Wiiiie! Jag har precis fått se hela Stockh...

bild0115 (MMS)

Wiiiie! Jag har precis fått se hela Stockholm från nya vinklar! :D kom nyss in från en fartfylld runda runt hela Stockholm! Har åkt motorcykel med morbror :-D De va faktiskt de roligaste på länge vill jag lova! Men jäklar va fort de kan gå, hastighets mätaren stod på 80, 85, 90, 95, 100 och sen så våga jag inte titta längre så sista vägen på motorvägen blundade jag! (a) Nu ska jag dricka te! :) (alla datorerna här hemma har sagt upp sig för dagen, jäkla tur att jag har min super nokia så jag iaf kan smsa!) PUSSSS


Dagens middag! De är inte alltid kul att l...

bild0108 (MMS)

Dagens middag! De är inte alltid kul att ligga in.. Men snart är de sommar och jag hoppas de lönar sig! :p


Ny tränad och pigg! :-) jag har nyss...

bild0105 (MMS)

Ny tränad och pigg! :-) jag har nyss varit och tränat, byggt på mina bitiga armar alltså ;-) nu sitter jag och väntar på min mammi som ska byta lite grejer hon fick av pappsen igår! Sen blir det en vanilj frappino och hem färd till den stora efter längtade duschen! :-D


Resultatet på sminkningen. ...

bild0098 (MMS)

Resultatet på sminkningen. Vi hade fokus på ögonen och de blev så här :)


Sminkning! ...

bild0093 (MMS)

Sminkning! Blir "festsminkad" av Tea Just nu ser jag bara död ut men resultatet kommer sen :-D


Hur härligt är de inte med sol? Ja och Azz...

bild0090 (MMS)

Hur härligt är de inte med sol? Ja och Azzigato sitter ute och solar. Men hon gömmer sig för hon vill inte bli svart :p haha somliga har de bra! Jag vill också vara svart! Haha :D


Jag älskar mina nagellack! :-D

bild0089 (MMS)

Jag älskar mina nagellack! :-D


Fin fint! :D

Som ni ser så har jag fått en ny dunder fin design :D Riktigt somrigt tycker jag faktiskt. Så det vill jag tacka gulliga Lina för som hjälpte till med den! TACKAR SNYGGING!
Jag kom nyss in, har varit ute med dom små skitarna och nu ska jag måla mina naglar med en GUL färg sen ska jag lägga mig i sängen och kolla en filmis med mina pluppar och sen ska jag drömma om sommaren!!! :D
GULT ÄR INTE FULT!

Usch! Hur äckligt ä...

bild0088 (MMS)

Usch! Hur äckligt är de inte med feta fötter? Jag sitter på bussen på väg hem nu och framför mig sitter en tjej med ett par skor som gör så att hennes feta fötter trycks ut!!! Fy fan, tycker hon själv att de är fint?!


Morsdag

Wiiihiouhjuuu sitter på gymmet och dör av ryggvärk! Nu har jag iaf skrivit ut mitt arbete som skulle varit inne i fredags men det blev knas med datan så det gick inte. Ska snart dra mig hemåt så jag hinner ta en snabb dusch och fixa mig lite innan vi ska iväg och äta med familjen och mormor och poppe och hela klanen, eftersom det är morsdag idag :) GRATTIS PÅ MORSDAG VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! Så ikväll hänger jag och min familj på söder I think!



Bästa mammi och pappi <3 LOOOVE

Soligmorgon!

Vaknar upp av en stor fet hundkyss och med hundkiss i sängen! KANON KUL!
Men som tur va fick jag frullen serverad ute i solen :D Nu ska jag städa mitt rum som ser ut som..... Kill me. Sen blir det en sväng till gymmet, bygga bygga bygga MUSKLEEER :D jag har blivit bitig på sista tiden, magrutorna börjar dyka fram och armarna exploderar nog snart! Så ska de va!

Ha det bra i solen nu då när jag tvingas vara inne och städa...





Lutten och jag för ett bra tag sen!! :D

HAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHA, Såg nyss inlägget Luca skrev, som jag tror ni alla förstår så var det en härlig myt av min kära vän! Han skulle gärna velat att det va så men tyvärr så har jag inte kommit till det stadiet än men det lär väl komma snart iaf.. Ni har väl hört att man blir som man umgås.. Passa er!


Själv hoppas jag att jag aldrig hamnar där i röran men man vet ju aldrig vad som händer!!

 

SOV GOTT!


Home

Gokväll på er söta ni!

 

Jag  kom nyss hem från att ha jobbat hos min gulliga mormor nästan hela dagen.  Känner mig trött, slut och till och med lite knasig!  Jag ska snart gå och lägga mig och kika på en film...Jag vill be om ursäkt för den dåliga uppdateringen  idag, men somsagt så har jag haft fullt upp men lovar att bättre mig. Som ni ser så är det alltid helgerna som kör ihop sig men jag ska försöka skärpa mig med de! Men imorgon ska jag försöka få det bli bättre, I promise.

 

 

 

Nu ska jag ut me mina små knuttar.


Uthängd

Hallå!
Det var jag som blev uthängd i veckan. smset! vafan komigen nu, klart att man måste kunna vara lite öppen. Ni ska veta att Cornelia, hon är precis likadan. Här är ett sms jag fick imorse:Hej Luca! vet du att jag rev mig idag när jag skulle torka mig :p haha sjukt va! vad gjorde du igår? <3.
Mitt svar: Nice, så det ska va! :D

Arrividerci! :D


TRÄNINGTRÄNINGTRÄNING

Nu sticker jag och bygger på mina kralliga armar , inte för att det ser ut att behövas men det kan ju aldrig bli för mycket liksom ;) LATER!

Stupid thing!

Citerar ett sms jag fick här under pluggningen av min sjuka vän Luca!

Klockan är 13.31 och jag sitter på toa! :D Vad gör du ikväll? :)

Ja , va säger man liksom? Tack för upplysningen, jag vet inte vad som händer ikväll! :D Själv då?
Det friskade upp minnet totalt när det ploppa upp något sånt där på telefonen! Nu ligger jag här och funderar på va killar egentligen tänker med? Dom måste ju ha hur kul som helst..
Plugget går strålande

Plugget igår gick åt skogen! Men nu gör ja...

bild0086 (MMS)

Plugget igår gick åt skogen! Men nu gör jag ett nytt försök.. Mådde dåligt i morse så jag stanna hemma och nu ligger jag i sängen och ska göra ett nytt försök med plugget! Håll tummarna för mig!


Skorna som kom hem till mig idag :-D ...

bild0084 (MMS)

Skorna som kom hem till mig idag :-D Också mycke snyggare på riktigt men men, där har ni dom :) SOV GOTT MÄNNISKOR!


SKOR SKOR SKOR!!!

Fick hem ett par skit snygga skor idag! :D Ett par svarta gladiator skor fast med högt skaft, as balla! :D Lite utav den romerska stilen faktiskt! Wiiie och sen igår så klickade jag hem ett annat par :D  Svara med kilklack och öppen tå!  BÄSTAAA!! Som kommer till nästa vecka eller nått i den stilen! JAG ÄLSKAR SKOR! :D:D:D:D:D


Dom skickas nu till MIG! :D (snyggare in reality)

PLUGG PLUGG PLUGG

TjulululuuluUU! Vilket knas väder vi har haft idag, i morse va det sjukt kallt, vid lunch vart det soligt sen börja det regna och sen så va de helt ok! Va på "möte" inför jobbet nästa vecka idag. Jag ska klippa mig och färga håret innan så dom kolla va dom skulle göra med frillan och så storlekar och sånt. Blir ju spännande att se hur jag ser ut efter torsdag nästa vecka! Aja nu ska jag ut med hundarna sen blir det PLUGG PLUGG PLUGG! Måste skriva klart  en jäkla story om min "drömsalong"  och det går ju inte att börja! Helt galet va svårt de ska vara! Och den ska va klar till imorgon...
KILL ME!

sooooooovaaa!

Äntligen har jag fått i ordning allt så jag kan sova! Bäddat sängen , duschat och borstat tänderna :D KANON KUL! 5 AV 5 TOASTAR! Teatern va seg och nu har jag ont i rumpan efter att ha suttit still i 3 timmar.. Nu ska jag sova i min ny bäddade säng och drömma om glass! Jag åt för den delen 3 GLASSAR IDAG och jag mår hur bra som helst! JAG ÄLSKAR GLASS! SOV GOTT!

sol, bad och GLASS då är de fan sommar och Cornelia ÄLSKARE!

TEATER! ...

bild0060 (MMS)

TEATER! Sitter inne på stadsteatern och kollar på nått helt meningslöst! Vad gör jag här när jag behöver plugga och göra massa annat som är mycke mer nödvändigt! Ja ni ser ju hur kul vi har, Gato och Habbibi ÄLSKAR DE HÄR!


SMS-inlägg

bild0027 (MMS)


God natt!

bild0058 (MMS)

God natt!


Några bilder från Fredagen!

Lyckad dag? Nej, Seg som en vanlig måndag men riktigt soligt solhumör fick de bli idag.. de skulle ju regna men nej nej här är det SOL! Glassigt! Aja bajs på de.. tråkigt är de när man vet att det är ksola dagen efter när man ligger här i sängen och bara hoppas på att man ska vakna upp och höra nån säga, - FY FAN VA SKÖNT DET ÄR MED SOMMARLOV! Men nej inte än , vi måste lida lite till och bara för att jag trodde allt de jobbiga va över kom jag nyss fram till att det bara hade börjat! JAG HAR JU ALLT JOBBIGT KVAR NU ... :(:(:( BAJSKORV OCKSÅ! Ja som redan hade lagt upp grillorna på hyllan och börjat "sommar träna" för nästa säsong! Men nejnej de gick ju åt skogen!!! Som tur är har jag sov morgon i morgon!
Några härliga bilder från  fredag med klassen!

Tillbaka i skolan.. ...

bild0028 (MMS)

Tillbaka i skolan.. Nu är jag i skolan igen, utan boxningshandsken, tjoho vilken frihet, men jag känner mig helt handikappad och jätte töntig men men. Jag har bild nu fast jag orkar inte börja på min orm jag ska göra me gips, nu när jag äntligen har fått ta bort mitt! Plus att de inte är nån idé för vi slutar om 5 minuter! UT TILL SOLEN!


Hann ju inte skriva nånting innan den är...

Hann ju inte skriva nånting innan den är konstiga mobilen skicka iväg bilden! Jag är iaf på sjukhuset nu, har precis tagit bort stygnen och nu känns de som jag inte har nått lillfinger längre! Men de sur tydligen bra ut och de kommer bli superb! :-D


Dåligt av mig!

SORRY MAAAAN! Jag har inte haft tid helt enkelt. Vart en jäkla myshelg för min del! Ska bli en bättre grisbloggare i veckan! Nu när jag har den sämsta mobilen i Stockholm så går det rätt segt med uppdateringen! Men som sagt ja ska skärpa mig.

Imorgon ska jag till Farbror Doktor igen och förhoppningsvis få bort boxningshandsken som dom promt skulle få på mig, kunde dom inte gjort nått lite större så de syns lite mera? Fan de va väl onödigt att använda hela avdelningen på mitt LILLFINGER! Aja sånt är livet, nu hoppas jag bara dom tar bort de så jag kan bli fri och så sola bort "gipsbrännan" jag har skaffat mig den här helgen!  Har ju varit världens kanon väder! Hoppas alla har tagit vara på det för nu ska det blir REEEEGN!! :(
FÖR DEN DELEN SÅ HAR JAG VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS, VID NAMN ANNA NILSON SOM JAG SAKNAR SOM FAAAAAAsiken! Längtar tills vi ses, då blir det ett jäkla stohejj i Stockholm!

Saknar min Iphone :(:(:(

Va hände med alla mobil inlägg?! JO så här var de, min älskade bästa vän Iphonen dog igår :'( så jag blev tvungen att lämna in den så fort jag kunde för att den inte skulle försvinna förgått!! Nu går jag runt med en ful jäkla Nokia som jag inte ens vet hur man sätter på knapp låset?!!! FAAAN jag saknar den så mycket redan och jag ska inte få träffa den på 2 hela veckor! :'(  Aja nu har jag iaf min underbara Andreas som tröstar mig när jag mår som sämst! mohahah Vi ligger på altanen och solar och väntar in Mielutt som ska komma hit och mysa med oss ikväll! :D Nae nu ska jag ut och fånga dom sista sol timmarna PUSS OCH KRAM NEGERBARN!
Saknaden är ENORM!!

Lärt mig nått nytt! :D

Nu är de dags för lilla Cornelia och hennes små hundar att SOVA. Har varit en sjuk lång dag för mig och nu är jag helt slut körd.. Jag ligger i sängen nu helt utmattad och halvt överkörd och bara längtar efter att komma in i drömmarnas värld, men ändå vill jag inte somna för imorgon har jag Nationella i matte och de säger ju sig själv hur det kommer gå... Cornelia+Matte=DÖÖÖÖÖÖÖÖ! Men men jag gör det bästa av situationen och ler iaf! Det är ju faktiskt HELG imorgon och det kan man ju inte göra nått annat än att le åt! :D JIPPPIE! Imorgon blir det hel dag i staden med min underbara klass MOHAHAH och eftersom jag har förstått mig på det där med "mobilblogg" så kommer jag överdriva med de imorgon! :D  Sätter på mina nya grejer imorgon som jag fick i mitt paket idag så ni får se de när jag vaknar imorgon! :D SOV GOTT!!!
Jag vill ha "riktig" sommar och min UNDERBARA ANNA! Jag saknar dig!

Tränat! :D  Sitter i bilen på v...

img_4264 (MMS)

Tränat! :D  Sitter i bilen på väg hem från en timmes cykling! Känns kanon nu men kan ju lova att jag va döende på cykeln! Men nu efteråt känner jag hur jäkla bra jag är (ibland). Nu ska jag hämta ut ett paket från Nelly som kom idag :D  spännande! Sen blir de grillat med grekisksallad! :D shulululiluuu så länge!


Pusssssssssss!! 

Sötaste ungen, klart man blir glad efter en aptråkig dag i skolan!


Hur kul har vi egentligen i skolan?! De ka...

img_6807 (MMS)

Hur kul har vi egentligen i skolan?! De kan inte vara tillåtet att vara i skolan när de är så här fint väder och såhär varmt!!


Telephone

Vad hände där egentligen?

VÄRLDENS BÄSTA MAMMI OCH PAPPI!!!

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE! Efter regn kommer SOLSKEN!
Kom hem efter en seg jäkla dag i skolan, alla lämnade huset och jag va själv! Kan de bli roligare? NOPE
Men när dom kom ut så knackade mammi på min dörr och sa gå ner i hallen och leta efter nått kul! Så ja sprang ner och leta, och va hittar jag!!! EN KAMERA!!!!! En Samsung ST500 flyttade just hem till mig och hur glad är jag?! :D:D:D:D:DD:D:D: SKIIIIIIIIIITT GLAD! TACK TACK TACK TACK VÄRLDENS BÄSTA FÖRÄLDRAR!
LOVE IT!!

Ridin SOLO!


SOV GOOOOOOTTTT!

Tululululluul!! Kom nhem för nån timme sen.. Vart en lång dag för min del. Börja lite tragiskt men det va så sjukt fint så jag får tårar bara av tanken! Efter matchen vart det tröstätning, vi köpte glass och satte oss på ett mys ställ på söder. Sen skulle Jennifer och Oscar på AIK match och alla nadra skulle hem till oss så jag och Ollie följde me dom.Jag och Jennifer hamnade nog lite galet.. Blev dränkt av öl, retad för min hand och döv! Kanon ;) Men de va mysigt iaf... Nu ligger jag i min säng, med mina söööta bebisar och ska sova!! Imorgon är en ny dag med förhoppningsvis ett leeende på läpparna! SUSSA SÖÖÖTTT!!


Jag var verkligen hemma! Det va så rätt för mig det här! NOOOT


Nästa gång..

Ingen skola, WOW! Nej men helt ärligt är idag en sån dag där jag VILL gå till skolan för att slippa all, sorg, smärta, alla tårar och allt som kommer dyka upp. Jag vankar fram och tillbaka och försöker komma på varför, varför man måste dö, varför alla människors liv har ett slut! Jag tycker det verkar så onödigt och jag hatar att det verkligen ska ta slut för alla någon gång!

Jag minns dagen som om den var igår, vi pratade, du sa åt mig att jag måste ha på mig en färgglad mössa för att du skulle se mig bättre nästa gång , jag skrattade och sprang iväg till båset där vi stod, jag och pappa, där ifrån såg vi dig rakt framför oss. Du fanns där, du log, du hoppades och du visst allt dom skulle göra för att vinna matchen! Några få minuter senare var allt folk i hela ishallen samlade framför min synd till andra sidan, där du satt! Jag försöket se mig omkring för att förstå vad som hände, jag fatta ingenting tills mamma skrek CHRISTIAN, pappa hörde ingenting men jag sprang, allt va jag kunde och skrev FARFAR NEEEEEEEJ!!!! Jag va upp på läktaren på andra sidan på noll tid, jag såg människorna, jag såg den "rädda blicken" i ögonen på alla runt omkring, jag såg någon som satt över dig, sen såg jag dig. Du låg där, jag grät, tårarna bara sprutade och jag skrev, fan nej varför farfar snälla nej för helvete det är inte sant nej nej nej nej nje, allt flög ur mig samtidigt som tårarna aldrig slutade rinna utan dom vart bara fler och fler..  Ambulansen kom och förde iväg dig, jag hade hoppet uppe för dom sa ju att dom hade fått puls på dig, dom sa att vi göra ALLT!!! Men va fan hände! Inte ett skit kunde dom göra, allt hände på sekunden då du föll, ramla omkull och när jag satt på andra sidan och funderade ut vilken jävla mössa jag skulle sätta på mig nästa gång för att du , för att du farfar skulle se mig!!!
Det hände i en ishall, det gick fort, du slapp lida och du togs emot med kärlek. men på något vis var det en bra dag men alltid tycker man att det är för tidigt och helt förjäkligt!!
Jag kommer alltid minnas dig min underbara, knasiga, roliga, bästa, munspels Farfar! Du finns alltid i våra hjärta men också alltid med oss. JAG ÄLSKAR DIG FARFAR! Nu och för alltid!!

Promenixaren Cornelia!

Goddagens! Gårdagen slutade på grodans dansgolv med ida och sen blev jag hem skjutsad av världens bästa Chribba! Det tackar jag för med kärlek! :D

Idag har jag varit med min mami och papi hela dagen på vift i stan, forum, på gymmet och lite överallt! Men nu är jag hemma fast tänker springa iväg från det helt OTROLIGT stökiga rummet jag har! Jag behöver verkligen rensa, tvätta och göra allt man kan med alla mina kläder och sen fixa mitt rum så det lyser när jag kommer in! för nu ser de verkligeln för jäkligt ut!!! Men istället för att tänka på de så ska jag gå en lång promenix med min vän Luca, vi ska prata om det härliga vädret och hur bra det är att promenera!

LATER! ;)





VattenKRIG!

Årets första vattenkrig, Check! Solen är ju bara för jäkla härlig ibland alltså! Men de kan bli lite varmt men då styr man bara ett trevligt vattenkrig så blir allt betydligt mycket skönare! :D Jag, Mielutt och ChillARN. Stackar ChillARN kunde inte försvara sig så hon förlora sen kom soppan Mielutt och självaste Cornelia Styf själv vann ju SÅKLART! Någon som trodde nått annat?! NEJ jag förstår de!!!
blötast vinner väl? :O

promenix 06:24

JUSTE!! Jag va värsta duktiga bruden imorse! När jag blev väckt av hundarna vi ungedär kvart över sex så blir jag ju tvungen att gå ut me dom en sväng på baksidan, men då när jag kom ut så såg jag SOLEN!!!! Så ja lät dom göra sitt sen satte jag på mig lite kläder, ett par sköna skor och sjukt bra musik i öronen på högsta volym! Sen tog jag mig en en timmars promenix med solen!! :D:D:D Själv tycker ja att jag va riktigt duktig så jag va bara tvungen att dela me mig det!
Nu ska jag ut i SOLEN igen!! BYE!





Ska bli brun igen!


SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

SOMMAR, SOL OCH PIKNICK PÅ GRÄSMATTAN!!
ja hade fullt upp med att göra brownies me Mielutt igår innan Hannah , Jacob och luca kom hit och kolla film och åt chips! :D så hann inte me nått skrivande. Innan Mielutten kom till mig va jag i forum med Mammi, Kinna och Oliver, jag hittaade ännu mer saker som ska fylla min "VÄLSTÄDADE" garderob! Jag måste verkligen göra nått åt den snart men inte just NUUUU för jag och Mielutt ligger ute i SOOOLEN!!!!!!! och har piknick, solar, lyssnar på tung musik och bara NJUUUTER av det härliga vädret vi har fått idag!!
TREVLIG SOLDAG SNYGGINGAR! :D


Pimp my gips!

Min kusin är tung på att skriva coola texter, de började en sommar för många år sen då hon villee lära sig de, jag ville så klart också lära mig, men de gick inte lika bra för mig som de gick för henne! Nu är hon sjuuukt bra och har gjort as balla grejer som hon har satt upp i sitt rum hemma! jag är riktigt avis faktiskt för jag vill också va så braa! :(  Men eftersom hon är världens BÄSTA kusin så brukar hon göra coola bilder till mig :D Och nu hade hon lite tråkigt så hon började pimpa mitt gips men hann inte så mycke för hennes pappi kom och hämta henne!

NEW MOON

HOME SWEET HOME! Nu är jag hemma igen och kussen fick jag med mig på kööpet! :D KANON KUL! :D Vi fick båda hem oss massa nya prrylar hem från staden och nu tänkte vi kolla i min garderob ifall hon hittar  nått kcul där hon vill ha! :D Sen blir det NEW MOON som spelas på min tv här hemma! TUHUHUHUHULLULULULLLUUU

BIG HAND

MOOOOOOORNING EVERYBODY!
Nu har jag och mitt finger äntligen vaknat från dom "höga"!! Vart en brak operation igår för lilla fingrets del! Hade sjukt ont när jag "vakna" så jag fick morfin så fort jag rörde på mig, så igår va jag en hög liten dam! Jag sov nästan hela dagen för jag va helt sänkt! Men nu har jag vaknat och nu är jag på så bra mode ja kan vara tror jag, men lite ont har jag fortfarande och lite seg är jag också. Men jag ska iaf dra mig till min kusin i stan ( om jag får på mig några kläder) så ska vi fika och kolla lite affärer! Jag som hade tänkt shoppa lite idag får nog tänka om för jag kan ju inte pröva kläder med den är handen.. KNUZZZ!


Handen passar ju utmärkt till allt!!

MIN MAGE SKRIIIKER

Min magen skriker som en apa efteer GLASS GLASS GLASS!! och ja får inte ens kolla på glass :( Och jag var tvungen att ta bort min percing tydligen så nu ser min navel helt mongo ut! Jag börjar bli mer och mer nervös!!!! snart svimmar jag säkert och de skulle ju inte alls va en höjdare!! AJa nu stäreessar jag bara upp mig själv måste gå!
Kan va det fulaste på länge?!

Timmen tickar neråt..

Nu är det inte långt kvar, jag har precis duschat för trettioelfte gången och nu är det bara en gång till sen när jag är på sjukhuset. Om jag är ren nu alltså! Det är helt sjukt att det ska behöva va en sån här process bara för mitt tulliga finger som ska dö snart :( Och att jag inte får äta heller!!! JAG VILL HA GLASS!!  Kommer faktiskt sakna det lite.. Va ska jag skryta om nu liksom? Men det ska väl ändå bli skönt att se lite normal ut för en gång skull och slippa få kramp så fort man anstränger sig lite! Så några fördelar har den här operationen som tur va! :D
Massa pussar till mitt finger! HEJ DÅ!

Är det ett skämt eller?! :O

Solen skiner himlen är blå, ÅÅÅH va det är skönt att leva då!
Jippie!!! Idag har varit en härlig dag. Den började med att jag tog mig till skolan med solen skinande i ögonen på mig sen så åkte jag mig in mot Stockholms Stad, "pluggade" fika och kikade i lite affärer! Kändes som att jag kom hem rätt tidigt eftersom solen fortfarande strålade!
Nu ligger jag här i min ny bäddade säng! Alltså jag trodde det va världens skämt när jag såg lappen jag hade fått av sjukhuset som jag är tvungen att följa STENHÅRT annrs blir det tydligen ingen operation! Så när jag kom hem idag efter att varit iväg så började de! Ta bort lakanet och bädda om så det blev nytt och fräscht, sen så började första duschen... Duscha med typ desinfektionsmedel på hela kroppen plus HÅRET! Just nu luktar jag inte godis alls! Och snart måste jag duscha igen.. Och imorgon efter helvetet i skolan (np i matte) så måste jag göra samma process igen plus att när jag kommer till sjukan imorgon måste jag DUSCHA igen!! Och varje gång efter jag har duschat är det RENTVÄTTADE kläder som gäller!! Är det nått skämt eller är det så här det ska vara när man ska operera ett litet jäkla LILLFINGER?! HAHAHAHAHAHAAH Världens skämt känns det som tycker jag men jag följer det jag måste och fortsätter duscha!
Sen hade jag planerat att lägga mig i min ny bäddade säng och dra på en mysig film och somna!
Hörs av en Hög Cornelia imorgon efter operationen! Simma lugnt så länge handsomes! ;)
Finaste Frillan fick jag idag av Louise på frisörlektionen! TACKAR!

Ny badad och super fin!

GODKVÄLL!
Nu har jag badat och fixat ordning mig får sängdags! Jag är jätte trött men orolig för min dröm som är ute så jag måste va vaken tills jag får prata en sväng, annars kan jag inte sova i lugn och ro! Så jag tänkte slå på en skön film och vänta på mitt samtal sen ska jag sova som en STOCK! 

(På onsdag ryker mitt cpfinger!!! Jag ska operera mig och inte få ha kvar de längre :( ja känner redan längtan fast ännu mera smärtan!!!  Jag kanske inte vaknar?! tänk om jag inte gör det! Va händer då liksom?! damn jag är faktiskt lite nervös nu! Men men de går förhoppningsvis bra! Innan jag ska göra det kommer jag ju dö iaf de så de spelar ingen roll! Har nationella i Matte och jag fattar inte ett SKIT! SUCK ON THAT! men ja bryr mig inte..) SOV GOTT!!! 

Snygg frilla innan ja badade! Nu är det tyvärr platt och tråkigt igen!

HUND-fika!

GODDAGENS ALLA SJUUUKT SNYGGA LÄSARE, SOM HÅLLER SIG KVAR! VÄLDIGT MÅNGA GULDSTJÄRNOR I KANTEN TILL ER!

Idag har jag varit i stor staden med mina lilla Chanel för första gången! Chloé fick stanna hemma för det gick inte att ta me båda, skulle nog ha blivit kaoos! Så jag och Chanel mötte upp hennes bror Cezar och matte Frida plus Michelle och hennes söööta tulle Kurre! Vi åkte till Himmelska Hundar, ett kaffé där hundarna får springa lösa och har sin egen meny! Jätte mysigt hade vi! Men sen stängde dom där då åkte vi och satte oss ute på ett annat ställe och NU så är vi hemma :D Jag ska lägga mig i badet och ha de bra ett tag nu sen ska jag äta! Vi deffar här i den här familjen så det betyder riktig hård satsning till sommaren 2010! De gillar vi! ;) SIMMA LUGNT!


Lilla skruttan Chanel va me den här gången, nästa gång får de blir den andra tokern!

Söndag- KAN INTE HA KUL

Va händer med Cornelia Styf?! Kan hon inte ha roligt längre? kan hon inte le eller skratta? VA FAN ÄR FELET?! Helg vare ja.. Va gjorde jag? va på konsert med min underbara kusin försökte ha kul men kvällen slutade ändå lika dant som alla andra kvällar dom senaste dagarna fyllda med tårar i ögonen. Jag trodde verkligen att jag skulle klara de här men det går ju bara åt HELVETE! Va gör jag egentligen? Ingenting för jag kan inte ha KUL!!!! Så helgen va åt skogen.. Nu ska jag TRÄNA! Kroppen håller verkligen inte till sommaren för jag har hör att den blir HET i år.. Så på med löpardojjorna nu för fan och spring tills ni spyr för det ska jag göra nu!

Where is the HAPPY girl?

När man egentligen sover..

 
 Taylor Momsen                                                          Kristen Stewart



KOllar jag på brudar och bara dräglar! Va tänker killar på egentligen när dom ser en sån här brud!!Nej men helt ärilgt, vad mer behöver jag säga?! Jag vet att min mun inte går igen iaf.. Tänk om man såg ut som en utav dom här bruttorna då skulle men ju redan vara KLEAAR! Sjukt jävla snygga är dom båda två och jag skulle gärna villja ha lite skönhet från dom för att jag tycker dom har nästan lite FÖR mycke! Eller? Äsch det här gör inte humöret bättre... Nu känner man ju bara sig ännu fulare och ännu mera värdelös! :( KANON

Lady Gaga!

Fuck hela livet just nu vill jag bara börja med att säga! Men jag ger fan inte upp! Aja skit samma.. Imorgon är en  ny  dag och jag ska på GAGA med min underbara kusin! Jag hoppas verkligen att hon kan ge mig tillbaka det där leendet  på läpparna jag hade häromdagen för just nu kan jag ju bara säga att det inte ens finns på världskartan , men det brukar hon ju vara kanon bra på så det kan nog inte bli helt omöjligt iaf!!(förhoppningsvis)  Jäkla helvetes ap skit alltså! Jag som hade planerat hela min helg och på två minuter va allt förstört! :'(  Sånt är väl livet och det är det man får leva med men just nu känns det näst intill omöjligt!

Sov gott gott  folk imorgon är det fredag, de vill säga HELG och jag ska visa vad HELG är!!!

Va hände?

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Onsdag 5 maj!

Sovmorgon är något som uppskattas väldigt väl av mig! Jag kan sova längre, jag har jätte massa tid på mig! jag kan till och med hinna med ett litet tråkigt inlägg i min fina blogg också! Men det blir inte världens grej för bussen går om 9 och jag måste ut med mina hundar först! Idag efter pluggert ;) ska jag klippa min fina vän mielutt! hon ska bli korthårig! Från att ha hår till rumpan typ ås ska hon klippa de :O Jag som har sparat mitt hår hur länge som helst nu tycker att det börjar kännas tungt! Aja det kommer bli skit snyggt tror jag :D Ha en trevligt ONSDAG allesammans!



Nu glider jag iväg till busesn med mina snabba brillor och ett leende på läpparna! Får se hur dagens min slutar!
simma lugnt allleman!


Fullt ös medvetslös!

Nej inte riktigt! Men nästan , idag har jag haft fullt upp hela dagen så jag har knapt hunnit me mig själv och mitt egna liv! Hade dom sista nationella i engelska idag, NO COMMENTS.. Det är väl det enda jag kan få ut mig just nu! Nu är det bara sova sova sova som gäller för min del för jag dööör nog snart om jafg inte sover!!

Det enda bra av mig idag är att jag har tagit mig tid (5timmar) och algt upp bilder från våran Thaisemester så det är bara kolla fejjan nu alla glada! http://www.facebook.com/profile.php?id=725702197#!/album.php?aid=169548&id=686715888   





SOV JÄVLIGT GOTT NU ALLESAMMANS! PUUUUUUUSSSSSSS


SNIPP SNAPP SNUT SÅ VA DAGEN SLUT!

Mysig middag med mina undeerbara släktingar på Thaiboat! Nu ligger jag i sängen färdig fixad och klar för att SOVA! Imorgon är en ny dag och jag vill faktiskt hoppas på att den blir bättre än den här dagen! För idag har det inte alls varit en kanon dag TYVÄRR! Men nu ska jag sova så jag förhoppningsvis vaknar upp med ett leende på läpparna och att min dag blir BÄST! SWEET DREAMS!

Thailand 2010 , Take me back!

Barnvakt!

Sitter hemma i soffan hos mina "barnvakts" barn och väntar på att jag ska bli hämtad! Fast det är inte förns klockan sex så jag kanske ska sluta tänka på det så tiden går fortare,.. Efter jag har varit här så ska jag och mammi på restaurang med mina kusiner! För pappis bror fyller år men pappi kan tyvärr inte följa me för han har träning. Så det blir jag och mammsen och mina underbara kusiner! När jag kommer hem så blir det en promenix sen bums i sägen! För imorgon har jag nationella i engelska och det kommer gå åt skogen känner jag redan nu! Men jag håller humöret uppe iaf! Trevlig måndags eftermiddag gott folk! :D

Supersöta Ella! (en utav dom tre söta SKIT ungarna) :D


ANSIKTSMASK OCH ANNAT SMASK

Mysig kväll, Efter lång promenixen blev det ansiktsvård och film mys! Maskerna på i 15 minuter sen använde vi mielutts nya ansiktsvatten och hennes nya "anti shine" kräm! :D Super snygga satte vi oss i soffan och kollade på en film som mammi hade med  sig hem från affären! Och nu är det bums i den  ny bäddade sängen! SOV GOTT!
Snygga som få!

LÅNG PROMENIX

nu sitter mieluut på min rygg och vi är redo att gå på långpromenad. mamma, pappa, ollver, vi och vovvarna. vi ska gå i rask takt säger kribba. och ikväll ska vi kolla på en film allihopa. myskväll!
föresten, jag hoppas att ni kollar på humorgalan för varenda unge och skänker en slant för det har vi. nu ropar gåredo folk och lutten mosar mig.





Kalas dag :D

Dagens händelser!
Vi vaknade med hundbajs i sängen och blöta kyssar från mina småttingar! Kan man få en bättre morgon? Klockan va ungefär halv 11 och klockan 12 va vi bjudna på KALAS hos min supersöta kusin Lova med skattjackt och glassbomb! :D Men innan vi skulle till henne va vi tvungna att åka till forum och köpa en lite present till den lilla busungen. Sen efter kalset åkte vi till forum ett tag , Mia-lie köpte ett par super fina Chinos och jag köpte en skön hatt och en klänning och så köpte vi en varsin ansiktsmask så nu ska vi duscha och ha ansiktsmask och måla naglarna! TJOLULULULULU SÅ LÄNGE!


 


 Grattis lillskiten 6år!


Kanon dag!

AAAAAAH! Igår efter matchen träffade jag Mia-lie! Vi skulle äta lite mysigt restaurang men det slutade med att vi åt i kungshallen! KANON! Sen efter det mötte vi upp Fredrika och gick till Café 60 och tog oss en mysig kvälls fika med filtar och gott kaffe! MEN! När vi var på väg hem fick Mia-lie världens ryck och ville klippa mig!!! Det slutade inte lika bra som det började... 

Resultatet av klippningen:
Före:                             Efter:
         




LG Hockey games!

Drar mig iväg till mig iväg till Globen med familjen och kusinerna! Ska kolla Sverige - Ryssland (tror jag att det är)  och äta goda wraps! mohaha bara för att gotta mig, inte för hockeyns skulle alltså! Sen är det alltid ett STORT plus när man får träffa bästa kusinen Jennifer! :D

KUL JUL!

Tråkig dag igår blev de! Släkten kom (super mysigt) sen blev jag sjuk! (super tråkigt) Så jag la mig i sängen redan vid halv 10 och bara tycket synd om mig själv! Roligt att vakna upp halv 7 imorse utan röst också! Det vart en STOR kopp te nu på morgonen och massa härlig pussar av mina bebisar! Men det ändrade ju inte riktigt känslorna för det. Va FAN ska jag ta mig till ? just nu önskar jag bara att jag kunde försvinna, slippa leva och bara va mig själv! men så lätt är inte livet! Man måste ta smällarna och samtidigt leva vidare. Men varför ska just jag? varför just lilla töntiga Cornelia?! varför ska jag va den fega jävla tönten som inte vågar göra nått!!!!! FAN

Ta mig till ROSA MOLN!

I could really use a wish right now

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)