LEDIG!

Dagar som den här förtjänar man faktiskt lite free time! Så skönt är det när man har en ledig dag såhär mitt i veckan och den här veckan är ju nite lång alls! Åker till Stöten med familjen och mina härliga kusiner på torsdag morgon så jag går bara en dag till sen blir de lååång LOV! För efter lovet går jag inte många dagar innan vi drar oss till värmen i THAILAND!! såå sköönt!!! Men eftersom jag ska sitta i bilen i några timmar på tirsdag så behöver jag FILMTIPS!  BOMBA MIG MED FILM TIPS NUUUUUU!!! TACKAR!!





ONE OF A KIND!

Jag har svårt för att släppa och gå vidare med en gång men det är väl så man måste göra här i livet.. Det har nu gått en vecka, sju hela dagar och 168 timmar sen du lämnade oss.. DU kommer alltid att finnas för mig och för alla andra också, du kommer aldrig glömmas bort! För en sån person som dig är inte lätt att hitta! Du var och kommer alltid vara så otroligt speciell för oss alla! Alla har sin egen bild av dig för du var precis som du ville hela tiden, du var helt enkelt dig själv och struntade i vad alla andra sa eller tyckte! Du levde livet som du ville, men det vart helt klart för kort!!!! Det kom så fort så ingen förstod och inte än idag har jag fattat att de riktigt är sant.. Det tog inte ens en sekund innan du försvann och innan allt hände så pratade jag med dig! 5 MINUTER  innan allt förändrades till ett stort svart hål, pratade jag med dig och du var så lycklig! Du sa till mig att jag skulle ha på mig en färgglad mössa så att du skulle se mig bättre nästa gång! Självklart svarade jag och sprang iväg med ett leende på läpparna som sedan 5 minuter efter försvann som nålen i en höstack!  Jag kommer aldrig glömma den kvällen, dom sista orden med dig eller din underbara personlighet! För mig förblir du min FARFAR och jag kommer ALLTID att ÄLSKA DIG!    



GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA KUSIN!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JENNIFER! Idag är de din dag och jag hoppas att den blir så bra som den kan bli efter alla omständigheterna.. Jag vill verkligen att du ska veta att jag alltid finns för dig, va de än är.. De spelar ingen roll om du vill prata, gråta, va tyst, skrika eller vad som helst för jag finns ALLTID för dig! Vi har varandra va de än gäller! och vi klarar oss alltid, för tillsammans är vi starka! För mig är du allt och jag kommer alltid finnas för dig min älskade kusin! GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Du är BÄST!  


Tillsammans är vi bäst!







 (Snyggaste bilderna jag kunde hitta på oss baby ;) haha)

Hel helg med MIELUTT!

GRYMT mysigt har jag haft det dom har två
dagarna med min otroligt söta Mielutt! Igår
vart det mys med choklad och Solsidan, hel skön kväll! Idag har vi gått runt i forum 
hela dagen och kollat lite i affärerna men mest har vi bara gått runt och inte gjort ett
skit! Milli hade fått bröd me sig hem från jobbet så vi gick ut och satte oss i solen på
en bänk en stund och åt lite bröd, drack vatten och pratade i de sköna skinandevädret! Sen kom vi på att vi skulle ut och äta på kvällen så vi åkte hem till mig
för att hämta lite pengar och så lekte vi lite
med dom små busfröna sen så åkte vi in till Staden och åt på Söder! Världens trevligaste servitör hade vi! Många plus till
den där Niklas som han hette ;) Lyckad kväll, tack Milllli

Nu är det dags för lilla Cornelia att krypa ner under täcket och komma till drömmarnas värld! Imorgon är den tråkigaste dagen! Men jag ska försöka göra den till något bra! Hockey match är iaf spikat! ;)



Massa god natt pussar från mig!


bra början!

Härligt de är när man bara går och går och aldrig blir trött!! 1 timmes promenad kändes som en sväng runt huset liksom! Känns skönt att det är så lätt redan från början! :D Nu är de det som gäller varje dag!

Dagens!


DAGENS
Humör:  Happyface
Gjort: Varit i skolan, fått ångest över allt klädöverflöd och lekt me dom små!
Planer: ska gå en LÅNGpromenad!!!
Kläder: Gråa leggings med skinndetaljer, vitt linne, rutig blå skjorta, converse, stor svart halsduk och skinnjacka!
Ser på: gammal bilder
Lyssnar på: kärlek vid sista ögonkastet - maskinen
Läser: dina tankar!
TV: 21:00 Tyra&Bella show
Dricker: Vatten
Äter: mår illa av nudlarna!
Middag: får se om de blir nån..                                                                                                                   Bästa: Att jag köpte så mycke roliga grejer igår!
Sämsta: MÅR ILLA
Väder: det börjar bli vår...


Nu ska jag ta mig en promenad tillsammans med musiken i öronen!


Ida är en impulsbrud!

God dagens! Kom nyss hem från en seg skol dag. Min lärare sa till mig att jag behövde glasögon! :O fett taskigt bara för att man frågar nått!! Jäkla tant! Men jag har ju alltid velat ha brillor så varför inte! :D Ida fick nått ryck i dag på matten, hon kom på att hon ville tatuera in ett M för sin mammi  bakom örat så vi var på väg efter skolan men sen så blev det ändrade planer! De blir nästa vecka istället helt enkelt!  Nu tänkte jag ta tag i alla mina kläder och städa lite och fixa så det inte ser ut som ett galenskap i mitt rum och i min garderob. Har blivit lite överflöd nu den senaste tiden så de måste verkligen fixas!




Jag är ju ändå ganskA charmig i BRILLOR! ;)


Percy Jackson!

Nu ska jag krypa ner i min säng och kolla klart slutet på Percy Jackson-Kampen om åskviggen. Än så länge har den varit supberb så nu får jag bara hoppas att den fortsätter så! GOD NATT ALLESAMMANS!


Mina nya SKOR!

Tjabba tjena hallå! Nu är jag hemma från en hel dag borta från hemmet! Förs va jag i stan och mös runt med MIELUTT! :D Vi gick in och ut i nästan alla affärer på Drottningatan så det är ju en självklarhet att jag hittade massa nya grejer som ni får se senare. Efter vårtat besök i stan åkte jag till gullmarsplan där jag blev hämtad av min Kungliga fader! MOHAHA Match idag igen, mot Haninge den här gången och självklart vann dom såklart! De går bra nu boys! (bara för att jag är där *blink*) Nu ska jag äta nått för jag har bara ätit en halv macka idag som jag och mielutt delade på när vi fikade vid 5! Så nu blir det FROSSA!! 

Här har vi dom! MINA DRÖMSKOR! Som kommer hem till mig nästa vecka!


ÄLSKAR MINA SKOR!

 

JAG ÄLSKAR MINA SKOR!  Dom nya får ni ser efter mitt besök i stAN! SKA fika med mia-lie! höres sen!!


WIIIIHOOOOO!! :D :D

GODMORGON!! :D De här med studiedagar är något som uppskattas väldigt mycke av mig! Jag älskar min säng när jag får sova tills jag vaknar! Inte för att jag sov så bra inatt men bara känslan av att jag kan ligga där och aldrig behöva gå upp är ju UNDERBAR! Idag är jag superglad!! :D För igår kväll när jag låg i sängen och kolla runt lite på olika sidor hittade jag mina DRÖMSKOR! Jag har letat efter sånna här skor hur länge som helst och nu äntligen hittade jag dom!!! WIIIHOOO!!! HAPPYFACE!  Nu ska jag klä på mig och fixa mig och så sen ska ni få se på mina sjukt snygga skor som kommer hem till mig nästa vecka! :D






SVENSKA SPEL



Svenska spels reklam som går på tv just nu!  Jag blir lika glad varje gång jag ser den lille krulltotten sjunga i Lucia tåget! SJUKT SÖT!

Just nu...





Sitter jag i soffan med mammi, alla 5 hundarna, dricker te och kollar på tv! Ska snart dra på en film och mysa under mitt täcke!


Home sweet home!

Kom precis hem ifårn en snabb sväng från sickla med mammi och bror. Hittade ett par nya leggings och en tröja! Nu ska jag kolla tv hela kvällen och ha de tråkigt när jag egentligen kan ha det jätte roligt eftersom jag är LEDIG imorgon! Men men jag ska göra morgondagen till något roligt iaf! Jag ska nämligen träffa min söta vän MIA-LIE:D
Vet inte riktigt vad vi ska gröa för något roligt, men de kommer vi nog på! Sen på kvällen blir det hockey match igen.. Dom vann ju förra gången jag va där så det är lika bra att jag är där hela tiden nu! :D Jag har blivit en maskot! 




 Söta Mielutt och Lova på nyår :D


Duschen på morgonen?

GOD MORGON! Kom ut från duschen för en kvart sen ungefär och nu är jag på väg att åka iväg.. Bra jäkla gliiid på mig måste jag säga! ;) Men jag vet inte riktigt om det är en höjdare att duscha på morgonen.. Finns många nackdelar när man inte har så mycke tid, man hinner inte torka håret!!Och de är inte helt ok! Va upp och sjöng för broder också men nu sover han igen! haha Ska springa iväg till bussen nu! BYE



GRATTIS 19 GÅNGER! :D


19 ÅR!


JA MÅ DU LEVA, JA MÅ DU LEVA, JA MÅ DU LEVA UT I HUNDRADE ÅR!
Grattis på födelsedagen min SNYGGA BROR!
19 år.. Fan snart börjar du bli gråhårig! men du kommer ändå va lika bäst iaf! Jag skulle kunna va en gullig syster och skriva världens bok om dig men de skulle du nog inte uppskatta iaf så varför slösa mina extra sov minuter på de egentligen? Nja det verkar lite onödigt måste jag tyvärr säga då! 

 Jag hoppas  iaf du får en grym dag med sol och skratt (tillsammans med mig) :D
 
 GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS ,GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS OCH FÖR 19DE GÅNGEN GRATTIS


Love food!

Sådär ja, nu va tyvärr den mysiga kvällen slut för våran del! Känns inte alls som att jag ska upp om fem och en halv timme men ska det va mys så ska de! :D

Började middagen med en macka med skagenröra och handskalade räkor, 250 g var och så lite champagne till det! Sen så vart det fondue till varmrätt, vi "fondueade" eller va det heter, Olika kött, kyckling, ostar, champinjoner, broccoli och lite annat gott! Till det hade pappi gjort skit goda potatis skivor i ungnen och så hade vi massa olika såser till :D LOVE FOOD! Till efterrätt blev det världens godaste glass, BEN & JERRY'S! De åt vi till filmen, som ikväll fick bli Flickan som lekte med älden. Sjuk, hemsk och allt sånt man kan komma på va den men den var ändå riktigt bra! :)  Nu ska jag försöka sova i några timmar.. Blir väckt vid 6 för då ska vi sjunga för min LILLABROR! :D





Myspys med familjen!

Hejsan svejsan! Kom nyss hem från sickla nu ska jag äta 3 rätters middagmed min underbara familj för att IMORGON fyller min söta store bror Oliver 19 år :D GRATTIS i förskott! och sen blir det film mys! Ha´t bra så länge vet jag! ;)





KUL...

Skön match med vinst till VÄRMDÖ! Roligt för minsöta pappi. När vi kom hem blev det hemlagad pizza och stekt banan till efterrätt! MUMS! :D Sen kolla vi första avsnittet av ballar av stål. Jag tyckte den första galningen var bäst iaf! Nu ska jag sova och förhoppningsvis orka upp imorgon och skriva MVG på mitt prov som jag inte har någon alls aning om vad de handlar om... Men men jag klara mig alltid på något härligt vis så de ska nog gå bra! :D  


Dålig uppdatering...

My bad! Sorry för den dåliga uppdateringen! Kände att jag inte hade nått kul å skriva om för jag bara ligger hemma och är sjuk... Känns mycke bättre idag men hostan försvinner nog aldrig... Igår vare melodifestivalen final och den satt hela familjen och kusinerna å kollade på! Va fan tänker ni som röstar me?! Visst hon hade grym röst men hon kommer ju fna inte komma långt i den stora grejen.. OLA skulle vunnit för han va bäst! Men men de är inget man kan gräva ner sig för. .. Idag ska jag kolla hockey (wow!) och plugga om jag får tag i en bok.. Har tydligen prov i idrott imorgon men har ingen bok med mig hem, great success!  Får se hur bra det går för mig med de provet.. Känner att jag är jäkligt dåliga på att planera in när jag ska börja plugga till proven.. Brukar bli dagen innan så får de går som det går liksom..INTE BRA jag måste skärpa mig!!

Nu ska jag fixa mig, klä på mig lite kläder kanske och sen ska jag leka med hundarna :D
 

Dom blir bara sötare och sötare för varje dag!!


Jag vill inte mera!

Nu tycker faktiskt jag att det räcker!! Jag orkar inte mera och jag vill inte mer heller! Jag vill inte vara SJUK längre! Och de känns inte som att det blir bättre heller. Ser ut som en potatis med röda ögon!! INTE OK!
Önskar bara de kunde försvinna nu!

Kul fredag tack vare det här! SOFFAN <3 CORNELIA  och så lite disney på de!


Fuckögoninflamation!


VILL HA!

Filmen va faktiskt bra! Inte den bästa kanske men ändå värd att se! Nu har jag suttit i soffan hela kvällen och dreglat ner den, tack vare en jäkla massa nya saker jag har hittat som jag vill ha! Massa gulliga klänningar, leggings, tunikor och men massa annat men de jag bliv galen i var ju såklart ett par SKOR! As snygga svara skor med guldiga prickar på! Jag bara måste ha dom så det blir att beställa hem dom så snabbt som möjligt! 



  


Hur snygga är dom då inte?!! JAG ÄLSKAR DOM!


FAME!

Eftersom jag är lite efter så har jag inte checkat in om filmen FAME är bra, så det ska jag göra nu! Krypa ner under täcket med lite vanilj te och kolla på den! :) Älskar dans filmer så hoppas den här är bra. :)



Alice in WONDERLAND!



Alice i underlandet! Ja va tyckte jag egentligen om filmen? De va jäkligt synd att jag hade så ont i huvet när jag såg den, eftersom vi såg i 3D så va det galet jobbigt för mig att titta hela tiden så jag fick ju blunda hälften av filmen! Det va lite tråkigt måste jag säga! Men annars tycker jag att den var HELT OK! Men eftersom Johnny Depp var me i filmen så vart den nog lite bättre än va den skulle varit om någon annan spelade "Hattmakaren" som han nu gjorde! Han är ju så grymt cool, han gjorde ju såklart hela filmen, så om ni tvekar över att gå och se filmen så tycker jag i allafall att ni går och kollar på han så kan ni inte bli missnöjda :D

SOLEN ÄR EN HÄRLIG TYP!

Hallo SUNSHINE!

Fy satan va mysigt det är när solen skiner och man kan sitta ute och känna att det verkligen värmer! Inte för att jag orkar sitta ute så länge men 5 min pallar jag iaf!:D

ÖGONINFLAMATION! de är nog nått utav de värsta jag vet! Sjuk jobbigt är det att vakna upp på morgonen och tro att man är blind för man inte kan få upp ögonen! Känner mig helt handikappad när jag ska försöka ta mig till toaletten och tvätta mig i ögonen!! usch usch usch för det! PLUS att jag har skaffat mig världens ret hosta också som bara är där för att göra mig GALEN!! Får liksom inte bort det som kliar så är tvungen att hosta ihjäl mig innan jag kan ta ett djupt andetag!


SJUK SJUK SJUK SJUK!

Fy fan säger jag bara! Krigade igenom hela långa dagen med bio och allting nu går jag under.. Berättar mer om hur jag tyckte bion var och så imorgon just nu vill jag bara sova! Kom hem, gick upp till mammi, la mig i hennes knä och somna... Nu är jag KLAR för dagen!


K.U.L.

Wohoo! Jäkla roligt att vakna upp med världens förkylning, huvudvärk OCH ögoninflamation! Kan ju nästa inte bli värre! Men men jag proppar i min lite alvedon och drar mig till skolan iaf! För jag kan ju inte missa de roliga vi ska göra för en gångskull! Får se hur länge jag orkar vara kvar, det blir spännande!! Ha´t bra så länge vettja! ;)


HOSTA!

Host, host, host! Kan inte SOVA! hosar så fort jag lägger mig som jag vill! Kan inte ligga skönt alls för så fort jag gör det så HOSTAR jag! blääääää! Jag vill sova för jag är faktiskt trött. Men den jäkla rethostan dödar mig!!

Till HOSTAN!


sOv dags för lillemig!

Kul att man stod och frös ihjäl i onödan och inte hade jag nån som värmde upp sängen åt mig när jag kom hem heller! För dåligt! Matchen va ju inge vidare kul för min käre far som förlorade med 2-6... Oliver va lita sur som pappi även fast dom vann men det har han nog rätt till att vara! Aja tråkigt att dom förlora men de är ju inte hela världen! 
Imorgon så blir det en heldag borta från hemmet! Ska först till skolan ett tag (tyvärr) sen så ska jag på modevisning och sen blir det BIO :D Ska se Alice in wonderland 3D med min otroligt underbara klass... Aja för hoppas att bion är bättre än sällskapet ;)

Nu ska jag sova som en stock i min stora säng och drömma om sommar, sol och bad!



SOMMAR!

Hockey!

Nu drar jag iväg och kollar HOCKEY ute på värmdö! HEJSVEJS SÅ LÄNGE!

FRÅGA: Vad är mitt favorit godis?

Ja det va ju riktigt viktigt att veta faktiskt, så ni vet vad ni ska skicka hem till mig när jag fyller år :D Helt ärligt så är jag inte så galen i godis som det kanske ser ut som.. Men något som slår ALLT här i godisvärlden är Marabou choklad! JAG ÄLSKAR MARABOU! Det är något jag verkligen kan längta efter som bara FASIKEN!  Så nu vet ni det, Marabuo är det bästa som finna i godisvärlden!! men tyvärr är det ju även det sämsta också.. Bilr ju smäll fet när jag sitter och smäller i mig 2 STORA chokladkakor helt själv på en fredagskväll! (det är viktigt att det är dom största)







CORNELIA <3 MARABOU





SOLEN SKINER :D

SOL SOL STRÅÅÅÅLANDE SOOOL! Fy va jag har längtat efter de här! Härligt det är när solen skiner och man verkligen känner att den ger lite värme! Kan ju inte bli bättre just nu! GlaD och pigg blir man också när det är så härligt väder! :D SKÖNT! Jag GILLAR solen! TUMMEN UPP!

Provet... MOHAHAA vilket skämt! Nej men så farligt va de nog inte, det gick väl helt ok måste jag säga. Så får helt enkelt hålla tummarna och hoppas på ett G iaf!

Ikväll ska jag kolla på hockey! Värmdö-Nacka. Min pappi är coach för värmdö och brorsan spelar i Nacka så de ska bli lite spännande och se på faktiskt.. Kan ju inte säga att hockey är det bästa jag vet men eftersom det är det jag har växt upp med är de väl de jag får leva med helt enkelt! HOCKEY IS MY LIFE!

Nu blir det DOGFIGHT med som små liven!



Söta lille Cezar med dom STORA öronen!


Övernattning hos BRODER :D

Trevligt att dagen gick från att vara jätte ljus och pigg till att bli ett svart åskmoln när man kom till skolan och fick allt till provet som vi har imorgon.. Ja de säger ju sig själv hur bra de kommer gå!! Men jag har iaf fått hjälp hela kvällen av min bror! Jag åkte till hans jobb efter skolan sen så följde jag med han hem när han sluta för att få lite hjälp med plugget och såklart för att det är super mysigt här! Allt är så snyggt, och han som såklart ska ha allt i de värsta vet hur man planerar en tvåa på 62 kvadrat riktigt bra! :) Oliver kom hit för ett tag sen för han ville också va me, så det blir syskon mys här idag, får se hur vi ska sova sen bara. Så mammi och pappi är helt enkelt hemma själva me dom andra små liven! Stackars dom.. Dom måste ju sakna oss riktigt mycke nu när vi alla tre är borta på samma gång! hahaha
Har nyss invigt hans dusch så nu är jag ny duschad och fin när jag ska sova! Ska kolla igenom allt en gång till sen blir det en låång sömn! SOV GOTT VÄRLDEN


Dagens räddning: AZZI!

Sitter här med mina tjockasöta vänner Ida och Azzi och deppar! Det är liksom som att någon har gått och dött eller nått i den stilen... Men vad som egentligen har hänt är att våran OTROLIGT gulliga frisörlärare är en stor ÅSNA! Hon ger oss saker idag som vi ska ha prov på imorgon!!! Vad tror hon om oss egentligen?!! Jag är inte Einstein!! Det är helt enklet inte OK!




Men på vägen till datakunskapen hittade jag Azzi hängandes på väggen och hela dagen blev räddad! Så söt du är Azzigato!


GOD MORGON!

God morgon alla härliga människor! Vaknade upp med ett leende på läpparna eftersom solen skiner och himlen är blå :D Kan ju inte börja bättre. SNART blire riktig vår :D Känns som jag har hur mycke tid som helst på mig idag så jag ligger på golvet och myser med dom små busungarna nu! Har egentligen inte nån lust alls att gå till skolan men de är väl tyvärr sånt man måste göra...


Ha en bra dag! De ska jag och mitt trollhår ha!!!


Slut på dom här fasonerna...

Ne nu jäklar ligger jag i sängen och har ångest över att jag blir fetare och fetare för varje dag! Så imorgon börjar min hård träning!!! Inge mer godis, läsk, chips, CHOKLAD, glass, snabb skit mat (donken) eller annat skit! Nu jäklar är de träningen och sallad som gäller i en lång tid framöver! Kanske hinner bli lite bättre tills jag åker till Thailand ! Förhoppningsvis iaf..Ánnars blir de ingen strand för mig inte!! Får se hur de går!
Nu måste jag sova innan mitt lilla huvud sprängs i tusen bitar! GOD NATT!



De funkar liksom inte längre.. GOD NATT!

JUST NU!

Ligger på vardagsrums golvet och gosar med mina söta bebisar!! Dom har blivit så kärleksfulla och gosiga nu så man bara vill äta upp dom! Lovade mig själv att jag skulle plugga men blev fast här!!


Jag och min bebis Chloé!


BildER :D

Anna är en snygg, skön, snäll, söt, sexig jäkla vän! JAG ÄLSKAR DIG BRUDEN! :D









































Dagarna gick för fort!!! Saknar dig redan men vi kanske ses snart igen. Om planerna rullar på som vi planerat! :D


Lyckade fullproppade dagar!

HEEEEEEJ ALLA SNYGGINGAR!  Förlåt för den dåliga uppdateringen, har haft fullt upp så jag har inte hunnit med min fina blogg! ´Men nu jäklar är jag igång igen och jag ska försöka lägga ner så mycke tid på den som möjligt nu:) 
Liten genomgång över mina dagar som jag har haft fullt upp på! Började i lördags när jag var på väg hem ifrån Anna, vi hade sjukt roligt måste jag säga, som ni säket såg på dom härliga videosarna! :D(som vanligt alltså!) (BILDER FRÅN VÅRA TREVLIGA DAGAR KOMMER)
Vaknade upp och hade så sjukt ont i halsen att jag trodde ja skulle dö! Men som tur va gjorde jag inte de! :D På bussresan hem skulle jag kolla på en film som Anna hade fixat till mig men så klart ska de vara nått som strular så de funka inte... Så jag sov istället för att bli piggare inför den galna kvällen jag laddat till i många dagar! Blev jäkligt kort me tid innan jag skulle åka dit så jag fick köra en riktig snabb dusch innan jag va tvungen attt ta mig till bussen som ledde mig rakt in i den kolsvarta SKOGEN ute i fågelbro där kvällen vart lång! Sjukt lyckat kväll så jag vill säga TACK till den snygga Hannah som styrde en grymt trevligt kväll! Bra jobbat baby! :D  I söndags låg jag hemma och tyckte synd om mig eftersom jag kände mig ännu mer sjuk än vad jag var dagen innan! Men efter några timmars dragning i sängen steg jag upp och åkte till Hovet och kollade på Dif-Timrå... Sämste matchen jag sett på länge :P Dif torska med 5.2 (pinsamt) Inga mer kommentarer om de!! Sen efter matchen åkte jag och min sötnos hem till mig och lekte med mina små bebisar som har blivit så otroligt gulliga nu! Dom skyttar fram som små kaniner när man kommer hem, man blir så otroligt gald bara av att tittta på dom! :D
Första dagen i skolan avklarad idag också.. Kändes lite halv bra måste jag säga! Hade prov som jag inte hade pluggat nånting på och så hade vi simning på gympan som man helt förtränger när de är lov! Men annars rullade de på rätt så bra måste jag säga!  Nu sitter jag i soffan och kollar på halv 8 hos mig och funderar på om jag ska duscha eller bada!
Hör av mig senare! PUSSSSSSSÅKRAAAAAAAAAAAM

What is LOVE?!!

De här är TAMEFANEMEJ KÄRLEK! Det gäller bara att kunna bjuda på sig själv!!!!!



Grejjer de ;)

Ja men fö fan! De gör inget att ANNIBANNANII är så mycke tyngre än mig på att dansa för jag kan nått som INTE  hon kan! Så de så!!

WATCH THIS!!


Anna Nilson är en skön rackare men en dåliga lärare! ;)

tjooolahoppsan!!! Idag blev det en hel dag för mig och Anna i stan :D Vi va inne från 12 till halv 5 så det vart en hel del promenad för våran del! (bra det med tanken på hur mycke vi åt igår!) Båda jag och Anna hitta fina saker som vi kan ha på oss imorgon. Anna ska också på kalas! Hon köpte ett par skit snygga leggings som hade lite skinndetaljer och en transparant shorta! KANON SNYGGT! Och lilla jag hittade en svart tröja med cool rygg och en annan tröja men volanger på axlarna.  Sen vi kom hem har vi tillbringat den mesta tiden framför spegeln för Anna lova ju löra mig dansa.... Men resultatet blev till slut att jag gjorde min egna dans som va mycke bättre!!




ELLER VA TYCKS?! :D

Dance!

Trevlig stad de här är alltså! Kanske bara för min trevliga vän Anna bor här som det är som det är, tror jag iaf! För hon gör än så jäkla glad! :D Nu när jag är här så är det ju en självklarhet att vi ska äta chips och dip så det va de första vi gjorde när jag kom! Gick till ICA och köpet oss en stor chipspåse, dipp, dricka och en STOR chokladkaka! Kan inte bli en bättre början! Men efter vi käkat upp allt så kände vi att vi va tvungna att göra oss av me lite skit så Anna försöker nu lära mig dansa! (går sådär) Men jag jobbar påre!

Ska snart krypa ner under täcket och dra på en skön rulle och sova! Imorgon ska vi kika in i Annas skola en snabbis sen blire att göra Norrköpings  stora stad!  


 
Såhär ska de se ut när man kan! ;)

Bussresa!

Ja men sådär ja!! Nu är jag iväg. Färdig packad och allt  sitter jag på bussen på väg till ANNA nu :D wiiiiihoooo!! Jag brukar alltid glömma någonting när jag åker iväg och det brukar alltid vara något viktigt men nu när jag sitter här och funderar på vad jag kan ha glömt koommer jag inte på något som är så viktigt, fast jag har tyvärr glömt något och det är STRUMPOR... Som tur är tror jag att Anna lånar ut ett par till mig om jag frågar lite snällt och ler lite gulligt! Om jag inte tror helt fel :P
2 timmars bussresa framför mig nura.. Det brukar gå rätt fort när kan sitter bekvämt har datan i knät och INGEN BREVE! Men nu jäklar sitter jag breve en sur kärring som knappt lät mig sitta breve henne! Men eftersom de inte fanns några andra  platser så va jag ju tvungen att tvinga ner mig breve henne.. Väldigt synd!Sitter och hoppas på att det hoppar av många i Nyköping eller va det är vi stannar vid först så jag kan få mina egna säten! Och lute lugn och ro i typ en halv timma ;P
Ska börja kolla på min favorit film Hannah Montana nu och hoppas på att jag inte blir störd av tanten breve!


Jag är på väg! :D

Norrköping!

Norrköping här kommer CORNELIA!

Sådär ja! Nu har jag bokat biljett till Anna :D Fan va kul de ska bli har saknat henne så mycke. Blir kul å se vad vi hittar på för nått knasigt.. De brukar alltid sluta på nått knasigt vis vad vi än gör. Men de gillar jag! Vi har alltid sjukt roligt! Så på torsdag vid klockan 2 åker jag till min härliga vän Annibannanii :D Och så kommer jag hem på lördag innan Hannahs dunderparty som vi alla ser fram emot! :D  JIPPIE!



HAHAH hitta massa bilder här på mammis data. Eftersom jag hade den förut så finns mina gammla bilder här. Sjukt roliga minnen med världens bästa ANNA! :D Fan va kul vi ska ha baby!

Data FEL!

GODDAGENS SNYGGINGAR! Jah har precis fixat mina naglar så nu är dom fina igen! :) Igår sa min data nej nej och nej så det gick helt enkelt inte att göra någonting me den! Men min gårdag var knasig hela den så det va väl meningen att jag inte skulle skriva nått. Fast det vart bättre på kvällen då kollade jag, min baby och Habbibi på en grymt bra bio! Egdes of darkness hette den och det va en fiilm jag kan rekomendera till allmänheten!

Sitter på mammis data nu för att min har som sagt gått rakt in i väggen! Den funkar inte alls nu så jag måste se om min datanördiga morbror kan hjälpa mig! BYE