! INTE OK! Nu måste jag tyvärr hjälpa till med maten här hemma sen ska jag ta och lägga in alla mina nya köp! :D HÅLL ÖGONEN ÖPPNA!



Idag har jag varit en mjukis med;
*Knopp på huvet
*Svart transparent skjorta
*Grå lång tröja med knappar
*Leggings
* och stora armband! :D

I AM BLUE!

Tillbaka från doktorn! Vet inte riktigt hur det ska bli med de egentligen! Det är tjockt, rött, ömt och stelt! Kommer det någonsin bli bra igen frågade jag doktorn då sa hon ja kanske om några år :O SKOJAR HON MED MIG DÅ ELLER SKA JAG TA DET SERIÖST? :o uSsch usch! Nu ska dränka sorgen med mat och sen shopping i stan!! (Jag tror kameran får följa med idag igen) LATER!


Is this a joke?

Uppe med tuppen!

God morgon snyggingar!
Här är man uppe med tuppen!! ( inte frivilligt dåra) Mammsen är ju hemma nu igen då
blir det ingen sov morgon för Cornelia inte!
Jag är vaken, på väg att klä på mig och fixa mig och klockan är bara 09:32! OTROLIGT
Men helt sant! Idag ska jag till farbror
doktor och kolla mitt finger! Jag tycker det blev sämre efter operationen så jag måste
kolla om det är nått som är fel helt enkelt.
Sen ska jag in till staden och kolla lite affärer och glida runt i det "fina" vädret!

(Det är 100 stycken som redan har kikat in mitt inlägg från igår "vad vill ni se mer av?"
och bara 3 kommentarer det är för
DÅLIGT, Kom igen nu! Lägga in en kommentar anonymt får ingen reda på att just DU
har gjort! Så nu tycker jag ni börjar kommentera!)
Vad gör man när man ser ut som ett troll i håret? :O

Vad vill ni ser mer av?


Alla som läser det här inlägget kan väl göra en tjänst! Det är ju meningen att det är ni som ska tycka de är kul när ni läser och inte fan vet jag va ni vill se, höra eller läsa för att de ska bli roligare? Så tell me! Det gör det hela ROLIGARE!  SOV PÅ SAKEN, DE GÖR JAG! GOD NATT!


VITT HÅR?

Idag har jag varit ute hela dagen för att det har ju varit sånt super fint väder! Så det är sola som gäller. Men jag tror solen inte kommer så bra överens med mitt hår, för nu har jag nämligen fått vitt hår.....Vet inte riktigt va jag ska göra när jag är ute, får ha keps eller nått för snart blir jag gråhårig och de vill jag absolut INTE  bil! :O
*
*
Vitt hår, va tycks?! :P

Promenad nummer 5 för dagen! Men du är de ...

p200610_20_18 (MMS)

Promenad nummer 5 för dagen! Men du är de bara en kortis med hundarna och Lova. :) sen ska jag kura in mig i mitt täcke och kolla på nån bra film!


Ida on the way home!

Ida åkte precis hem :( Vi har legat ute och solat hela dagen och jag har till och med tagit mig ett dopp i poolen! :D Nu sitter jag och min bästa gulligaste UNDERBARASTE lilla kusin Lova i sängen och ska försöka göra ett ryck att städa mitt rum... Det kommer nog inte gå så bra eftersom jag aldrig har varit bra på det där med städning. Men när det väl städas då är det STÄDNING som står i pannan på mig. När jag har fixat allt i rummet ska jag göra en garderobs rensning så håll utkik efter massa saker! (men det kan ta ett tag, så man vet aldrig när det kommer) Nu ska vi försöka börja lite med städningen!
tuffa brudar ;)

I går kväll...

*
Så här såg våran kväll ut igår! Vi kom hem, gick ut på altanen och satte oss med filtar, poppa popcorn och snacka skit sen slutade det med att solen titta fram då blev det BAD för min del!

Promenix!

Jag lurade med Ida runt sjön innan hon skulle få frulle, nu ligger och för livet i min säng och vill bli serverad! Så jag måste ge henne mat nu innan hon får psykbryt och slår ihjäl mig! Sen ska vi ut i solen och SOOOLA!  LATER


Det började med ett leende på läpparna, nu vill hon slå ihjäl mig!

Hemma med Mohammed aka IDA!

Jag kom nyss hem från den goda kött frossan hos kusinerna! Ida kom dit och hälsade på min galna släkt för det vart som en släkt träff där ikväll! Men men nu sitter vi här i sängen och funderar på vad vi ska hitta på för nått roligt! :D Så vi får se hur denna kväll slutar, (framför tvn så klart)
'

Sitter hemma hos dom här tuffingarna nu oc...

p160509_18_15 (MMS)

Sitter hemma hos dom här tuffingarna nu och väntar på att köttet ska blir klart, snart blir de frossa!


Bilder!

Lalla Lovesen har varit här med mig hela dagen och busat med hundarna, lyssnat på musik, sjungit, kört runt med sin vagn och tagit lite bilder! Nu ska vi gå ner till henne och äta grillat med resten av hennes familj! :)

Snyggingar!

Så här snygga blev våra naglar :D Nu ska vi busa lite med hundarna!

Titta vem som dök upp hos mig! :D ...

p190610_14_20 (MMS)

Titta vem som dök upp hos mig! :D sötnosen lova kom nyss hit och hälsa på, vi sitter ute och ska måla naglarna nu :D


Vattenmelon! <3 kan ju vara de...

p190610_13_47 (MMS)

Vattenmelon! <3 kan ju vara de bästa med sommaren! Plus den härliga solen! Så hur perfekt har jag de inte nu liksom! Ja och pappsen va och köpte en melon på 6kg här om dagen som jag fick bära runt på, tror ni inte ja fick världens träningsvärk i armarna av de eller?! Sjukt pinsamt men de va värt de för jag älskar melon! :D


LUNCH NÅGON?

Någon annan i närheten av Cornelia som kanske ska äta lunch och har vägarna förbi mig? :D
(Hör av er på mobilen ;))

Papper papper papper! ...

p190610_11_31 (MMS)

Papper papper papper! Promenader på morgonen är för mysiga! :D nu sitter jag ute och sorterar skolpapper känns skönt att kasta gammalt skit! Ja funderar och på va ja ska köpa för god lunch, thai, sallad, kebab, kina, pizza eller inget alls? Va tycks?


SKÖÖÖÖÖÖNT

Skulle det inte regna idag?? Va glad jag blev när jag vaknade nyss och fick solen i ögonen när jag kolla ut genom fönstret! :D SKÖÖÖÖNT! Fast bara för att jag är så kad så gick den nyss i moln! Men men, ja tänkte gå en promenad nu innan frullen sen ska jag ut i solen och rensa papper och sola lite med alla hundarna :)
GOD MORGON SUNSHINE!

Tullisar!

Några bilder på mammsen tullisar från dagen på ängen!  Nu ska jag SOVA! Imorgon ska jag va en nörd som sitter framför datan och uppdaterar sin blogg  73 gånger i timmen så håll utkik! :D Jag är nämligen hemma själv imorgon med mina små Hundar för mammsen och pappsen ska till GBG!! sov goooooooooott!

Rulla fram!

HEMMA, hejsan alla snyggingar! Nu är jag hemma från dan där dagens tillställningar. En ganska tråkig men trevlig dag. Kvällen gjorde dagen värd att "leva". Vi kollade på pappsen som spelade fotboll som en stjärna , helt klart vm klar nästa! Sen så åkte min lilla familj och kusinvitanimerna, Oscar och jennifer och mamma Lotte till Jimmys Steakhouse och där saftade vi på med rediga köttbitar! Nu rullar man fram men jag är glad iaf! Tänkte gå en promenix nu för att få lite bättre efter dagens "årsmiddag"! Simma tungt så länge ;)




COOOOOOLT!!!

När man har såhär tråkigt som jag har så är det självklart att man kollar runt lite på Internet och så klart lite olika bloggar! Så när jag kolla runt så hitta jag det här!!!! COOOLASTE JAG SKÅDAT PÅ LÄNGE!! KOLLA IN LÄNKEN!!
'
'
'
'
http://www.gymnastik.se/Ungdom/Flipatrickse/vote/Contestant1FlipSquad/
http://www.gymnastik.se/Ungdom/Flipatrickse/vote/Contestant1FlipSquad/
http://www.gymnastik.se/Ungdom/Flipatrickse/vote/Contestant1FlipSquad/

ONÖDIGT!

Fy va jobbigt allt är när vädret är så jäkla trist! Det här inlägget är onödigt , allt är onödigt idag! Fan va ska man göra när de är så jäkla segt överallt! Solen skiner inte, Jag är dålig på att hitta på nått kul och jag har ingen MOBIL!!! Så om någon har försökt höra av sig så förstår ni varför jag inte svarar.. Jag har ingen mobil ALLS!!:'( Jag dör nog helt seriöst snart.. Livet är inte alltid en dans på röda rosor! Men men jag tänkte hoppa in i duschen och så hörde jag nyss mammsen prata om att åka till forum och kika lite så det är ju inte fel! Sen drar jag nog till Ida så jag får lite ny information i huvet än REGN, INGEN MOBIL, TRÅKIGT VÄDER, INGET ATT GÖRA och sånt skit! Hör av mig ikväll när jag kommer hem! Då blir det lite roliga bilder igen från nrä jag va på ängen med barnen! LATER!



Den otroligt snygga kvinnan på bilden ovan saknar jag som ett djur nu!! Kom till mig nuuuuu!

Powerwalk

God morgon alla snyggingar! Vakna för nån timme sen men jag har legat i sängen och dragit mig alldeles för länge nu såg jag när jag kollade på klockan!! Nu måste jag klä på mig och skynda mig ut på en powerwalk med högmusik i öronen för då får man världens GO! hejsvejs så länge!

Dumma dumma dumma!

Ne usch va tråkigt allt kan va ibland och va fel allt kan bli.. Jag orkar inte med skit!!! Nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen blir bättre, jag ville ju sola imorgon men hörde att de skulle regna!!!! :( BÖÖÖÖÖG! Skit sur blev jag nu för det också! Dumma dumma dumma!  Kul att gå långa jäkla promenader i spöregn... NEJJ! HEJ DÅ!!!!
Cornelia Styf just nu!!!

TÄVLING!

*
http://amandarosende.blogg.se/2010/june/tavling-vinn-88paletten.html)

Lång promenad med Converse!

Jag kan inte rekommendera  att gå långa promenader med Converse. Nu har jag både ont i knäna och fötterna! Inte alls bra! Nu ska jag bada och sen duscha och tvätta håret :D   Converse+Långa promenader = NO!
'
'
ALDRIG MER

"sms-inlägg" släng er i väggen! :O

KNASIGT! Nått är fel med sms grejen så det ser ju lite tomt ut idag.. Jag är iaf hemma nu, har varit i staden och shoppat sönder.. Vet knappt va det är jag har köpt men det lär vi alla få reda på sen när jag tar upp det ur påsarna och fotar! Jag vet inte vart allt pengar kommer ifårn!!
Jag ska hjälpa pappsen med maten nu och läsa lite tidning! Vad hände föresten med solen? Det va ju så jäkla vart i morse men nu vart de lite kyligt! INTE OK...  SEE YOU LATER
'
'

Broder och jag

Nu sticker jag och Oliver in till staden och strosar runt bland rean! :D

Ceela, kanske mitt nya namn?

SOOOOOOOOOOOL! Jag blir lyckligare och lyckligare för varje dag när jag vaknar upp och solen lyser in lite genom fönstret! :D:D Jag måste säga att solen och jag är väldigt bra kompisar!! Så nu ska jag försöka ta mig upp från sängen , borsta tänderna och promenera till kockan ängen där min mammsi är med sina små tullisar. Jag hade lovat Elli igår att jag skulle komma och bada med henne och imorse när hon kom va det första hon fråga: Vart är Ceela (cornelia) Cilla? Så SÖÖÖT! Hon har på sig baddräkten, puffarna och så är ju så klart ringen med också! Så nu måste jag skynda mig dig! Håll utkik efter SÖÖÖT unge! SOOOLIGA PUSSAR
'

Nya bikini överdelen får "invigas" idag!


Bildbomben!

BILDERNA FRÅN DAGEN MÅSTE TAS MED EN NYPA SALT! MAN KAN JU INTE ALLTID VARA LIKA SÖT! GOD NATT!



sleeep timeeee!

Gott med pannkisar! Nu är jag fet som en gris.. Men idag va sista dagen, nu blir det hård träning och diet som gäller måste fan skärpa mig lite! Sommaren är ju tyvärr den dummaste årstiden, man äter glass, snabb mat , dricker läsk och bryr sig verkligen inte ett skit! Fast egentligen så är det ju på sommaren man ska tänka på va man ÄTER... Så jag får helt enkelt bröja tänka om nu! Imorgon börjar jag med en feet promenix på morgonen! :D
Tänk om man va så här söt fortfarande....

GOD NATT

Vilken underbar eftermiddag/kväll!

HALLOPOJSAN! Jag kom precis hem från staden med ett stort leende på läpparna! :) Jag hade en super dag helt enkelt. Ni får se den i bilder :D
JAG ÄLSKAR BEBISEN! och min fina underbara IDA såklart! SUPER DAAAAAG!
Nu ska jag äta pannkakor!

STAN :D

Jag orkar inte klä på mig eller fixa mig så det blev knoppen på huvet och en enkel vit t-shirt!
KAMERAN är med i stan! :D BYE BYE

Roligare än en komedi!      Fy fan va ...

img_5249 (MMS)

Roligare än en komedi!      Fy fan va kul de va att se pappa på studdsmattan!! Han skulle göra ett så kallt "rumpstuds" men han börja nästan gråta!! Fy fan va söt han är!! Nu måste jag dra på mig lite kläder sen ska jag möta upp Ida i stan! :)


Sola, bada och ännu mera sola!

HALLOJSAN!!! Hur skönt är inte vädret idag!? BÄÄÄSTA!
Jag solar som aldrig förr och jag kan till och med bada utan att frysa ihjäl idag! även fast det bara är 16 grader. Nej nu tänker jag gå ut och måla naglarna i solen och sen ska jag fortsätta sola så jag blir bruuun! (min fula bränna från igår är borta nu)
Mitt hår har blivit vitt , jag är glad och den där färgen ska jag ha på mina naglar :D LATER

God morgon! Jag har ...

resize_p1218_15- (MMS)

God morgon! Jag har hjälp mamma hela morgonen med dom små liven. Elli har också passat på att måla mina tånaglar, som ni säkert förstår och ser så vart hon super nöjd med resultatet! Nu ska jag äta thai mat och läsa veckorevyn!


När trollmor har lagt sina 11 små troll....

Nu ska trollcornelia sova för nu orkar hon inte mera! SUSSA SÅ SÖTT!

När trollmor har lagt sina elva små troll
och bundit dom fast i svansen,
då sjunger hon sakta för elva små trollen
de vackraste ord hon känner:

Ho aj aj aj aj buff,
ho aj aj aj aj buff,
ho aj aj aj aj buff buff!
Ho aj aj aj aj buff.

 


GOD MAT!

Nu har jag ätit för ett helt kompani!! As gott va det så varför inte äta tills man spricker?! Nu ligger jag i sängen och smälter ner maten lite sen blir det Jordgubbar och film :D
Kom och tänka på att jag inte lagt upp bilder på de jag köpte för ett tag sen så varför inte in med dom nu? Bättre sent än aldrig!! Enjoy
'
'

Ny mascara och eyeliner
'

Ett långt silver halsband och ett armband från barnavdelningen! :D
'

Vita kavajen som jag alltid suktat efter!
'
Långklänning som är transparent.. Beställde hem en svart lika dan också!
'

My lovely shoes!!
'

fashion against aids linnet
'

Hahah ful den vart mot en vit vägg.. Men den här skjortan han jag letat efter lääänge!
'

och så 2 Sommarfärgade bhar


MAAAAAT!

Blev en jäkla bra hem lagad mat i dag istället. Dyraste köttet i affären, bakad potatis och massa annat gott! Det är ju faktiskt mysigare att göra mat själv, de bästa me att va hemma är ju typ att man man kan gå å små äta på saker hela tiden + att jag kan ha mina mysiga kläder på mig!:D
'
Hur mysigt hade inte jag och IDA då?! Vi köpte vanlijglass, jordgubbar, kakor och choklad sen gick vi till vattnet och satte oss och prata. Vissa människor har bara för mycket luft kom vi fram till + 1234 saker till! :D Synd bara att det va lite kallt.. Kunde de inte va sånt väder som jag fick nu, helt plötsligt skiner solen som satan in från mitt fönsster, jag har bästa rummet i huset, "pool" utsikt och alltid kvällssol! BÄSTAA!
'
'
'

Min fina utsikt! MOHHAHA smutsigaste fönstret!

GILLA KNAPPEN! TUMMEN UPP

Va tycks om den SJUKT COOLA GILLA knappen jag har införskaffat mig? :D Jag och min tjockis LOVE IT!
GILLAR! Nu blir det glassssss!!

Schteeekig litare till PAPPA man har då!!

PAPPA - va vill du äta idag Cornelia?
JAG- jag vet inte, va tycker du?
PAPPA- ne men du väljer och jag betalar!
Jag- kanske restaurang?  en dyr sådan , mohaha
PAPPA- ja de lät bra, det är ju bara du och jag.
MYS :D :D :D Mammsen ska i vög ikväll på egen lysmiddag och Oliver vet vi inte vad han ska göra men det gör ju inget om han följer med på lysmiddag med mig och bästa pappsen! :D Jag gillar mat! <3 <3 <3
I LOVE MY DAD! <3

jahapp...

BAJSKORV! Nu har man inte någon bebis kvar längre och solen skiner inte heller! Fan kan de bli bättre?! JAAA men faktiskt kan de ju de, för min älskadetjockis IDA kommer snart hit och vi ska äta glass och gå en LÅÅÅÅNG promenad och prata massa skit :D suck on that! Kan ju hoppas på att inte regnat förstår för oss bara!!!
Världens bästa TJOCKIS! <3

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

FAAN :( Jag som har laddat min kära Iphone hela natten nu och så FUNKAR DEN INTE!!!!!:O:O När jag lämnade in den gjorde jag de för att den va lite trög och så får man tillbaka den som en död meningslös skit sak!!!!!! APA OCKSÅ! Så nu ska jag åka till forum och skriva lite på dom och hoppas på att jag får en helt ny! Annars kommer jag vara sur resten av mitt liv, eller ne tills jag får den nya Iphonen! Om den inte är bättre då, då jäklar kommer jag va surare än det sura hockeypulvret man åt när man va liten!

BLÄÄÄÄÄ SÄMST!!! :O

SOLEN SKINER HIMLEN ÄR BLÅ :D

God morgon alla söta läsare!


Kul, kul JÄVLIGT kul att solen äntligen skiner :D I morse gick jag ut och la mig i solen för jag tänkte ta en nap, trodde inte att de va så jäkla stark sol som den va..Och så hade jag ju så klart shorts på mig..... Nu har jag FULASTE brännan på rumpan som jag måste ut och sola bort nu! :D Kanske blir ett dopp i den kalla poolen när det blir alldeles för varmt!  LATER
Something like this would not be wrong after tanning ;)

Sleep time!

Nu ska lilla Cornelia krypa ner under täcket och drömma om GLASS och SOL! :D GOD NATT PUSSSAR!


Jag har myst runt i mitt tält hela kvällen :D

BADAAAAAAT!

Första doppet för i år! Jag fick en helt galen idé när vi stod ute och grillade, jag tog av mig tröjan och hoppade ner i poolen!!! Det är typ bara 16 grader men det va faktiskt inte så farligt som jag trodde. Nu när jag tänker efter va det faktiskt ganska skönt! :D
FÖRSTA DOPPET

Never say never

Jag ser framemot den nya filmen, KARATE KID!!

Glassoman!

Jag har  nyss kommit på att jag är glass beroende.. När jag sitter själv utan att göra nått och börjar tänka på nått så är det första som kommer upp GLASS! Jag kan äta hur mycket glass som helst och det blir bara bättre och bättre för varje gång! JAG ÄLSKAR GLASS! MUMMMMS!!
- En glass i timmen?
- HAHAHA, nej nej. En glass varannan minut!

TRÄNING!

Postat av: Sofia

Vad brukar du träna för något på vardagarna?^^ Kan du inte göra ett inlägg om det? Eller bara berätta lite kort? :p

2010-06-12 @ 23:58:49
Roligt roligt! Så här ligger läget till dåra Sofia. Jag har en pappa här i huset som äger ett gym, Hälsoforum i Hammarby sjöstad där jag tränar. Pappa har gjort ett eget "tränings schema" till mig som jag följer när jag är där. Om jag inte åker till gymmet och tränar så brukar jag gå promenader, ganska långa sådana.
Förut gick jag på gymnastik men jag har slutat för att jag fick så jäklarns ont i ryggen men nu tänkte jag prova på cheerleading, så vi får se hur det blir,  de kanske inte alls är min grej och ryggvärken kanske kommer tillbaka. Men jag hoppas att det går bra för det verkar as roligt!
.
.
.
.
.
Länk till gym hemsidan. Ring och boka en tid ni också, med gratis PT-provträning! :D
http://www.sjostadenshalsoforum.se/

NYA SKOR!

Jag har äntligen fått hem mina nya skooor :D:D:D:D Skit snygga är dom och skit höga såklart!
Dom är ganska smala så man får lite ont i tårna efter några timmar med dom, men ska man va fin så får man lida pin!




LOVE IT

I LOVE MY IPHONE <3

Min bebis är tillbaka!! Jag kan helt enkelt känna mig hel igen! :D
Även fast den är lite slowmoow ibland så ÄLSKAR jag den! och snart så kommer den nya och det är SÅKLART jag ska ha den! Och den gamla blir inramad och fortfarande älskade :D
I LOVE MY IPHONE <3

SORRY MAAAN!

Nooo jag är inte död! Har bara haft fullt upp.. Vattenskada i rummet kaos överallt och så dunder och brak på morgonen så man sover för jäkla BRA . Hade en super mysig helg med familjen hos kusinerna det blev världens sleepover party med hela familjen ute i täby! :D Super mys.. Men men iaf förlåt för den otroliga uppdateringen.. Jag förstår om det kan kännas lite för mycke ibland, men jag ska bättra mig på din sidan ;) FUNNY FUNNY...
JAG SKA ÅKA OCH HÄMTA MIN ÄLSKADE IPHONE NUUUU!!! SOM JAG HAR LÄNGTAT EFTER MIN ÄLSKADE BEBIS!! <3<3<3<3

longboard race med lova! Se upp i backen!

bild0240 (MMS)

longboard race med lova! Se upp i backen!


SVAR PÅ FRÅGOR!

Postat av:

Hur lång är du?

 

Jag är 170

2010-06-08 @ 10:15:10
Postat av: fanny

varför betalade du inte bloggdesignen jag gjorde till dig? du var jättetrevlig och söt tills dess att den var klar, sen har du brutit helt och vägrat svara på msn eller när jag kommenterat här. väldigt tråkigt och det trodde jag aldrig om dig


Förlåt, jag har helt glömt bort. Men har inte fått nått på msn så de va konstigt. Men du ska få det.

2010-06-08 @ 11:04:26 
URL: http://fannyroethlisberger.blogspot.com
Postat av: Hannaz

Har du några syskon?

 

Ja, jag har 2 äldre brorsor


Är du helt svensk?

 

Ja, eller kanske lite finsk

2010-06-08 @ 11:11:08
Postat av: Felicia

Är din kompis Anna (tjejen från norrköping) helsvensk?

 

Ja, Anna är helsvensk och SJUK SNYGG!

2010-06-08 @ 11:57:15
Postat av: Fredrik S

Hej Cornelia! Jag börjar säga att du är väldigt vacker! Och i och med att det var fritt fram att fråga vad som helst tänkte jag: Varför inte?
1. Vad har du BH-storlek?
2. Vilken är din favoritställning i sängen?
3. Vilken kille fantiserar du oftast om? (sex)
ha det bra! många pussar!

 

VÄX UPP FÖR FAN...

2010-06-08 @ 12:03:01
Postat av: Lisa

hej du är skit snygg men du ser lite smal ut, 
Hur mycket väger du egentligen? har du haft någon sjukdom?


Tackar, ja har inte haft nån sjukdom och har ingen heller. Jag väger 48 kg

2010-06-08 @ 12:34:55
Postat av:

jag undrar vad du gör på fritiden typ. du verkar inte festa så mycket utan mest vara hemma på helgerna? är det någon speciell anledning? 
men när du går ut på krogen, har du falsklegg?
och sen har du pojkvän nu och i sånna fall varför skriver du aldrig om honom på bloggen ?

 

Ja du va gör jag egentligen? Jag tränar mycket , när jag inte tärnar så är jag med mina vänner, mycket fika i stan. Är med min pojkvän men mest på helgerna och då brukar jag va lite dåligt på att uppdatera därför har det blivit så. Jag är mycke hemma med familjen också. Jag är inte på så mycket hemma fester och När jag är med Ida kan vi ju gå ut eftersom hon är 18 men hon jobbar varannan helg så då är jag där. Och jag har ett pass jag lånar.


2010-06-08 @ 16:25:1
Postat av: Bella

Vilka affärer handlar du mest dina kläder i?

 

Oj, jag handlar lite överallt faktiskt. Men jag gillar HM!


Vilka andra bloggar läser du?

 

Kenzas, Min snygga Anna , En tjej som heter Molly och en Amanda som skriver om smink och sånt kul.


Har du några favorit bloggar?

 

Nej, jag läser dom bara när jag inte har nått att göra.


Va går du får linje i skolan?

 

Jag går FRISÖR! :D

 

2010-06-08 @ 20:17:39
Postat av:

Hej!
Jag har en fråga som kan vara jobbig men, hur mycket väger du?

 

Som sagt innan så väger jag 48 kg.

2010-06-08 @ 22:07:30
Postat av:

Hejsan hoppsan!

hur många par skor har du?

 

Ooj, jag vet faktiskt inte riktigt, får ta och räkna nån gång. Men jag har mina 7 favoriter.


är du alltid sminkad?

 

Hehhe nej jag sminkar mig inte så ofta. Nån gång ibland när jag ska iväg.


va lyssnar du på för musik?

Allt från A-Ö. Men Radio 107,5 toppar

2010-06-08 @ 22:37:58
Postat av: klara

hej :)
vad jobbar dina föräldrar med?

 

Mammsen har en egen förskola och Pappsen har eget gym. (därför jag är så bitig) ;)


vart i nacka bor du?

 

Jag bor i Björknäs


hur ofta är du med din pojkvän?

Nån gång på vardagarna och sen på helgerna. Men nu ska han flytta så de blir bara på helgerna framöver.

2010-06-08 @ 23:32:19
Postat av: linda

Varför är du tillsammans med din pojkvänn? han är ju jätte ful!

 

Alla tycker väl olika? och tydligen så gör vi de. Jag tycker han är snygg och han är världens bästa människa.

(Det är inte utsidan som räknas hela tiden heller.... )

2010-06-09 @ 22:42:51
Postat av:

hur har du lyckats komma in i modell världen? :) tjänar du pengar på de? hur stora jobb gör du? Skulle va jätte kul om du skrev om de i ett inlägg :) kram

 

Hehe de är lite kul faktiskt, Jag skulle nämligen  på konsert med min kusin så kom det fram en scout till mig och fråga lite saker och så gav han mig sitt kort och sa att jag skulle ringa i veckan om jag va intresserad så gjorde jag det och fick komma dit på möta och så. Jag tjänar inte så mycket men jag gör det bara för skojj skull :)  Men jag kan gå in mer på det i ett eget inlägg sen. :)

2010-06-08 @ 18:08:19
BÄSTA ANDREAS <3
KUL JUL, NU SKA JAG BYTA OM! :D

Home Sweet Home!!

Godagens alla snygga varelser! Mys kväll blev det igår med Brudarna, sen åkte jag och Ida hem till henne och slockna till en film. Vart jätte trötta men det hjälpte nog inte att sova för jag är lika trött nu! Ska kolla en film och vila lite sen kanske göra nån nytta, Svara på frågorna, ta kort me mina grejer jag köpt (kameran är lagad) Städa mitt rum eller kanske duscha! LATER!



Knasfeeling i Cornelias lille huve!

Från och med DU!


Älskar Ida! ...

bild0236 (MMS)

Älskar Ida! Just nu, sitter och tittar på min SÖTA IDA som packar sin väska för vi ska sova hos hennes pappi efter vi har grillat hos Emma :) nu måste vi skynda oss!


Hjälp! ...

Hjälp! Jag vaknade i morse av att ja trodde något djur eller nått kröp i mitt rum! Men nej nej, Ingen ström och regnet regnar in! DE VA FELET! :o vi håller på att göra om talet och de va ju inte meningen att de skulle börja regna! :-D Nu har jag typ ett bad i mitt rum! Och allt är blött! KUL KUL!


Hemma! ...

bild0233 (MMS)

Hemma! Jag kom nyss hem från en super mysig middag me min gullebulle och hans familj. Jag berättar mer om dag imorgon eller när jag får tid. Ja har ju avslutning imorgon och så har Andreas utspring så får se när de blir. Nu ska jag iaf sova! PUSSSPUSSS


IDA ÄR HEMMA! <3<3<3 ...

bild0226 (MMS)

IDA ÄR HEMMA! <3<3<3 Hur glad är inte jag?! Min bebis är hemma nu och just nu sitter vi på café 60 och fikar och pratar skit med Emma:-D sen ska vi strosa i affärerna!


Hela Cornelia idag :-D

bild0222 (MMS)

Hela Cornelia idag :-D


SHOPPPPPPPAAA

Morsning korsning! Min mobil verkar ha knasat upp sig nu också för jag skulle skicka in ett sms inlägg i morse när jag vakna men de har inte kommit upp ser jag! Men men. Nu har jag iaf duschat och gjort mig i ordning och jag ska dra mig in och träffa BibbiIda och Emma i stan. Vi ska shoppa och fika i det "fina" vädret :D  Jag vet massa saker jag vill ha så idag ska jag försöka komma hem med så många påsar som möjligt! :D
Om mobilen funkar så uppdaterar jag i stan! LATER!


TODAY I WEAR THIS


Noooo! ...

bild0217 (MMS)

Noooo! Jag trodde jag skulle vara duktig och lägga upp bilder på mina fina prylar men så kommer du upp en jäkla text på kameran sen dör den! FAN, inte igen! Den är ju helt knäpp min "nya kamera" får skicka me den me pappsen imorgon igen då. :(


TRÖTT MÖSSAAN!

CHRIST!! I can sleep forever?
Men god morgon! eller kanske kväll... Jag blev väckt för ett litet tag sen av pappsen som hade gjort klart middagen.. Redan tänkte jag och gick upp men sen så visade de ju sig att klockan va 7 och att jag somnat in som en björn!

WHO CARES?? NO ONE!

Men något som alla bryr sig om är min bästa IDAAAAAAAAAAAA!!! HON ÄR ÄNTLIGEN HEMMA OCH JAG ÄR REDAN FRISK! :D så fort jag fick höra hennes röst så kände jag att allt var under kontroll! Känns grymt!!!! :D:D:D:D:DD:D:D:D:D: VÄLKOMMEN HEM VÄRLDENS BÄSTA PAVELSNE! <3 MOHAHA
Ska träffa henne imorgon D:D:D::DD: jipppie jkipppei jippiee!!!

Nu ska jag försöka vara en duktig människa och ta bort på mina fina inköp dom senaste dagarna :D LOOOVE
I LOVE MY GIRL!

BLÄÄÄÄÄ

Usch va det är tråkigt att vara såhär seg och bläig som jag är! Har så jäkla ont i halsen så nu ligger jag här i min säng och tittar ut på fåglarna som krigar om vem som ska få sitta vart.. FUNNY LIFE! Tänkte slå på Remember me när den har laddats klart men jag lär väl somna efter nån kvart för jag är helt död! Jag som hade tänkt bada.. Men om jag ska va helt ärligt så såg inte 17 grader så frestande  ut nu när det inte är så himla mycke sol.. Pappsen har inte satt på värmen än så den värms upp av sig själv nu än så länge. Kanske ska försöka börja svara på lite frågor om jag har ork till det!
SWEEET!

God morgon! :D

Hur trött är inte jag idag?!! fy satan.. Har sovit jätte dåligt för att jag har hostat som en gris och så måste jag ta näs spray varannan minut! Tur att det finns näs spray alltså! jag skulle döö utan min! Bästa saken i min väska det är min näs spray som alltid får följa med vart jag än ska!! LOVE IT!  Idag är det onsdag och jag tänkte gå ut och lika lite med mammsens små skitungar och så får vi se om det kanske blir ett första dopp i poolen!! :D:D Pappsen har fixat den nu så det är bara att BADA :D WOOOOW!
CORNELIA <3 SIN NÄS SPRAY!

Gooood naaaatt!

Inte för ens nu kom jag hem från kusinerna.. Är helt slut i hela kroppen och jag får kämpa för att hålla ögonen öppna kan jag lova! Jag får lägga upp bilder på mina köp imorgon och imorgon ska jag också sätta mig ner och svara på era frågor. Men just nu så måste jag sova annars bryter jag nog ihop och börjar gråta!

SWEEET FUCKING DREAMS!

Haha tufft! ...

bild0173 (MMS)

Haha tufft! De är nyttigt att sitta uppe och lyssna på de "gamla" folket ibland! Jag har nyss fått reda på att jag har pysslingar på Åland och att de inte bara är en! De va inte nått man hör varje dag inte!


Nu ligger dom söta ungarna och sover medan...

bild0214 (MMS)

Nu ligger dom söta ungarna och sover medans vi dricker kaffe och äter glass! :) Lova blev jätte glad för sina naglar, ja skrev Lova på ena handen och gjorde blommor på den andra :)


Ut med hundarna! ...

bild0213 (MMS)

Ut med hundarna! Vi har precis varit ute och låtit hundarna kissa och nu ska jag måla Lovas naglar sen ska dom sova :)


Gulliga ungar! ...

bild0211 (MMS)

Gulliga ungar! Nu sitter vi och räknar såna där dockor som på bilden och sjunger manboy! Haha


Haha skjortan va självklart inte start fär...

Haha skjortan va självklart inte start färgad utan SVART! :-D My bad!


På väg hem! ...

bild0204 (MMS)

På väg hem! Sitter i slussen och väntar på bussen, vart en ganska kort dag i staden men ja är ju sjuk så ja orkar knappt gå.. Ja hitta ett snyggt linne från HMs fashion against Aids collection och sen en start transparant skjorta och en gul bh! :-D bilder kommer sen när jag kommer hem. Ska till dom små kusinerna och grilla nu! LATER!


Staden! ...

bild0202 (MMS)

Staden! Nu åker jag till sjukhuset sen blir de shopping i staden med Jennifer! :-D


MAT! ...

bild0200 (MMS)

MAT! Stora plus när man är hemma är maten! :D räksallad och loka, kanon!


Sötsaker! :-D ...

bild0198 (MMS)

Sötsaker! :-D Just nu sitter jag på gräsmattan och sjungerbarn sånger med dom här sötsakerna! Ska snart få lägga mig och sola! :-D


Godmorgon SVERIGE! FRÅGA VA NI VILL!

Idag har jag bestämt mig för att inte har nån skola och att jag ska till staden och SHOPPA! :D LOVE IT! Så just nu ligger jag i soffan och funderar på om det är något som jag verkligen behöver och det va ju en jääkla massa roliga saker som, strumpbyxor, långklänning, sommarkläder i överhuvudtaget, halsband, ringar och så lite annat kul. Så när jag kommer hem ikväll så får vi se om jag lyckats hitta allt :D Men innan jag ska till stan ska jag på Rehab med mitt lillfinger! HAHAH TUFFT! och så ska jag duscha och kanske sola en sväng nu när det ändå är så dunderbra väder!
Sen så har jag fått lite mail och nån kommentar om min "modell karriär" och lite andra saker så eftersom det har kommit in lite frågor så tänkte jag att alla kan passa på att FRÅGA va som helst! Så ska jag se om jag kan komma fram till massa bra svar! FRÅGA FRÅGA FRÅGA!!!
Skriv frågorna i det här inlägget, eller maila till [email protected]



PUSSSSS!

Nu är de högtid för mig att sova! ...

bild0176 (MMS)

Nu är de högtid för mig att sova! Usch vilken jobbig och onödig dag de har varit för min del! Nu är jag jätte trött och mår inge vidare roligt! Så nu ska jag SOVA! PUSSSS.


KLAAAAART! ...

bild0197 (MMS)

KLAAAAART! Nu är naglarna klara och dom vart skit snygga! :-D nu vill ju jag också göra mina! Får fixa dom efter imorgon någon gång när jag vet va dom ska hitta på med mitt lille finger! :)


O.M.G 2år...

Som sagt så har jag besök av kusinerna och dom visa mig alldeles nyss lilla Ardi på 2 år som är beroende av CIGARETTER!!!

Vilken jäkla lirare! Om man säger såhär, HAN KAN SIN GREJ...

Kussinervitaminer!

Mina fina underbara snälla BÄSTA kusiner kommer hit på middag, Kanon kul! Och så  ska Jennifer fixa sina naglar för imorgon (tror jag att det är) då ska hon ha bal :D:D Eller man aknske säger ska hon gå på bal! :P Fy va kul, jag vill också gå på bal. Men nej inte de inte. Jag får klä upp mig och ha min egen bal helt enkelt! :D
GLASSEN SKRIKER PÅ MIG FRÅN FRYSEN!


Söta saker! :D va den här bilden från igår? :D

Festsminkning på Tea! ...

bild0194 (MMS)

Festsminkning på Tea! Så här snygg blev Tea när jag sminka henne. Ja tyckte de vart fint och de tyckte vår lärare också så där kamma jag hem ett MVG! Sen så fick jag veta att ja får mvg i bild också, de går bra nu! :-D


Wow hur sugen blir man?! ...

bild0193 (MMS)

Wow hur sugen blir man?! Grön sörja gör verkligen min underbara skola helt oslagbar! Jag älskar det!


Kul, kanoners och as bra! ...

bild0187 (MMS)

Kul, kanoners och as bra! Jag vaknade klockan 8 och bussen gick 13 över.. Förtså hur snabb ja kan va! För nu sitter jag på bussen på väg till min u.n.d.e.r.b.a.r.a skola! Fy va läskigt bra de ska bli med sommarlov! Nu är de inte många timmar kvar...


Hoppsansvejsan

Såg att det vart lite knasigt me dom två inläggen igår , men men sånt som händer!!
Kom hem för nån timme sen från en hemsk dag på Karlssons&Co. Även fast det gick bra me allt så var allt helt rörigt och fast med feber och ont i halsen så va inget på topp tyvärr.. men men allt gick som det skulle och nu längtar jag så otroligt mycket efter att få krypa ner under mitt täcke och SOVA!
Bilder från dagen kommer !!


Bild samkprov fårn dagen! (mina händer är på helt ställe jag vet... men men)


Gårdagen slutade sent och idag är jag tröt...

bild0166 (MMS)

Gårdagen slutade sent och idag är jag trött! Vi ska till mormor nu och fira henne lite för hon har fyllt år! :) Så de blir mycke mat för min del idag! Hejsvejs så länge! (igår såg jag ut som på bilden och idag blir det mjukis tröjan! Haha)


Time for sleep! ...

bild0166 (MMS)

Time for sleep! Går dagen vart lång.. Och idag känns det som jag ska gå söner bara om ja rör på mig. KUL! Jag känner mig helt sjuk! :( Nu ligger jag iaf i sängen och ska kolla wolfman och sova! Hoppas jag mår bättre imorgon, då är de modevisning hela dagen på menyn, ska va där redan 1och bli fixad sen blir jag väl där hela dagen.. Men bilder och annat kul kommer sen :) (min look igår på bilden, jag älskar skorna) SOV GOTT!


Salongen igår...

Ja som nu ser så är jag då en BLOND Cornelia nu för tiden... Jag va ju på salongen igår och skulle kolla frisyren och färgen tills på lördag, då jag ska gå en mode visning för en brud grej på Karlssons&Co på söndag.  Och jag är nu GULHÅRIG OCH SKIT SÖÖÖÖÖT!!!! WOOOOEOOW VA JAG GILLARE! Frillan till visningen blir fin men dom kunde väl göra en lite bättre färg UTAN fläckar.. Aah Fast NEJ så blev de ju inte!
Nu ska jag försöka göra något åt den här snygga frillan sen ska vi dra oss iväg till mottagningen! :D

Snart sommarloooooooooooov!!

Härlig soldag allesammans! Satan i gatan va det börjar nalkas sommarlov nu! Inte alls långt kvar och nu när man inte gör ett piss på lektionerna är det bara CHILL!! Idag ska jag på Studentmottagning hos en kille jag knappt känner! Kanon kul , bara man får bra me MAT och DRICKA så är jag nöjd som satan :D Nu sitter jag, mammsen och pappsen och dricker skumpa och äter oliver! LATER BABES!
GODIS!

Hur kul har jag egentligen?! Vi gör inget ...

bild0161 (MMS)

Hur kul har jag egentligen?! Vi gör inget på lektionerna och jag vill ut till solen! Varför sitter jag här inne för och gör ingenting! :o


Godaste glassen! Men man måste låta den sm...

bild0160 (MMS)

Godaste glassen! Men man måste låta den smälta lite sen är den helt oslagbar! LOVE IT <3


Lång dag på salongen! Ja vart klar ungefär...

bild0157 (MMS)

Lång dag på salongen! Ja vart klar ungefär 6 så de va inte mycke till shopping för min del.. Jag träffade upp jennifer och lotte i kungsträdgården och "smakade lite på Stockholm" sen kom oscar och då åkte vi till söder, så nu sitter vi i vitan och kollar på parkteatern och väntar på maria och italienarna:-D


LÄSKIGT!! :O ...

bild0149 (MMS)

LÄSKIGT!! :O Nu sitter jag här på salongen och blir dragen i håret! Dom har ingen koll alls och jag är RÄDD, de kommer typ sluta med att jag ser ut som fan eller att jag gör allt själv! Just nu fattar jag ingenting! :O


Morsning korsning! Nu ligger jag i solen o...

bild0146 (MMS)

Morsning korsning! Nu ligger jag i solen och väntar på att min härliga kusin ska ringa och säga att hon är vaken! Sen ska vi in till stan och shoppa slut alla pengar vi har! De kan faktiskt bli riktigt trevligt! :D Ja ska försöka va lite duktig och ta kort på allt ja köper och lägga in på en gång, så håll utkik, idag kan de komma kläder! :-D


Glass i stora lass! Sitter i solen i gamla...

bild0140 (MMS)

Glass i stora lass! Sitter i solen i gamla stan och blir tjockis! Va hände med dieten egentligen!


Ögonfrans och bryns färgning på menyn nu!

bild0138 (MMS)

Ögonfrans och bryns färgning på menyn nu!


Soooool! Sitter i solen med 3 grisar och ä...

bild0137 (MMS)

Soooool! Sitter i solen med 3 grisar och äter glass :D och så försöker vi plugga men ingen av oss förstår! Kanon! Solar istället och tänker på härliga tider!


Lockar! :D

Ja sådär ja 75 timmar senare va man klar me håret och allt de andra! Skulle egentligen pluggat men kom fram till att jag hade glömt allt i skolan.. My bad! Men men jag klarar mig nog fin fint iaf! Nu ska jag bunsa i säng och lyssna på BRA jäkla musik! SOV GOTT!
Väldigt mycke lockar nu.. får se hur bra de hänger ut sig tills imorgon.. Slutar väl med att jag sätter upp håret i en jäkla tråkig toffs i iaf!

Sminkningarna

Mina fina sminkningar idag blev suberba! Fick MVG på dom båda och Nathalie blev jätte nöjd! Jag har gått runt med min "festsminkning" hela dagen så den ser inte så bra ut längre men när den precis va klar vaden grym! ;) Nu ska jag försöka göra nått kul med mitt hår sen ska jag plugga! LATER! :D
Man ser ju inte så bra nu, men snyggt vart de! Gjorde en svart sotning med metalllik grön :D KANON KUL! 5av5 toastar!

Ny klänning! Haha brorsan va på skiva för ...

bild0127 (MMS)

Ny klänning! Haha brorsan va på skiva för ett tag sen och skulle klä ut sig till tiger med en zebra mönstrad klänning! Gulligt ;-) sen kom jag på nu idag att den va ju skit snygg med ett litet skärp i midjan! Alltid kul med nya saker! :-D


God morgon! :-D Nu sitter jag på bussen ...

bild0120 (MMS)

God morgon! :-D Nu sitter jag på bussen på väg till skolan, ja fick lite sovmorgon iaf! Men om jag skulle vart klar me allt skulle jag börjat 2! :-( usch känns jobbigt att åka till skolan när jag vet att så många ligger hemma och sover! Men som tur va ska jag bara göra roliga saker, börjar med att sminka en dags sminkning på Nathalie sen en fest sminkning på mig själv! Tänk dom stackarna som har prov eller nått annat hemskt! Bilder kanske kommer sen om jag blir nöjd, så håll utkik! ;-)